Abi keşke gelseymişim yha.gelicektim ama yemedi
r:
r:
r:
tum sehiterimizin yakınlarının ve halkımızın başı sagolsun her bir sehit gittiginde aileden yerıne bız gecerız evlat olarak ogullarının yerıne anne babalara
insan ın kafası karısıkken başka şeyler duyuyo adam şaşe iyi diyo ben anlıyom şase kaymış derin bir oooooooooooooooooh çektim
ama beni hayatta ki tek zevkim den mahrum ettiler ya gerçi tamiri mümkün ( cafe , bar vsvsvs )gıbı hiçbir özentisi olmayan bir insana yapılır mı bu yaa inşallah en kısa süre içinde aranıza dönecem inşallah
kanımca dogru söyluyon :bounce::bounce::bounce:
http://www.ekurdistan.org/
evet bütün türkiye nin mt gurupları aynı anda başlamalı tabi bende sinan abi veya ersin in ardın dar:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
ale::salut:
![]()
öncelikle herkese selam benim sormak istediğim akşamları nerede takılıyorsunuz?tanışmak için gelsem nerede bulurum ? kabul ederminiz?:silent:
selamlar.Muhabbetinizi kesiyorum amabirşey sormam gerekli sizlere yakın zamanda bi honda cbr 125 almayı düşünüyorum istiklal mah. da oturuyorum garajı yok apartmanın ve kapalı otopark uzakta üye olmayı düşünmüyorum acaba dışarıda disk kilidi ve direğe bağlı bıraksam çalınma ihtimali var mı. Eskişehirde bu tür olaylar yaşanıyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim.
(İmla hatalarını düzelttim)