[Eskişehir - MT]

o nasıl video ya (o mouse tutan ellerin tuşlara basan parmakların dert görmesin :p )gözlerim yaşardı valla :pale::salut::salut:eski günler aklıma geldi de. şimdi çıkamıoz gidemioz ya kış geldi böyle oldu,, ama yazın kimse tutamaz bizi.inş. :wiinkk:

Son düzenleme:
o videodaki;racingler için radar,çevirme vs. şeylerden plakayı gizlemek için yapılmış mekanik bir devre.esk. var olduğunu bilmiyordum umut.nerede satılıyor acep?manueline bakıp otomatiğini yapılabilir yani

yaw plaka takmaya ne gerek war ben kullanmıyom plaka falan zaten çeviremiyolar kazmalar kovalasa yakalayamıyolar :cherry::cherry:

ahmetcim satılmıo kendin yapıosun menteşeden biraz sert açılıp kapanacak.eskişehirde var derken bi motorda takılı olduğunu vurgulama istedim.R1 de:p

ozi senin de bilioz yakalanmadığını ama bide baban olmasa bide benzinin bitmese dünyayı gezecen herhal:p

nabim umut motor içiyo benzini full depo ile 130 km yaptım bitti benzin geçen gün

o nasıl video ya (o mouse tutan ellerin tuşlara basan parmakların dert görmesin :p )gözlerim yaşardı valla :pale::salut::salut:eski günler aklıma geldi de. şimdi çıkamıoz gidemioz ya kış geldi böyle oldu,, ama yazın kimse tutamaz bizi.inş. :wiinkk:

eyvallah ersinim .... can sıkıntısına birebir bu program. ister gif yap ister video... :) gicez gitcez sabırlı olun biraz... ck125 aliyim sona ver elini Türkiye...
:thumleft::flower:::pulp::::gleam::::thanks:::foto:::bestmt::thumleft:

yaw plaka takmaya ne gerek war ben kullanmıyom plaka falan zaten çeviremiyolar kazmalar kovalasa yakalayamıyolar :cherry::cherry:
teessüf ederim abi devletin polisi hakkında kullandığın tabir hoş değildi:farao:.tmm aralarında var bikaç tane ama,her kasada olur bikaç çürük elma dimi yani:cat:
ahmetcim satılmıo kendin yapıosun menteşeden biraz sert açılıp kapanacak.eskişehirde var derken bi motorda takılı olduğunu vurgulama istedim.R1 de:p
ii bi tane de biz yaparık hem de en otomatiğinden:cherry:

eyvallah ersinim .... can sıkıntısına birebir bu program. ister gif yap ister video... :) gicez gitcez sabırlı olun biraz... ck125 aliyim sona ver elini Türkiye...
:thumleft::flower:::pulp::::gleam::::thanks:::foto:::bestmt::thumleft:
nasıl bi programmış bu adı nedir abi,vardır sende onun setup dosyası:queen:var mıdır? vardır vardııııır:queen::queen::queen:

haylaz_bebek gelmiş ben görmedim eraydan fark ettim şimdi :) hoşgeldin haylaz_bebek...Bu arada msnde eray ve ersinle konustuk biraz(aslında baya) :) ikiside çok hoş sohbet kişiler burdan tkrr teşeküürler...
[email protected] adresim ekleyin bol bol motor konuşurus :) :) :) herkese ii geceler

hadi iyisin hamza bulmuşun şeker gibi cocukları :) iyi çocuklardır evet. hele hele eray ? benim motoru met etmekden duramaz :queen: ersinden bahsetmeye gerek yok adamım bee :)

bi güneş çıksa yerler kurusa inletecem çarşıyı paso yağıyo ... ....:farao:

Günaydın arkadaslar.Simdi evden cıkıodum bi gunaydın diyim dedim.ozi26 belki bugün bi çarşı yapabilirsin ama hava kapalı gibi.İyi olursa öğleden sonra bende çıkıcam belki karşılaşırız :)

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▓▓▓█▒░♠digi_boy26™ ♠░▒█▓▓▓
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀​

ahanda o ne ? mt'de atın ne işi var yaa :queen:

...........................................................................''...'8,..:.....................
.........................................................................`""`oooob...."T,.................
......................................................................,-`"..)0;8:doob..'-.. ..............
.........................................................,.......`'..''.....-dP()d808Yo8:,`, ...........
.........................................................-o8b-.....,....)do008:':eek:;...`Y8...`, .......
......................................................,..bo..,........)000888o'..:eek:0......"......`-....
....................................................., "`"d....88000008088o....:08o;..........;;,b
..................................................,d00000.........088888o:....:0880o...;:eek:888d
...................................................""8880b....,--.:eek:88088o:...:eek:'""""""''''"""Y80P.
...................................................d8888.....,....:eek:800888::...::.....................
................................................."" .d008bo`'',,;0880:08o:....::,...................
.....................................................,dd8"......,-)do808o:""";...:::...................
......................................................,db(......T)8P:8o:::::........:::.................
......................................................-"",.`(;0"Kd0o::...............:::.................
........................................................,K,'"''..doo:::'................:eek::.................
..........................................................doo:::""''''''::....:...........'o:................
....................................;ooooooo...o:""'''''''""".......::;................'o................
......,,..''........:..........d;o:"""''''..............................::eek::;;;::eek::: ....:;...............
....................,......ooo::;.....................................::eek:o:;:;;:eek:"'...:eek:................
....................:0000080o::"..'::..::.........................::eek:80oo:::;....;o:...............
.............;..;.0Pd888808::;...'o0oo:...;...................;:0880oo::'...0"'................
...............0088888800o:::...o8080o:::;;............,;:eek:08800o;.....'...................
..........:;:.00.8888888o::::...:888880oo:::::::::::::eek:o888888o;.....,.................
'.........:;;0;…:8888888::eek:;....:888888880oooooooooo88888880o;...,................
............00....Y0888880:0:;...088888888880000888""'''Y8o:088o;…,................
,'.........'ob`......"88888880o;;o88888888888888'"'''''........`800:.`00b ..............
...Y:.....,:eek::........`808888800ooo"""""""""""'........................`00ob`Y8b`...........
...::......';o:..........`8088o::eek:0oP.........................................`80o..`Y0...........
...':......0o:............`8880:::eek:P..............................................880....:0Y.........
....:eek:;..8oP...........:888o:::.P................................................do:.....80:.........
...,oo0:80'...........,d8888o:0'...............................................d0o......;:...........
...;08odo'...........888880:eek:'................................................do::....oo..:.........
.d"`)80'............."Y0880o'................................................."80:.....o8b'..........
.''-'`"''................d:08oK................................................d00o'.....:eek:":...........
.........................0:8o:b...............................................:88o:......`8:,...........
.........................`80:;7b,..............................................`"8'..........Y:...........
...........................`Y0;`8b'.........................................................................

aha bu da kuru kafa

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ¶¶´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ¶¶´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´¶¶´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´
´´´´¶¶´´´´´´´´¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶´´´´´´´´¶¶´´´´
´´´¶¶´¶¶´´´´´¶¶´´´´¶¶¶¶¶¶´´´¶´¶´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶´´´´´¶¶´¶¶´´´
´´¶¶´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶´´´´´¶´´´´´¶¶´´´¶¶´´
´¶¶´´´´´¶¶¶¶´´¶¶´´´´´´´´´´¶¶¶´¶¶¶´´´´´´´´´´´¶´´¶¶¶¶´´´´¶¶´´
¶¶´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶¶´¶¶¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶´¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶
´´¶¶¶¶´¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶´¶¶¶´´
´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶´¶¶´´´´´´´´´´´´¶¶´¶¶¶´´¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´¶´¶´´¶´¶´´¶´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´´¶´¶´¶´´¶´¶´´¶´¶´´¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶´¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´
´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´
´´´¶¶´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´¶¶´´´
´´´´¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶´´´´
´´´´´´¶¶´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´¶¶´´´¶¶´´´´´´
´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´
´´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´´´´

TÜRK BAYRAĞIMIZ
##############################################################
#######################################################
#######################__ FK_____#######################
###################________________________###################
################______________________________################
##############__________________________________##############
############______________________________________############
###########_____________##############_____________###########
##########__________######################__________##########
#########_________##########################_________#########
########________##############################________########
########_______################################_______########
########______##################################______########
########______##################################______########
#########_____##################################_____#########
##########____##################################____##########
###########___##################################___###########
############___################################___############
#############___##############################___#############
###############__############################__###############
#################_##########################_#################
##################_########################_##################
##############################__##############################
#############################____#############################
############################______############################
###########################________###########################
###################________________________###################
######################__________________######################
#########################____________#########################
########################______##______########################
#######################____########____#######################
######################__##############__######################
##############################################################​

kılıcım

▒▓███▓▓███▓▒
▒▓█▓▓█▓▒
▓█▓█▓
▓██▓
▓█▓█▓
▓██▓
▓█▓█▓
▓██▓
▓█▓█▓
▓██▓
▒▓▓█▓█▓▓▒
▒▓██▓███▓▓██▓███▓▒
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓█▓█▓
▓▓█▓▓
▓█▓█▓
▓▓█▓▓
▓▓▓▓
▓▓▓
▓▓

oOOo
(¯`'•.¸¸.•'´¯)
(((((=)))))
======
]||||[
]||||[
]||||[
]||||[
======
((((((=))))))
(_¸.•'´(_)`'•.¸_)
((( {=============} )))
MT-ESKİŞEHİR
(_¸.•'´(_¸.•'´¯`'•.¸_)`'•.¸_)
(_¸.•'´(_)`'•.¸_)
]| = |[
]| = |[
]||*||[
|||*|||
||| |||
||| |||
||| |||
||| |||
||| |||
||| |||
||| |||
|||*|||
|||*|||
\|||||/
\||||/
\|||/
\||/
\/

Son düzenleme:
valla sinan abi sende bi sakatlandın neler neler yapmaya başladın.:mrgreen: güzel olmuş ama .:rendeer:

tamam ozi şu sıralar çarşıda bir racing inittisi duyarsak ozi hasret gideriyor deriz:salut:

bizimki senin motor gibi değilki 10umuz birlikte bile gezsek senin motor gibi 2 mahalle öteden duyulmuyor ::lac:: sokağın sonundan anca:pr:

Son düzenleme:
az önce ömürde gazladık biraz video çektik birazda bağlarda esparkın orada takıldık hava güzeldi bugün

Ozi26 çıkmışssın sonunda :p Bizde bugün Ersin'le sabahtan konuştuk ve yüz yüze görüşüp tanışmaya karar verdik.Ve saat iki gibi Eray'ın yanında buluştuk tanıştık :cat: Sonra biraz adalar,biraz espark falan dolaştık.Gözlerim yollarda ozi26'yı aradı :wiinkk: ama göremedim :salut: Neyse sonra emiroğlu motordan Bulut arkadaşımıza bir çift yeni ayna aldık ve adalara reim çekinmeye gittik :cherry: İşte iki üç tek reim....
12122007003vn4.jpg

En Baştaki ERSİN Onun Yanında BULUT ve BEN
12122007005my3.jpg

Burada da biraz garip çıktı resim,mavi mavi ama neden anlamadım :cherry:
12122007002dd9.jpg

ŞİMDİLİK BU KADAR...Bİ DAHAKİ TANIŞMA OZİ26 İLE :queen::queen: :p:p:p
HEPİNİZLE TANIŞACAĞIM GÜNLERİ İPLE ÇEKİYORUM :rendeer: :rendeer:

bende scooter var kırmızı tf plaka rokko. şuan bakımda çıkınca buluşuruz bakalım nasipse hamza.bu kanuni racer baya güzel duruyo hee. görmediydim hiç :) güzel motormuş hakkaten.:bounce:

ersin bi sende yok bak yan ayaklık :wiinkk:

Valla sabırsızlıkla bekliyorum Sinan Abi...3 TF'cilerden bi sen kaldın tanışmadığım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar