[Eskişehir - MT]

bu pazar nerelere gidiliyor arkadaşlar,,var mı fikri olan,, benim pek çıkmaya niyetim yok. ama .. :pale:

Yaw Süleyman abi haklısın hepsi bir değil ama motosiklet kullanan şahıslardan biri ters bişi yaptığında hepimize laf gelmiyor mu:silent:
Gerçi istisnalar kaideyi bozmaz deyip yola devam etmek gerek ama neyse:p

Höööööyt elleşmeyin Cüneyt abime adamın canını sıkmayın:)O ne yapar yapar 600 RR yapar kendine bitane:bounce:

Bu arada Oğuzhan abiciğime buradan herkesin önünde teşekkür etmek istiyorum Jant&lastik için abicim ellerine sağlık göbek kırmızı civil civil yanıyo akordlar desen o biçim:queen:

Volkan abim bi ara iftar yemeği diyodu gibi ama yalan oldu galiba:mrgreen: Bence çok güzel olur herkesi toplayıp bir iftar geçirmek herkese göre uygun bi tarih ayarlarız hem diğer sorunlarımıza da el atarız(ESKİŞEHİR MT mekan işi vs.):wiinkk:

çok konuştum galiba neyse herkese iyi sürüşler dilerim aman dikkatli olalım:bounce:

eşekten düşünce böyle oluyor

mutfakta birivar.aloo cemaat-i müslimin.nerdesiniz ya mt eraatı kayıp.cüneyt abe farkındamısın bilmiyorum ama mt de tek 600 bende.
bu ne demek oluyor..yaniiii en büyük hacimli ve en cok ivmelenmeye sahip motor bende olmuş oluyor.havan batsın emi deme abi,doğrusu bu.kahretsin 954 gerçeği başlamadan hayal oldu.600 rr olsa ne yazar...ama gaza getiriyom seni farkındamısın..boyna rüya görüyom.gecen gece yine bi rüya mağazanın önüne gelmişsin ben sonradan geliyorum beni bekliyorsun o da nesi camlarım kırılmış kim yaptı diyorum.. bana eksozu gösteriyon.nerdeeee o günleeeeeeeer.nerdeee..
ismail sevgiler sana :pr:kafanı bir yerlere vurmadın degilmi:p :queen:eşekktenmi düştün yoksa ya bende motor var idare ediyozda senin yamaha hiç servisden çıkmyor istersen sana emanet motor verebilirim hayrına bi 600 rr alda bende senden alayım ne de olsa sen iyi bakım yapıyon:p sahi senin motor senden çok servisde duruyor inan kahroluyom ama elden ne gelir çakma kroscu seni:queen:

Geceniz Hayirli Olsun Beyler

YAW OGUZHAN ABİ ÜNÜN MUTTALIP E YAYILDI ABI EGER NETEYSEN Bİ GÖRÜŞELİM
:cat:

LEN KOCAKURT OGUZHAN ABIYLE GÖRÜŞELİM BEA:bounce:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar az once kutahya-eskısehır yolundan yaklasık 30motorluk bı grup gecmıs..ablam 27 saymıs. kımdır bunlar bılen warmı??

arkadaslar az once kutahya-eskısehır yolundan yaklasık 30motorluk bı grup gecmıs..ablam 27 saymıs. kımdır bunlar bılen warmı??

Ilıcalarda eğitim vermeye gelen bir grup varmış. Büyük ihtimalle onlardır.
Dün Ahmet ustalarla konuşurken duydum ama tam olarak
nerenin grubu bilmiyorum :silent:

Bizim Kurye arkadaşlar da Ilıcalara gidecekti. Ama onların sayısı 27 olamaz...

--- ---

kopyas09092007002iz2.jpg

:bounce: :bounce:

Son düzenleme:
eskişehirdekilere slmlar.çok istiyorum oraya gitmeyi ya.en yakın arkadaşım and.üniwersitesinde okuyor we çok sewiyor orayı.bende kaçıcam bi gün inş. o taraflara.racingciler çok mu oralarda acaba?!

eskişehirdekilere slmlar.çok istiyorum oraya gitmeyi ya.en yakın arkadaşım and.üniwersitesinde okuyor we çok sewiyor orayı.bende kaçıcam bi gün inş. o taraflara.racingciler çok mu oralarda acaba?!

kaç tabi kaç. bayan bayana ya da beylerle takılırız :wiinkk:

racingci olmaz mı, çok tabi. dün şahit oldum.
hayal kahvesinde partileri vardı. abimlerle gittik.
gördük tanıdık arkadaşları. hepsi birbirinden çılgın :cherry:

racingci olmaz mı, çok tabi. dün şahit oldum.
hayal kahvesinde partileri vardı. abimlerle gittik.
gördük tanıdık arkadaşları. hepsi birbirinden çılgın :cherry:

dün bende oradaydım hayalin önünde lastikğin yarısını yaktım.... süper bi geceydi :cherry:

yaa volkan senin motor yan ayaklıkta olunca sanki biraz boynunu bükmüş gibi durmuş.... :cherry: :p:p şaka yapıyorum şakaa. bu arada [email protected] . benim msn .. ekle senin msn bende yok.

ne zaman buluştunuz lem. :) foto çekip koymuş bile adamlar... demin sivrihisar'dan geldim abi bitmiyo yol yaa. düz düz 80-80 gidilmiyo :pale:. seneye yaza bitane cbf 150 ya da bi ybr 125 filan ben alayım bari. duydunmu ersin:queen:

Son düzenleme:
duydum sinan abi duydum..böylelikle yarı türkiye turuna ,, sende kendi motorunla katılmış olursun ,,, yoksa artçım olarak geliyorsun haberin olsun ,,,:wiinkk:

M.K

bugün kırmızı kanuni caracal ve bi scooter yanımdan geçti kimdi o ya ?:mrgreen:

cünayt abe.enson ne oldu biliyorsun değil mi kendine.scooterinla yanından gecip dururken.mazlum mazlum bakıyordun..ne oldu sana ağam.yaw olmucak böyle sana 105 peco alıcam ben.hızlandırılmış karbüratör taktık mı.aktivaya sol ceker.muhahaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar