[Eskişehir - MT]

Slm millet. Yaw bu nasıl iştir telefon bozuldu... :pr:

Herşey açılıyo ama ; Simkart tanımıyo.

Bana ulaşma sorununuz olabilir.

Hamit ; Eskişehir'e geldin mi? Aslında seni arayıp Pizza'ya davet edecektim. Ama malum telefonun durumu.
Diğer telefonda numaralar da olmayınca... Artık başka sefere...

dün 1 de burdan çıktım abi Kütahya'ya geçtim, Kütahya kalesinde bi çay içip Eskişehir'e geldim.
yolda kısa ve uzun farlar söndü.sislerin ikisininde lambaları patlakdı.üşengeçlikten değiştirtmemiştim.sanayi nerede yada en yakın motosikletçi nerede diye sormak için seni aradım saat 18.00 gibiydi.ulaşamadım.
bi kamyonun arkasına takıldım park farı ile tın tın geri döndüm. :)
iki şehirde de çooook gezdim.toplam 460 km yaptım.motorum 100 km de 3 lt benzin yaktı.sıcaktan piştim.tam montumu çıkartmaya niyetlenirken yanımdam geçen bir kamyon koluma taş fırlattı.mont olmasına rağmen epey cnm yandı.mont olmasaydı büyük ihtimalle taş yaralardı kolumu belki düşebilirdim.bozüyük-küyahya arasında yol kenarındaki küçük bi gölete bakmak için tali yola girmemle köpekler tarafından ablukaya alındım.nerden çıktığı belli olmayan bi adam heyt höyt diyerek kovaladı köpekleri.adama hızır muamelesi yaptım oradan hemencecik ayrıldım.:pkütahya kalesine çıkarken motor birinci vitesten boşa geçti bi anda geri geri gitmeye başlayınca çarşıya kadar yuvaralanacağım sandım(yapıda müsait hani:queen:).bi ara cüzdanımı kaybettim sandım ama sağı solu yanık çantamın içinde buldum.sıcaktan litrelerce sıvı kaybetmişken Bozüyük'te yağmura yakalandım.yaz yağmurudur geçer dedim ama Bilecik'e kadar dinmedi yağmur. herşeye rağmen gayet güzel bi gezi oldu.:cherry:

bugün bi hareket olursa gelebilirim yine.bana belli olmaz.:)
telefon numaramı verdim.bi sms atarsanız memnun olurum.
sevgilerle..

Son düzenleme:
selaM ARKADAŞLAR SINAVA GİRENLERE BAŞARILAR DİLİYORUM
BEN SARICAKAYA KAPLICALARINA DOĞRU Bİ YOL ALICAM MAYOMUDA ALDIM EHU EHU EHU EHU YÜZERSEM DİYEREKTENN.BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ CEP TEL 0543 810 14 35..

abi nası bi yer orası?kaç km?arkadaş kabul eder misin?
:mrgreen:ulen yine yerimde duramayacağım sanırsam.

Yaw sen bu gezilere çok alıştın... :p

Bende uzun zamandır Kütahya'ya gitmek istiyorum. Belki bu hafta giderim...

Bu arada sana özelden numara atıyorum. Bu taraflarda ihtiyaç olursa arayabilirsin... :cat:

ne alışması abi aksine bu aralar durgunum biraz.yağmurdan sonra gelen güneşli havalara alışamadım.bi tedirginlik var üzerimde:)

izin alamıyorum marmok için. 22-23-24 haziranda Gölpazarı ilçesinde kiraz festivali var.İsmail YK geliomuş :mrgreen: hepinizi beklerim.marmok yerine kiraz festivali ile avunuruz abi.:cherry:

Tamam abi söz veriyorum! Eğer o günlere tatil denk gelirse haberleşip gidelim... :cat:

eser abi sen nasılsın ? Umut'la görüştünüz mü?

Heyyyy millet neredesiniz :silent: Herkes firar etmiş :cyclopsan

ÖSS ye girenlere geçmiş olsun diyorum. İyi haberlerinizi bekliyoruz :wiinkk:

Malum bugün bir de babalar günü. Buradan Yahya abimizin ve
Cüneyt abimizin babalar gününü kutluyorum :rendeer:

Aramızda başka baba olan ya da kendini baba gibi hisseden var mıydı :cherry:

umutu sınav cıkışı almaya gittik muratla iyi geçti dedi sonrada benim bir kaç işim vardı ayrıldım muratla umut inegöle gidecekti sonrasını bilmiyorum

eser abicim ben 12 sıraları kursa giderken iki migrosun önünden de geçtim.
iki dakika laflarız diyordum ama sizleri göremedim. neyse sağlık olsun :)

bu arada en kısa zamanda görüşürüz inşallah. motosikletlerin arasında CBR 125 repsolleri görmek güzel oluyor :mrgreen:

evet sabah eser abiyle umutu karşılamaya gittik sınav çıkışı..
iyi geçti dedi umut,umarım umutuda kampuscell'li yapabiliriz:):):)

biraz dolaştıktan sonra inegöle gidelim dedik.eser abinin işi vardı ve o gelmedi..biz umutla depolarımızı doldurduk ve çıktık yola..

inegöle geldiğimizde ilk durduğumuz yer tabii ki ORHAN:cat:

burada güzelce soframızı kurup köftelerimizi,sütlü kadayıflarımızı yedikten sonra:),geç çıktığımız için hiç oyalanmayalım dedik ve hava kararmadan eskişehire sakin sakin dönelim dedik...

yola çıktıktan 35dk sonra filan yolda bir tabela...

dayanamadık ve tok olmamıza rağmen girdik hemen:)

canımmm aşkımm:joker::joker: ve benn::kalbim::::kalbim::

şato79'dan manzaralar..

yavaş yavaş artık dönüş yolu hazırlıkları...

aşkımmmm:joker:::kalbim::::160::

bir mola..

ve opette umutun motorunu yıkıyoruz...evdeyizzz:):)

buda motorumun son hali:cat:

umutcum bu güzel gezide bana eşlik ettiğin için çok teşekkür ederim..

canım aşkımın yeri apayrı zaten::alkiis:::joker:

geçirdiğin güzel vakitleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz murat :cat:

Allah sizleri hiç ayırmasın :) iyi sürüşler :bounce:

agustos yaklasıyo

arkadaslar temız bır 2. el honda beet almayı dusunuyorum pıyasada 1500 ytl olarak gecıyo ama tam olarak degerı nedır bılmıyorum arastırmak lazım [email protected] adresım bılgınıze arkadaslar agustostamı tabıkı ehlıyet alıyorum

valla sıan hakkında yorum yapamıcam.
ilk bölüm süperdi ama biraz stres biraz heyecan derken 2. bölüme 45 dk kalmış.(ilk kez giriom ondan)derken fen 2 yi bitirdim.birazda mat 2 çözdük
hayırlısı bakalım....

murat abim asıl sana teşekkür ederim beni yanlız bırakmadığın için.

eser abim seni unuttum sanma.gösterdiğin ilgi ve alakaya,samimiyetine beni zor anımda yanlız bırakmadığına çok çok teşekkür ederim...inegöle gelebilseydin güzel olucaktı ama bidahakine inşallahh

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar.

Cüneyt abi ve Yahya abi'nin Babalar gününü kutluyoruz...:rendeer:

Öss'ye giren arkadaşlara geçmiş olsun dilekleri.:wiinkk:

Gezi yapan arkadaşlara bravooo :cherry: İş olmasa bende gelmek isterdim. :cyclopsan Ama resimler burada kaynayıp gidecek. Yeni topik açalım lütfen. :bounce:

Umut , imza değişmiş. Ne iş? :mrgreen::mrgreen:

18 Haziran PZT. yani bugün izinliyim. İsterseniz akşamüstü 18.30 gibi bir LİMON molası verelim? Toplanalım muhabbet edelim? Ne dersiniz ?

Akşam saat 18.30 İstasyon Çay Bahçesi ?????

Gelecek arkadaşlar burada belirtirse memnun olurum... :cat:

Son düzenleme:
evet ya mt forever falan noluyoruz :cyclopsan :)

ben anneciğimle beraber mezuniyet için alışverişe çıkıyorum :bounce:

akşam üstüde süleyman ( cığım ) ile haberleşirim. gelebilirsek beraber geliriz :cat:

eğer babam ile annemden de izin alabilirsem istasyonda olmaya çalışırım. :wiinkk:

görüşürüz inşallah. herkese iyi sürüşler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar