[Eskişehir - MT]

bizden de selam olsun.Eskişehir'de racing bulabilmen için adalara gitmen gerek ama MT üyesi değiller.üye olsalar burada bulabilirdin:pHayal'in oralara felan bak:wiinkk:[/QUOTE]

dün gece hayaldeydim ama motorun m'sini görmedim :) bu akşam 222 midir ne orada olucam bakalım bakalım!

özellikle tango cafenin oralara bak haylaz dostum. biz çıkabilseydik ağırlardık seni de biri garaja çekti ben de hafif hasarlıyım çıkamadım. neyse ya adaları gez biliyomusun adaları? porsuk çayının aktıgı yer... sağa sola arada gaz aç onlar bulur seni :)[/QUOTE]

iide bende yok makina!geçmiş olsun ayrıca!!!saolun walla arkadaşım gezdircek zaten bugün beni.öğrencidir kendisi burada da...

Son düzenleme:
saol ghost adın neydi bu arada:) pek görmedik seni buralarda da :)

ya yannış hatırlamıyorsam bu araba ya ogü'nün ya anadolu'nun olması lazım... gri bi şahin di galiba...

adım Emre,TF cilerden sadece Eray'la tanışma imkanı buldum :) evde internet olmadıgı için çok giremiyoz MT'ye maalesef..bnm kanka askerde oldugu için tek tabancayız bu aralar:salut: daha çok apexin önünde yatar bnm makine..herkesin tekeri düz basa Esk MT..:cat:

hocam bu videodaki alet cok yavas kapanıo ya...amacına gore baya yavas bence.ama guzel bı tasarımmıs yaptırmak lasım ama biraz daha hızlısı varsa :p

adım Emre,TF cilerden sadece Eray'la tanışma imkanı buldum :) apexin önünde yatar bnm makine..herkesin tekeri düz basa Esk MT..:cat:

hee tamam tamam eray bahsetmişti. depo'nda kartal olan monero demişti tamm tamm. memnun oldum emre bende TF'cilerin sinan abi'leriyim :) görüşürüz bakalım. :)

bu ne için tasarlanmış videodaki? sehpa mı yoksa tozluk anlamında çamurluk mu :) racingcilerin bu derdi var işte :)

arkadaşlar o icat plakayı saklamak için.eskişehirdede var o sistemden ama otomatik değil:pelle ayarlıyorsunuz

Eskişehirde bizim bi arkadaşta görmüştüm manuelini.Pekde işe yarar bi icat değil hani...Ne o polisten gizlicek güya plakanı :) makinacılar çamurluk altı yapıo plakayı bence o daha hoş görünüo ve daha masrafsız...Boş zamanı olan birisi tasarlamış yapmış işte :p ya hocam yokmu Esk MT'in yakın zamanlı ve motorsuz olarak planladığı bi proje?Motorla olsa da olur ama mağlum havalar...

bu ne için tasarlanmış videodaki? sehpa mı yoksa tozluk anlamında çamurluk mu :) racingcilerin bu derdi var işte :)[/QUOTE]

racing olsun da o kadar derdi olsun keşke!!!racingciler plakaları herşekle sokarlar zaten.bu da yeni bi fikir anlaşılan :) çamurları,kırarız,alta sokarız sonrada 'aaaa.. nasıl olmuş' die şaşırırız o da yakalanma fırsatı olursa :bounce:

Son düzenleme:
hamza kardeş belki hava yağmurlu falan olmazsa bayramda eray la bi yerlere gitmeyi düşünüyoruz burayı takip edersen takılırsın bize başka planı olan ark. olursa da ortak bişeyler yapabiliriz,,,

bayrama kadar çıksa bari motorum da kar yağmadan soksam garajına.. alt tarafı bi grenaj değişcek bekiyoz ööle :(

ahanda can sıkıntısı tuttu yine yaptım bişeyler

3 TF'ciler V 2.66 iftiharla ... :)

[YT]l6rKsoRSp5I[/YT]

ellerim dert görmesin...

Son düzenleme:
slm esk MT nasılsınız. sezon kapandı bizim, motorumu satıyorum. bir dahaki sezona işallah yeni bir racingle başlıcam sezona :cherry: http://www.sahibinden.com/2004_zx-_10rWQQaXQQ5557777WQQpXQQdisplayitem

slmlar.bi ara uğruyodum buraya ama kimse hatırlamaz beni 1-2 kişi dışında.ben esk.e geldim we racing makinası olanları nerde bulabilirim acep? :)

biri banamı seslendi :cherry: kimse kalmadı sezon kapandı. dün hayalin önünde R1 wardı sadece oda gitti sanırım fazla durmadı.bu akşam yağmur yağmazsa ben çıkıcağım gezmeye :cherry:

Son düzenleme:
ozi26 hocam zx-10r şu esk de siyah inci gibi dolaşan zx-10r sa boşver gsx i falan.Bence senin makina tip olarak on numara bi makina.Kliniğin oralarda falan görmüştüm siyah zxr ı.Motoru satıyorsan ilgilenmeye çalışırım...Ama bence şahane bi makina...Bu arada digi_boy26 eline sağlık usta...Diyar diyar gesionuss bakıomda...Ben biraz önce çıktım motorla ozi26 boşver çıkma :) motorumun her yeri çamur içinde :)

Son düzenleme:
o videodaki;racingler için radar,çevirme vs. şeylerden plakayı gizlemek için yapılmış mekanik bir devre.esk. var olduğunu bilmiyordum umut.nerede satılıyor acep?manueline bakıp otomatiğini yapılabilir yani:queen:

Oğuz abi motoru satıyorum demişsin,hayırlısı olsun abi bence de hamzanın dediği gibi satma.taş gibi makinen var,yetmiyor mu acaba..Gene de kendin bilirsin ama,hayırlısı olsun diyelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar