[Eskişehir - MT]

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
digi_boy26, torento_1987, AS_DOPER, just_hmz_26

konuşsana hamza dilini mi yuttun :):):)

ersin ilk andan itibaren antremanlara başlıyoz :) ezdirmeyelim kendimizi yürü koçum kim tutar bizi yırtarız dağları enginlere sığmaz taşarızzz
ilk anadan itibaren zar tutma kapı alma pul çarpma kırma katlama dörtleme allah ne vardiyse öğrenecez :p:pr:

çok korktumm ben de ya :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
ulen ersin adeam yenilirsin işte böyle konuşturusun :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ya yenilmeyecen ya oynamayacan bu işin kuralı bu bir şimdiden başlayalım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen::queen::bounce:

mynette çalışmalara başlayın. :):) orda bişe içcenizmi diyen de yok hem beleş beleş :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

anlaşıldı sinan :mrgreen: bu meseleyi senle bizzat görüşmek lazım
bi dahaki görüşmede bi görelim bakalım maharetini ama ikimizde zar tutarsak iş yaşamaz fincanla oynarız artık napam :queen::queen::queen:

her işin bi başı vardırr ,, daha yolun başındayızz,,dün bir bugün iki,,:wiinkk:

bide ikinizi görelim bakalım

Son düzenleme:
anlaşıldı sinan :mrgreen: bu meseleyi senle bizzat görüşmek lazım
bi dahaki görüşmede bi görelim bakalım maharetini ama ikimizde zar tutarsak iş yaşamaz fincanla oynarız artık napam :queen::queen::queen:

amann yarınlar olmasınnnn :queen::queen::queen: gelirken fincanı sen getir yanında :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nargilesine...

vışşş :mrgreen: bi ürperti geldi içime bir an :queen::queen::queen: soğuktanmıdır nedir korkudanmıdır neyse
dediğin gibi aman sabahlar olmasınnn
çeeek gelsin nargileler hem de çift elmalı :cherry::cherry::cherry:

neyse en kısa zamanda çarpışam durmuş... ersin de iki saz ustası aşık seyreder gibi :mrgreen: seyretsin bizi :cherry::queen:

Valla Sinan abi forum bi kenarda açık kaldı bende işlerimle uğraşıyodumBu ayın sonunda sitemiz açılacak yapılacak çok işi var daha onunla ilgileniyordum.Aksam yanınıza gelemedim kusura bakmayın abi ama sabahtan beri parayı ota moka harcadım için benzin param kalmadı :mrgreen: motorda da en fazla 1-2 lt benzin olduğu için çıkamadım,başka zamana inşallah...Hele şu bayramın 3.günü bi gelsinde bide hava iyi olsunda........

Valla Sinan abi forum bi kenarda açık kaldı bende işlerimle uğraşıyodumBu ayın sonunda sitemiz açılacak yapılacak çok işi var daha onunla ilgileniyordum.Aksam yanınıza gelemedim kusura bakmayın abi ama sabahtan beri parayı ... harcadım için benzin param kalmadı :mrgreen: motorda da en fazla 1-2 lt benzin olduğu için çıkamadım,başka zamana inşallah...Hele şu bayramın 3.günü bi gelsinde bide hava iyi olsunda........

önemli değil adamım ne kusuru. :) herzaman burdayız nası olsa :):):)

Son düzenleme:
hele şükür yıllardan sonra tavlada bana (!) meydan okuyan biri çıktı oleyyyyy:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
çarpışalım
millet hazır olun 3. dünya savaşına çeyrek kaldı :p:p:p
sinanım eyvallah :queen::queen::bounce:

hele şükür yıllardan sonra tavlada bana (!) meydan okuyan biri çıktı oleyyyyy:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
çarpışalım
millet hazır olun 3. dünya savaşına çeyrek kaldı :p:p:p
sinanım eyvallah :queen::queen::bounce:

ben kaskımı dizliklerimi eldivenleri hazırladım bilee :cat::queen::p:):mrgreen::cherry:

iyi geceler millet...

Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
digi_boy26, ruzgarsesi, AS_DOPER, (________), torento_1987, just_hmz_26

bu alt tire çizgi kim yav ? dostum merabaa :D:D:D:D

rüzgarsesi de yabancı gelmedi ama :):):)

Son düzenleme:
Ne zaman nerede kapışıcaksınız tavla????:queen::queen:İzlemeye gelicem belki üç beş numara kaparıs sizden :wiinkk::wiinkk:

HAMZA YER VE ZAMAN BİLAHERE BİLDİRİLECEK HERKESE DUYURURUZ NE OLACAKSA OLSUN :):mrgreen::queen:
ÇARPIŞACAK DİĞERLERİ VARSA BEKLERİZ TABİİ GÖRMEK LAZIM
BAHANE OLSUN İŞTE.....

selamünaleyküm MT.nolmuş burası yhauw.Elmalı nargile kokusu gibi bi koku var sankim:cherry:Durmuş abim gelmiş mt'ye nerelerdesin abi arada bir yazıp kaçıyon ama hiç denk gelemiyoruz,henüz tanışamadık bile sennle:mrgreen:neyse ilk fırsatta o da olur bakalım,sağlıcakla kalın...

Trafikteki Herkeşlere iyi sürüşler olsun ....:cat:

Hava kaçırılmayacak kadar güzel (Mevsim Normallerine Göre) O Yüzden Acil Çıkış Yapıyorum Evden :queen::queen::queen:Adaların o taraflarda olurum çıkan olursa görüşürüz....Tango Cafe nin oradayım büyük ihmtimalle...Görüşmek üzere :queen::queen::queen:Bu arada ozi26 gözünaydın:wiinkk: hava süper bence sende kaçırmazsın bu havayı :mrgreen:

günün anlam ve önemine uygun şarkıyı söylüyorumm
bu şarkı sinan ve durmuş abime gelsinn :mrgreen::queen: tavla tavla beni tavla valla hi geldim oyunaaa,, bakalım kırmızı yazılı yeri kim söyliyecekk,,

mavi köşede durmuşş abi ,, kırmızı köşede sinann abi oyun başlasınn.. :cherry:

Dolaştım geldim sonunda oh be :mrgreen: Ama fazla motorcu göremedim hatta hiç göremedim bile diyebilirim (3 Endurocuyu saymazsak):pale:Benimde tek başına dolaşmaktan canım sıkıldı bende geldim...
Ersin akşam çıkacak mısınız?Kaçta çıkacaksınız?Nereye gideceksiniz?:cherry:
Misafir gelecek onları atlatırsam gelirim :wiinkk:

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
just_hmz_26

NERDESİNİZ YA???:silent:

Son düzenleme:
Umututu Ve Oldcityboy Dan Selamlar..bugun Iki Zırdeli Cıktık Bozdağa.bildiğim Dağ Yolundan Bir Dağ Kulubesine Gittik...karlı çamurlu Soğuk Ve Birbucuk Saat Yol Aldık.diyelim 30 Km Gittik Tekerler 100 Km Yol Yaptı..dejarz Olduk Bee...ani Bir Karardı Arkadaşlar Benim Gaza Gelmemle Gelişti Herşey...bir Kez Daha Enduro Kazandı..az Foto Bol Yol.macera Ve Adrenalin..fotolar Akşam Umuttan....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar