[Eskişehir - MT]

faruk sence gelebilecekmi? zuhahahahaha:p

ozi ben onun için arkana oturmadım ztn(çaktırma)

cüneyt abim kızma ben seni artçıda alırım....

Son düzenleme:
oğuz seni şiddetle enduroya davet ediyorum sana alalım bi 1200gs vur kendini dağa taşa:):)ama 1200 e nasıl binicen ?:silent:neyse onu ben ayarlarım dükkandan 3 lü merdiven hediyem olsun sana:mrgreen::mrgreen::cherry:

allam allam ya elim kolum titriyo hala:):)zuha manyakdı len:):):)ama enduronun tadı başka abicim!!

yazıyımmı bora abii

az önce arkdaşla msn den konuştum bu haliyle alacak gibi charı kasmakdan bıktım 3 günde yıllar önce koymuyodu şimdi amelelik geliyor

gençler abant buz gibidir şimdi şöyle sıcacık termal havuz filan olsa daha iyi olmazmıydı malum bizim yaşımız o kadar genç değil kemikleri ısındırmak lazım :p

konuşuruzda ben caymam abantdan:)70 lik dedeler gibi kaplıcalaramı gidicez ya yanlış anlama bora abi senin ruhun geç o bakımdan:mrgreen::)

Ya necdet abi kaza kyapmış durumu ağırmış çok üzüldümm ya necdet abiyle sohbet etmişliğimiz vardı çok iyibirisiydi:silent:

slm arkadaşlar

abanta bende gitmek istiyorum ama siz düz yoldan gidersek uzak oluyo, kestirmeyi bulup oradan gidelim bence.
bu gece çalışıyorum, kararı bana msjla bildirirsiniz, kaplıcada fena olmaz aslında sıcacık girer suyun içinde uyurum :)

norace aramıza alıp alamama konusunu yüce divanımıza danışmamız lazım önce:pdeeermişim.Sorman hata bence burayı takip et buluşmalarda çıkar gelirsin daha yakından tanışırık.keşke ismini verseydin bu arada ben Ahmet,ismini bilmesemde memnun oldum gibi bişiy oldum:)

ben daha küçüküm:p birkaç sene sonra takılabilirim size.
ama yine de burayı takip ediyorum zaman zaman.
ismim koray bu arada memnun oldum:cat:

aloo mt nerdesiniz ya olum hiç bişiden haberim yok:salut: bi volkanın gece matraxa katıldığını biliom :queen:gerisini hiç bilmiom 2 günuzak kaldık ortalıkkarışmış :pr:aslında abanta bende gelirdim motoruda kaptım ama pazar günü direksiyon dersim var:pr: şimdiden hayırlı yolculuklar bu arada volkan noldu şu dediğin cbr125 lik bulabilirmisin dedik ses soluk yok:silent:

ASLIMM,
kanımca sen artıkın sadece nasılsınız die sormak için girmeye başladın.sende katılsana muhabbete artıkın yaw.

ozi sende valla billa aldın ehliyeti tutamıycak kimse.sen nie kestin irtibatı mt ile onu anlamadım.bulmuşun kendine bi mustafa onla takılır olmuşun.

umut koçumii yazmışın da bazı arkadaşlar var:? msn girerler selam vermezler .... burdamı diipsorarlardı söyledik noluyo die artık arada yazıyolar !!!! neyse işler çok yoğun bakamıyorum bile siteye bana ulaşmak isteyen msn adresimi bilio o hep açık ordan yazarsınız:bounce:

Son düzenleme:
ohh bea.motorum bidenem(biraz alıntı oldu gibi ama):queen:Hafta sonu izni olarak; aldım anahtarı, bastım yola!.. sarıcakaya yaptım geldim ayaküstü:cherry:

norace dostum "[email protected]" ekle bunu msn varsa:wiinkk:
aslımm nerelerdesin sen yoksun ne zamandır yha.Pazar günü başarılar dilerim direksiyon dersin için:)Allah zihin açıklığı versin:p:p:p
Abant yolcusu kalmasın hadi bakam:)aaaah ah gelmek isterdim ama malum durumumuz:mrgreen:şurda çarşıya inmeye korkar oldum yhauw:salut:

ulem ben sürekli çarşıya iniyom. beni sıkıştıran ittiren laf atan ne varsa yazcam vallaha. bütün pislikleri yazcam plakalarını.bu ne yaa ? motosikletlimiyiz düşmanmıyız belli değil. :pr: zorla sattıracaklar motoru bana hee.

AMA NE DEMİŞ ATA MOTORCULAR:

MOTORLUNUN MOTORLUDAN BAŞKA DOSTU OLMAZMIŞ.

yazmayı unuttum geçen emre'yi gördüm ama çift teker üstündeydi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar