[Eskişehir - MT]

arıza yaparak havuz sefasını kursağımızda bırakan MaCiT nedeniyle yolda beni yalnız bırakmayıp bekleyen, çözüm üretmeye çalışan, çaresizlikten beti benzi atan Volkan, Gökhan, Engin, Umut, Faruk ve Gökhan'a teşekkürlerimi bir borç bilirim. :)

yola beraber cıktık beraber bitirdik hamit sen de sagol
tekrar geçmiş olsun

aboww ben yanımda takım çantası taşıyorum çeki halatı ekleyelim onların arasına iyi olur diye düşünüyorum

25 kere maşallah cbf 250 ye.üstünde bnm olmama rağmen MaCiT i çekti :mrgreen:

hamit geçmiş olsun çok üzüldüm ama hayırlısı iyiki o rampalarda birşey olmamış nazar degdi senin macite

geçmiş olsun hamit abi her motor arada bir yapıyo bööle şeyler.Cüneyt abim haklı iyi ki rampalarda felan kalmamışsın:cat:
Ya cüneyt abi ben dün seni nası farkedemedim yhaa:silent:Dönücektim ama biraz işim olduğu için dönemedim.birde yıldızın o taraflarda bora abiydi sanırım iki kişi oturuyolardı onlarlada tanışamadım:pr:
neyse tek bir mct sorunu ile güzel bir gezi daha düzenlenmiş fotolar gelmiş bizlere yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler:p

resimu4bn6.jpg

sonunda :p

hayırlı olsun Uğur abicim:rendeer:
Adın gibi güzellikler sağlasın sana,ne deyim darısı başıma::pala::

Ehliyet hayırlı olsun. :cat:

--- --- ---

Arkadaşlar sizlerle görüşmem gereken ciddi ve önemli birkaç konu var. Konuyu merak ettiniz ama buraya yazarsam ciddiyeti kalmayacak... İsmail'in düğünden önce veya düğünden sonra yani toplandığımız bir ara konuşalım , en kısa zamanda konuşalım.... :cat:

Volkan bugün esnaf sarayının önünde bana selam verdin sanırım korna sesini duydum ama seni geç gördüm selamını almadığımı düşünme sakın bana verip vermediğindende emin değilim gerçi :p

Volkan bugün esnaf sarayının önünde bana selam verdin sanırım korna sesini duydum ama seni geç gördüm selamını almadığımı düşünme sakın bana verip vermediğindende emin değilim gerçi :p

:) Selam sanaydı. Geç farkettiğini ben de farkettim... :mrgreen:

PeSsiMisTsTyL3 , mterayes26 ; ehliyetler tekrar hayırlı olsun... :cat:

Teşekkürler Ahmet, teşekkürler Cüneyt abi.:)
Ehliyetler hayırlı olsun arkadaşlar.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar