[Eskişehir - MT]

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
headhunter251, oldcityboy
Mehmet abiiii emitasyon croscu mu kokuyo buralar bana mı ööle geldi acep:p

emitasyon cross cuda gelecekmi?çakma çapırcı geliyormuş anladık,

Allahından kork be bunu söylerken hiçmi vicdanın sızlamıyo hatırlarsın karda dağa cross yapmaya gittiğimizde bi emitasyon crosscuda orada vardı sizin giremediğiniz yollara ben girdim insaf

[YT]hrktNPpL5Mc[/YT]

hadi diğer emitasyon crossyuya lafım yok adam motorun kilometresini mauutalip - eskişehir arasında doldurdu ona honda today alsak daha çok işini görür :queen:

Son düzenleme:
abi süper olmuş görüntü için çok teşekkur ederim, vay be ne günlerdi...

ben çakma cross cu derken honda today alması gereken arkadaştan bahsediyordum, emrenin pazar çalıştıgını biliyorum:bounce:

oyun oynamayı seven lüzumsuz arkadaşlara : http://www.travian.com.tr/?uc=tr7_73709

Son düzenleme:
aloo kalkın len ben yatıyom mu!
kütahya mt den Hayati abiin selamları var. bu gun cuma herkes aksam nete bakar diye yazdım, benim birazdan nerde olacagım belli olmaz

Ulan yaz günü hasta oldum bea beni iyileştircek bi ilaç varmı sizde??

Kesin erenin bedduası tuttu eminim

Binbir çeşit hastalık var Ozi.Seninki hangisi söyle de bildiğimiz bişi varsa yardımcı oluruz...:bounce:
Hem sen nerelerdesin bakalım?

Yav hayati abi bilmiyorum çarşamba günü volkan gel yemek ısmarlıyım dedi tamam dedik gittik,abi öğleden sonra bi sancı bi istifra daha bugün geldim dükkana,heralde rakip motorcular kiraladı volkanı benim çalışmamı istemiyo.Hayati abi ne olsun be çalışıp duruyorum işte ama para kazanmamı engelliyenler var galiba :) Abi sen nasılsın umarım iyisindir??Kib

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kutahyadan slmlar...
hayatı abının yanındayım herkese selamı war..bu gece burdayım..yarın doncem yuwaya..

Az önce gidecekleri yere bıraktım Eren'leri.Bu sıcakta yürüyerek gelmişler gariplerim.Yanmışlar susuzluktan valla.Neyse kapının dibinde bi yalak vardı giderdim susuzluklarını:mrgreen:

geçmiş olsun Oğuzhan abi ben geçen gün senin oraya uğramıştım ama sen yoktun elemanlar hasta oldu usta ddilerdi.Bugün uğriycaktım hastasın diye gelmedim keşke geleymişim bak:pr:
Eren abiiiiii::lolabove kütahyada çok MZ var atla gel birine::winkwink

trafık kazası

tandır yolunda eskişehirli babası arı takside şofor olan gökhan sert kardesımız trafık kazasında vefat etmıs tanıyan varmı arkasında bı artcı ıle onune doblo cıkmıs fln

ben tanıyamadım yaa.normalde taksicileri biras tanırım da... Allah rahmnet eylesin ne diyelim...

Bundan birkaç gün önce , Sarı renkli motosikletin , Tandır yolunda kaza haberi gelmişti. Emre ; tanıyodu. Durumu ağır fln diyodu. Sonradan ne oldu bi bilgim yok!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar