[Eskişehir - MT]

olm ersin

kendı basına gıtmen lazım orayaseneye ıstedıgın yere gıdelım amaaaa ben o bursa yoluna 1 yıl gırmem yol bıtmıyyyyyooooo ondan sonra 120 le gıdıyoz benzın bıtıyo

selam engin abi ben sinan. kırmızı rokko'cu... :p abi bu istikamet en az 500km yapar dönüş hariç.. bu da benim için en az 4 depo yapar... hesaba dökersek de epey yapıyor.... gelmek çok isterdim vallahi... seyitgaziye gittik geldik 16 civarı ytl filan yakmış minikkuş'um... 200km den fazla gitmişiz... yani scootercılar için biraz külfetli olur. tabi gidecek arkadaşlar için de şimdiden iyi yolculuklar... :)

Ben Volkan. :cherry: Kısa mesafelere de gideriz. Tabi yola vakitli çıkmak lazım. :wiinkk:

benim de. inegöl e iftar a gitme düşüncem vardı. bilmem nasıl olur.
sinan abi seni artçı alırız ayıp ettin şimdi yawww. :wiinkk:

İnegöl :cyclopsanKöfteci Orhan. :mrgreen: Bence hiç kaçmaz... :p

pazar günkü bursa gezisinden fotolar.
havanın bozması swbwbiyle fazla gezemedik dolayısıyla da fazla foto yok.
fotoların gecikmesi için de üzgünüm anca fırsat bulabildim.

yağmur yağma endişesi bizi uludag a cıkma zevkinden mahrum ett. tabelasıyla yetindik

fotoğraflar:forester

emitasyon motorcu sen zaten anca rüya görürsün bide 2 parmak mıcırın üstünde ileri geri yaparsın başka numaran yok

plastik dünyanın naylon motorcusu.cakma choper cı...malı cıkarınca görürsün sen..imama hak vermen papaza g.ö.t vermen konuşuyon.muhahaa:)

Selam arkadaşlar. Bir süredir takip edemedim, çeşitli meşgaleler, internetsizlik, koşuşturma... derken...Birden kendimi iş hayatında buldum. Uzun bir süre iş için yurdışında bulunacağım. Herbirinize arkadaşlığınızdan-kardeşliğinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim. Hakkınızı Helal edin.

Bu arada gideceğim için motoruma ihtiyacım kalmayacak.
Hyosung GV 250 satılıktır.
12 000km' de 2006 model.

İlgilenenler kardeşim Erkan ile iletişim kurabilirler. Eğer motor Eskişehir'e gidecekse kardeş çok esnek fiyatlar verecek. Belki bir gün tekrar bir tur atarım :)
Erkan GSM: 0505 727 14 78

Son düzenleme:
Herbirinize arkadaşlığınızdan-kardeşliğinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim. Hakkınızı Helal edin.

Helal olsun. Asıl biz sana teşekkür ederiz Gökhan dostum. Sen de hakkını helal et. Bizleri unutma. Eskişehirde her zaman kardeşlerin var. Kapımız daima sana açık...

--- ---

Arkadaşlar ; Savtekin Cad. ile Yunusemre Cad.nin kesiştiği yerde motosiklet kazası olmuş. Kazanın oluş nedenini bilmiyorum ama sürücünün durumu iyiymiş...
Lütfen şehir içi trafikte daha dikkatli olalım:cat:

yav hiç sorma volkan bazen diyorum sağ salim eve gitsemde insem şundan... o otobüscüleri ben teker teker.... (neyse aramızda babası ailesi şöför olanlar vardır ayıp olur) üzerime üzerime geliyo şerefsizler ya.

bigün böle atatürk caddesinden giderken arkamdan otobüs korna çalıyodu.bende döndüm arkama baktım el kol hareketi filan yapıyo hayvan... durdum anasını satayım. ganyan bayisinin yakını hemen.... nolduyo dayı dedim derdin ne sığamadınmı yola dedim adam pişkin pişkin "sığamadım çekilsene" dedi bende "sığamadıysan sığdırırlar sana" dedim adam indi ön kapıdan yanıma... otobüs de yolun ortasında... ben de önündeyim.. ne konuşuyon filan dedi bende "duymadınmı sığdırırlar sana" dedim ordan bakkaldakiler filan geldi yolculardan 2 3 kişi filan geldi arkamdan da babam geliyomuş.akar takside 0068 plaka... noluyo oğlum dedi... hiiç baba dedim bi tane g.t otobüscü temizlicektim ondan dedim.babam da şöföre güzel bi s.tr çekti adam gık diyemedi... plakası 26 kn 722 görürseniz hele de elleriniz kaşınıyosa aalın size malzeme doya doya dövün.... yazarken bile ellrim titredi sinir geldi haa...

Geçmiş olsun. Baban çok iyi denk gelmiş. Otobüs, taksi, dolmuş sücürüleri birbirinden çekinir...

" Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)"

misafir arkadaşlar, artık üye olmanın zamanı gelmedi mi! :p

Üye olmak için tıklayınız... :cat:

Cüneyt abi gerçekten ne oldu senin dül dül yavvvv meraklan bekliyoz:p abi gerçi sen bizden daha heyecanlısındır ama :queen:

saygılar abim.....:bounce:

Daha yüzyüze tanışmışlığımız yok ama Gökhan abicim bi kere görüşmüştük galiba senle msn'de.Hakımız helal olsun abicim Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın görevinde başarılar dilerim abicim:rendeer:

otobüsçüler ve kamyonculara dikkat:pale:Yola çıktı DOZER,yaklaşmayın EZER hesabı yani:cyclopsan

gökhan abim benimde hakkım helal olsun.o ne kuzuydu be.tadı damağımda kaldı.dönüş planın varmı şuan için??

hayıtlı günler esk mt

Umut YENTÜRK

mutfakta birivar.aloo cemaat-i müslimin.nerdesiniz ya mt eraatı kayıp.cüneyt abe farkındamısın bilmiyorum ama mt de tek 600 bende.
bu ne demek oluyor..yaniiii en büyük hacimli ve en cok ivmelenmeye sahip motor bende olmuş oluyor.havan batsın emi deme abi,doğrusu bu.kahretsin 954 gerçeği başlamadan hayal oldu.600 rr olsa ne yazar...ama gaza getiriyom seni farkındamısın..boyna rüya görüyom.gecen gece yine bi rüya mağazanın önüne gelmişsin ben sonradan geliyorum beni bekliyorsun o da nesi camlarım kırılmış kim yaptı diyorum.. bana eksozu gösteriyon.nerdeeee o günleeeeeeeer.nerdeee..

dün gece yine kızılcıklı inzibat ekibi görev başındaydı arı sinemasının önünde..
ilginç olan kask takmayan elektrikli scooter'cı garson arkadaşlarda ceza yediler..ayrıca mobilet tarzı en küçük motorla bile çevirmeden kurtulamıyo artık..birazcık SS'lere torpil geçilio o kadar( catch me if u can hesabı )..biz iki motor yakalandık ama çok acımadı canımız :) sadece bitanemiz ceza yedi neyse ölenle ölünmüyo işte..
sigorta yada muayne süresi dolanlar dikkat bu arada!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar