[Eskişehir - MT]

Allah rahmet eylesin,
emrenin akrabası vefat etti o tarafta bi motosiklet kazası galiba aynı kişi ama emre bana ismini falan söylemedi, yaklaşık bir sene belki daha fazla oldu biri vardı bizim mahallede oturuyo babası taksici kendide arasıra babasının yerine kullanıyordu:silent:

yakın zamanda bir kaza daha olmuş benzer motosikletli yine , muhtemelen ölümlü:pale:

arkadaşlar yarınki bursa gezisi için akşam hocanın yerinde toplanalım diyorum.önerisi olan arkadaşlar. siteye yazsın telden ulaşsın.fire vere vere kaç kişi kaldık onu bi görelim falan filan...volkii ne yanıdasın yaw sen

arkadaşlar yarınki bursa gezisi için akşam hocanın yerinde toplanalım diyorum.önerisi olan arkadaşlar. siteye yazsın telden ulaşsın.fire vere vere kaç kişi kaldık onu bi görelim falan filan...volkii ne yanıdasın yaw sen

tamam akşam hocanın yerindeyim bana haber et gittiğinde

Fire falan vermeyin yahu Bursa hemencecik şurası ne var yane...Biz dün gece eskişehire geliyorduuk hatta kütahya'ya gidip kurufasulye yiyecektik benzinlerimizi fulledik ama saat21olmuştu..Evde 12gibi olmamız gerektiğinden kaldı..koskoca güne sığdıracaksınız Bursa gezisini çok eğleneceğiz:)

Yenİden Merhaba ArkadaŞlar
GÖkhan Sert Benİm İŞ Yerİnden ArkadaŞimdi
Bvende Anadolu Ünv De ÇaliŞiyorum Akademİk Kluptede ÇaliŞtim Benİm Motoru AldiĞim GÜn Kaza YapmiŞ Bİr KaÇ Kez GÖrÜŞmÜstÜk İİ Çocuktu. Allah Rahmet Eylesİn Alİlesİ Ve Sevenlerİne BaŞ SaĞliĞi Dİler Tazİyelerİmİ Sunarim Ayrica Tandir KÖyÜ İle De BaĞlantilarim İİ Dİr İŞ İÇİn Gİder Gelİrİm.
Tekrar Yakinlarina BaŞ SaĞliĞi Dİlerİm
Dİkkatlİ Olalim ArkadaŞlar
Bu ArkadaŞ Komadan Cikamadi Sebebİ İse Kasksiz Olmasi
İİ Korunun Selam Ve Saygilar

Ayrica ArkadaŞlar Kusura Bakmayin Ben Yenİyİm Bİraz :)
İsİmlerİ Pek Bİlmİyorum Arİf Usat Alİ Usta Ahmet Usat Vs.
MaĞaza Yada Servİs İsİmlerİ İle Yazarsaniz Çok Memnun Olurummayrica Sİzlerİ Nerde Nasil Bulur Nasil TaniŞirim
Şu İŞİn İÇİne Bİ Gİrelİm Ya :)
Selam Ve Saygilarim La....

Son düzenleme:
as_doper ben mt_erayes ve bigi boy 26 abimizi gecenin karanlığında bulursun . biz gecelerin mortorcusuyuz. nasıl oluyosa gecelerin motorcusu. :p öyle işte.
inş. en yakın zamanda tanışmak dileğiyle..

bora- torento

:mrgreen:
benim tlf numaram 5052108862
bora nerdesin evdemi? buluştunuz mu ne oldu? en önemli nokta sende zincir yagı varmı varsa şimdi lazım

torento gecenin motorcusu nerde buluşalım ben çıkıyorum şimdi?:cat:

ready mehmet

bız her gece pizza pizzanı oldugu yerde kı eti parkta gece 9.30 da bulusuyoruz

EVE dogru gelıyorum baktım ıkı kadın bı cocuk bellı kı gelın kaynana ve torun gelin bi kitlemiş kendını dedıkoduya kornamı bıle duymuyo allahtan yavas gıdıyom yaklasınca bı korna bastım herkes kornamın endamını bılır kadın urktu urksun ben carpmayım da neyse dedı kı manyak pis motorcu fln durdum sen dedıkodudan kafanıkadır duz yolda yurumeyı ogren artı agzını bozma dedım yanında kı yaslı kadın tmm oglum sen gıt dedı kımbılır kadının kafasını ne zamandır skyo bu ınsanlar neden dengesız kornamı cekıl kenara anlamıyorum hele bıgun bı taksıcıyı kıyma makınesıne atacam kamyoncular okadar deıl

Son düzenleme:
:mrgreen:
benim tlf numaram 5052108862
bora nerdesin evdemi? buluştunuz mu ne oldu? en önemli nokta sende zincir yagı varmı varsa şimdi lazım

mehmet mesajını yeni okuyorum benim motorun servisi evin yanında olduğu için zincirbakımını arada uğrayıp kendim yapıyorum o yüzden yağ yok malesef bende yok:pale: ismail toplanıp akşam arayıp bursaya gitmek iptal oldu dedi

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

arkadaşlar bi arkadaşımın dügünü var afyonda ben motosikletle gitmeyi düşünüyorumöyleden sonra yola çıkacagım, seyit gazi yolu bitmiş galiba, oradan gitmeyi düşünüyorum,

afyon yapmak isteyen varsa gidelim aksam 12 ye dogru geliriz büyük ihtimalle

yaklaşık 140 km

saolun eyvallah
inşallah görüşrüz
akşamları bi dolanırım ben pizza pizza nın oraları
elbet denk getiririm hadi bye

bekleriz dooper :mrgreen: yalnız bi şartla... mosotikletin kırmızı olcak ve plaka'n da tf olcak :mrgreen: şaka şaka... :cherry: bizim üçümüzün de böyle de ondan... 1 CARACAL 1 (H)ayat (ONDA) 1 DE ROKKO... kafamıza göre takılıyoruz dolaşıyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar