[Eskişehir - MT]

ben yetişemem ama sana :) yaza yapcaz bişeyler bakalım... fazla büyük hedefimiz yok da şuan için bi 125kt, ybr125 veya kymco ck125 hedeflerimin arasında... :)

ahaaa kedi güzel uçtu havalandı da iniş biraz acıttı sanırsam :):mrgreen: kendi için güzel tanışma...:queen:

ben yetişemem ama sana :) yaza yapcaz bişeyler bakalım... fazla büyük hedefimiz yok da şuan için bi 125kt, ybr125 veya kymco ck125 hedeflerimin arasında... :)
Ya abi benim motorun yapıp yapcağı hız ne ki :wiinkk: yetişirsin yetişirsin :cat:
Bu arada harbi kedi acaip uçtu ya :queen: :queen::queen: başta bırakamadıda tutunduğu ipi :queen::queen:

Bunlara da biz göz atın benim çok hoşuma gitti :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=5yxuhGa_Scg

http://www.youtube.com/watch?v=QRmMAQUolUk

Son düzenleme:
Bende şu malii ekonomik krizi atlatayım yağmur kar dinlemiycemm :pr::pr:

Bugün rüyamda gördümm motorumu ufff pis özledim yaaa:salut:

daha yeni girdik içeriye bu akşamda yağmura yakalandık,, sinan abi sende iileş çıkar şu motoru da senide biraz ıslatalım böle akşamları :queen:
ayrıca yemişim yan ayaklığı falan,, ya kimin umnrunda yan ayaklık,, ben asker e giderken sana bırakayım da motoru sen takarsın ona bi yan ayaklık,:p:p

vatan borcu gitçez tabi gelince gideriz nasipse..hatta ege nin yanına akdeniz i de katrarız nasıl olsa mersinde izmirde kalcak yer var,,

bak her işte bi hayır var...Benzinim yoktu çıkamadım yağmur yağmış.... Valla gelecektim yanınıza ama tüm benzini sabah yedik :mrgreen:

Herkese iyi geceler...Yarının bulutsuz açık bir hava içerisinde olması ve motor seslerinin esk i inletmesi dileği ile :rendeer:

selam mt naber yaw görüşemiyoz epeydir nasılsınız havalardan herkes kayıp valla
neyse görüşrüüz
:)

ahanda 3000. mesaj benden...

du bi şov yapim şöle... :)

raliicify1.gif

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar