[Eskişehir - MT]

en yakın boyacıya git dyo'nun tüp cilasını sor. motora kullandıgım. beyaz bi tüpte. diş macunu şeklinde. boya harici çizikleri kaptmaz. 7 ytl ...

bu arada 27 ekimde olan ehliyet sonuçları açıklanmış... giren varsa baksın netten..

http://www.ehliyetsinavsonuclari.com/ehliyet_sinav_sonuclari.htm

aslımm aldı ehliyeti. o artık ehliyetli bi canavar....:bounce::cat:

MOTOR_B 78 GİRDİ ***TRAFİK_B 86 GİRDİ ***İLKYARDIM_B 90 GİRDİ

abi çizik biraz derin ve metalık grı her renge uyum saglıyormu

her renge uyar erayım. biraz ovala.çiziği tam kapatmaz ama uzaktan görünmez hale getirir:wiinkk:... dikkat et benim aldığım tüpün dibi biraz inceymiş ordan delindi. hatta ersin'in üstüne aktı biraz gecen kütahyaya gitcemiz gün cilası...:queen:

biraz sosyal mesajlar veriyim.canlansın ortalık be... :)

Son düzenleme:
olm ersin, olm eray meşur yaptım bizi bak.... :queen:

[YT]pQ7maCMZhaM[/YT]

Son düzenleme:
:rendeer: ne gerek vardı ya. sinan abi. zahmet e girmişsin mahçup ettin bizi bak. :cherry:

borcumuz nedirrr???:queen::p:queen::p

Adamım modern oyun havasına koptum ya dehşet adamlar yaa hele o sonradan çıkan kırmızılı koparıyo ya:pr::mrgreen::pr::queen:

adamım bu hayvan oynamıyor ya bunda sürekli ileri geri sarmışlar görütüyü ve komik değil hayvancağız hasta belli:pale::farao:

:pale:belkide hala yaşamıyordur bile

Son düzenleme:
dikkat etmediniz gibime geldi beyaz gömlekli eleman amcamın kafaya indiriyo ayağını.şapka uçup gitti:pzuhahahaha
(şapkamı perukmu tam çözemedim gerçi ama:p)

şase gitmiştir gitmesine zaten buna elveda yenı motoruna merhaba demesi lazım bi transalp parasına yakın masraf cıkar ona

yedek parça olarak kullanılabilir ama motorunda neredeyse yarı ömrü dolmuş gibi rektefe gördümü acaba hiç::stretche::stretche::stretche

o köpek ne ööle yhaw:pbittim,yarıldım,öldüm gülmekten yha.mübarek bi de ritme ayak uydurmaz mı:)

O transalpi parçalayıp satsa daha karlı olur bence.Çünkü o hali hiç bir işe yaramaz.Şasi mort olmuştur zaten:bounce:

biz de ersinle bowling oynadık demin. ama harika ortam vardı ben sola bakıyodum ersin sağa :mrgreen: oyuna bakamadıkki dogru dürüst ::p

atıştaki asaleti vücut kıvrımını görüyonuz dimi.. :mrgreen:

ahanda ersin top atıyo gaçın gaçın :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
s278bu2.jpg

sonunda ersin ve benim racing'imiz oldu 2ytl'ye :queen::queen::p:mrgreen:

ve eve dönüş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar