Selam Millet Hang Akilliniz Er 6 Ila Cbf 500 Lüğü Karşilaştirdi..adaletli Bir Kaşilaştirma Olduğunu Düşünmüyorum..
Biri 500 Lük Ni Bakine Diyeri 650 Ohaa Bee... Neyse Size Bi Soru Cevaplayin Bakalim öküz Ile Manda Tokuşurlarsa Yani Dövüşürlerşe Hangisi Yener...650 Sekmentinde Bir Makineyle Kaşilaşirsa Sevinirim.hatta 600 Lük.. 4 Büyük Race Lerde Zaten Kawasaki Hep Geri Kalmiştir.. özellikle De 600 Cc Lerde Kawasaki O Yüzden Zx636 Yi üretti. Yetişemedi Anlicaniz.
akü kutupbaşlarına bak.eğer değilse sen yinede gösterbi motorcuya
hayırlı teskereler olsun inşallah.
bu arada döndük.sağ salim.faruk dedim yaz die gerçi ama uyudu herhal.zuahhaa
yorucu 400 km karlı,yağmurlu,bulutlu,güneşli,ay lı bi yolculuğu sona erdirdik.ben fotoları faruğa atacam.oda buraya yükleyecek inşallah
arkadaslar yardım bugun ıcıme dogdu dedım sunu bı calıstırayım 12 saat bınmedım indim garaja bastım marşa gıy gıy gıy tık tık tık diye bir ses basıyorum sonra marsa basınca tık tık yapıyor arkadaşlar akü gitmiştir dimi ayak marsıyla calıstırıp biraz gezdim 3 km fln bastım calıstı, stop ettim bi daha bastım olay tamamen koptu şimdi yine yanına gittim el marşı gıy gıy gıy tık ediyor ve aküden tıkırtı geliyor ayak marsıyla calısıyor ama yardıııım asker gecırcem valla yolda bırakırsa yakarım o kırmızı şimşeği
Eray dün akşam bişeyi yoktu nazar değdi herhalde yaw..:cyclopsan
Konjektöre bi baktır olmassa,inş beyine bi zarar vermemiştir..