[Eskişehir - MT]

sen ne ara girdin ne ara kopyaladın ben :queen:uludağ gezisi için zannediyorum ya:mrgreen:

insanları sınıflandırırımda seni hangi sınıfa koyacagıma karar vermedim daha :cherry:

ben denizliliyim

ben ekişehirli sayılırım çok eskiden trigoviştadan geldik hangi sınıfa giriyorum ben
:bounce:

aslımm ben bugün yıldıztepede gördüm bitane skygo250. bizim eve çok yakındı. o kahvelerin orda oruçkaptan sokak var böle ortalarındaydı. 912 miydi ne plakası o muydu senin alet ? :queen:

aferim be ii yakalamışsın orası benim sokak oda benim alet:cherry: bu arada sen bizimoraya baya yakınsın heralde::pulp::

Son düzenleme:
zamanın devrinde halid bin velit yaşarmış ÇÖLDE GEZERKEN bir devesini kaybetmiş...o o zamanda deveye biniyordu.şimdi asıl olan şu ki halit bin velitdin torunlarından halit bin cüneyt efendi motorsiklete biniyordu.binerdi ya cokta hızlı bir motoru vardı.ama ne olduysa oldu dededi gibi çölde değilde insanlar arasında kaybetti motorunu..bu iş sanıyorum ki dededen toruna geçip gideceye benzer....

selamlar arkadaşlar
ya bir nasip olmadı görüşemedik sağolsun ersin aramış gecen
o günde yemeğe davetliydim geç haberim oldu yoksa bırakır gelirdim valla :) neyse kendisinbe ulaşıp telafi ettik
başka zamana inşallah
eee
daha daha nasılsınız
ramazanınız nasıl geciyo
gürüşmek dileğiyle
selam ve saygılarla :)

iyilik durmuş.abi. kaza yapmadan yaşamaya çalışıyoruz. iştee.

bundan sonra ramazan boyunca. 17:00-19:30 saatleri arasında motor a binmemeye. karar verdim.
amaaa geceleri benimsin eskişehir :wiinkk:

aferim be ii yakalamışsın orası benim sokak oda benim alet:cherry: bu arada sen bizimoraya baya yakınsın heralde::pulp::

ben de halil yasinin karşısından 2.sokaktan sağa dönünce ordayım.ama alet güzelmiş valla. sen kullanabiliyosan o koca bebeği helal sna kız :cat::cat: msn kullanıcı adımın aynısı. ekleyiver...:mrgreen:

3 tf ciler

bugun bız 8:30 adalar pizza pizza nın soşundakı koprunun onunde bulusacaz isteyen gelsin

3 tf ciler edebiyat akımı gibi olduk iyimi ama bizde motorcu akımı oluruz

lem bi rahat durmuyonus haa.:cherry: volkan seneye alcam senin aletten.rüyalarıma giriyo kerata.çekcem krediyi alcam keratayı. slogan gibi oldu dime :queen:

aman emre abi, sen bole sürmeye kalkmada.emokta çatlatıodun çanağı 2 mt lik yerden uçunca.burda kesin kırarsın artıkın:p:p

ismail adı üstünde rüyanda görmüşsün işte
bu adamın egzoz çok ses çıkarmıyo neyini çekmiş

ASLIM VE OZİ26,arkidişler sorunda bu ya işte,ne ses var nede görüntü,halit bin cüneyt efendinin alıcağı deve bu olsa gerenk.vay abim nasılsın senin devenin cinsi de 600rr dimi,:p

ozi26 senin de videoyu çekelim bi ara ya..egsoz sesi duymak istirezzzz

geçen gece 222 nin orada köprüde ses iyi değilmiydi :queen: video alsaydınız keşke orada bi yerde ehliyeti alalım video çekeriz o kolay. birdahaki sezona belki motoru satıcam repsol 1000rr alabilirim ona daha açık bi egzoz yaptıracam. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar