[Eskişehir - MT]

maZ

herkese merhaba..
A2 sebebiyle agustos başını bekleyenlerdenim bende..
çok fazla internete giremiyorum ama burda oldukça size katılırım umarım..
keyifli sürüşler
(emre)

Arkadaşlar bir aksilik olmaz ise(yağmur) köyde yediremediğim kirazları pazartesi günü aynı yoldan geri dönerek getireceğim inşaallah. :) Pazartesi görüşmek üzere..
Saygılarımla.

Arkadaşlar bir aksilik olmaz ise(yağmur) köyde yediremediğim kirazları pazartesi günü aynı yoldan geri dönerek getireceğim inşaallah. :) Pazartesi görüşmek üzere..
Saygılarımla.

hadi bakalım gökhan kuzu yiyemedik bari kiraz yiyelim.:p

maZ aramıza hoşgeldin...:rendeer:

ağustooooooooooooooooos

su agustos gelse de ehlıyet lerımızı alsak b-a2:queen::queen::queen:

aklıma bir fikir geldi. başta umut için sorulara el koyalım. sonra bunu kutlamak için gökhanın getireceği kirazları yiyelim :cherry:

maz hoş geldin sefa getirdin :bounce:

evet yaw sizden çok ben bekliyorum ağustosu. eskişehir mt çoğalıyor :wiinkk:
tabi sizin başımızın üstünde yeriniz var ama aramıza bayanlarda katılırsa sevinirim :p

Son düzenleme:
herkese selamlar.
iki gün giremedim net.e topic coşmuş yaa
yeni bitirdim okumayı.Önder abi sana da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum ve burdan herkese Önder abime katılarak çok çok dikkatli sürüşler yapmayı hatta yapabilmeyi diliyorum:cat:
Önder abi geçtiğimiz hafta ben çayırda uçtum.Gene ne bana ne motora bişi olmadı.Pek kaza dicek bi yeri yoktu ama yinede tecrübe oldu benim için hemen attım kendimi motordan Allah muhafaza altında bi kalsam cırgam çıkardı walla:p
Umut CBR 125 lambaları çok dikkatimi çekti güzelmiş icatlar,ne deyim yakışır walla:bounce:

yaw volkan abi seni götürdük dükkana girdim çıktım yağmur yağmıo yaw şansımı ben varya

bu arada beni öss sınavına geçirmek isteyenler olacakatır diye düşünerekten:p
beni götürürmüsünüz acaba oraya??

Son düzenleme:
yaw volkan abi seni götürdük dükkana girdim çıktım yağmur yağmıo yaw şansımı ben varya

bu arada beni öss sınavına geçirmek isteyenler olacakatır diye düşünerekten:p
beni götürürmüsünüz acaba oraya??

ibiş otelin orda karşılaştık selam verdim ama tanıyıp tanımadığını anlamadım umut bu yağmurda benden başka armutlarda varmış derken sen olduğunu farkettim..Yaşasın armutlar....:cat:

yahya abim anladım da biraz geç oldu el salladıktan sonra anladım.kusura bakma o ara volkan abiyi evine götürmüştümde.kusur işlediysek affola

yahya abim anladım da biraz geç oldu el salladıktan sonra anladım.kusura bakma o ara volkan abiyi evine götürmüştümde.kusur işlediysek affola

yoook canım kusur ne seni görünce trafikteki yanlızlığımı unutup bir miktar da sevindim demekki bitek ben değilim diye.
Ve hatta seni görmeden önce aklımdan eren ve ismail geçiyordu bu yağmurda mutlaka bi yerlerde geziyorlardır o yüzden yağıyor bu yağmur :p diye

* mterayes26
* torento_1987
* maZ

Yeni gelen arkadaşlar aramıza Hoşgeldiniz. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle... :cat:

Önder geçmiş olsun. Unutma her kaza bir tecrübedir! :) Önemli olan sağlık. Motoru dert etme...

Son düzenleme:
Ama inanıyorum ki ; ben , sizlerin yağmurda motosiklet rekorunu geçtim... En azından şehir içinde... :p

Eren benden 1 puan ileride... :mrgreen:

bugün eskişehir'e gelebilirim
bir buluşma, aktiviteniz olursa sms atarsanız hemen gelirim arkadaşlar.
0505 397 37 25
:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dun saganak yagmur altında gece 12 ye kadar pızza dagıttım..
ewet ewet tahmın ettıgınız gıbı artık bende domıno's pizza moto-kuryesıyım :)
onun ıcın artık sıze gunes yuzu gostermek yok..ben motor ustunde oldugum sure boyunca ıslanmaya mahkumsunuz:queen:

DIKKAT BI ZAHMET...:p
hazır ewdeyken bısı daha solıım!!!!!
onumuzdekı hafta t-shirt sapka we eskısehır - MT pankartı ıcın fıyat alıcam!!!
zaten kalabalık oldugumuz ıcın fazla bı meblag tutucanı sanmıyom..
yaptırıcaz kardesım bunları olmuyo boole..
en basıt ornek hayvanları koruma dernegının toplantısına gıttık ama orda bızı sadece MOTORCULAR olarak tanıdılar..
egerkı t-shirt sapka vb. bısey olsaydı ustumuzde eskısehır_MT olarak tanıcaklardı..
salı yada carsamba gunu arastırma yapıp fıyat konusunda bılgı wercem...

Son düzenleme:
çok güzel fikir Eren abi artık halk ne olduğumuzu öğrenmeli:cat:
kimbilir arkamızdan motorcu serseriler diye kaç kişi okuyo:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar