[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın cuneyt abıyle bı konusıımde o alırsa benı artcı onla gelırım..

Eren ne demek arctı olarak seve seve alırım nede olsa honda türkiyede bile sayısı az hemde en konforlu yolculugu biz yaparız sende gel.

yesinler konforu bea:p cüneyt abi....
bu arada yağmur yağacağını sanmıyorum..(ama siz yinede yedek giyeceklerinizi getirin:p )

cüneyt abi tmm konforlu motor ama cb deiğl o motor cx

Neye bindiğimizi bilelim:p

ulen umut senin cbr i heryerde tokatlar ya sen ona bak bu arada cb 500 senden büyüktür ona göre sözlerine dikkat et:p

ya umut dogru söylüyon cx 500 müş ama olsun senini motoru her yerde tokatlar:p sahibinden comda bile 1 tane var

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
tmm o zaman benıde yazın pazar gunu gelceklerın lıstesıne :)
cuneyt abı sen pazar sabahı motoru dukkandanmı cıkarcan?? oyle yapcaksan ben motorla dukkana gelıyım senın garaja bırakalım benım motoru olurmu??

sahıbınden.com dakı cx900 de canawar gıbı ama yaa:) asık oldum o motora...

vallah Emre motorda bir sey yok sadece yan grenaj ve kafa grenajında var oda bursada boyanıyor ama 1000 ytl bi düşme.sükür bende çizik yok her zaman full koruma sart bu benim başıma gelen 2. köpek hayırlısı artık daha öncede üstüme atladı bide öyle düştüm 250 cc lik motorla ama o zaman ne bende ne de motorda hasar yoktu

eren sen beni motorla sabah benim evden al ordan senini motoru garaja koyar .gideriz ok

Son düzenleme:
cüneyt abi sen herhangi bi 125 cc motorla gel.ama 2 zamanlı olmayacak!!!
kapoışalım bakalım.cc ye göre konuşmak kolay:p .önemli olan pilotaj

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok yarın dukkandaysan goruselım abey..senın evı bı tarıf et bana:D
bugun benıde karacasehır koyunde kopek kovaladı ama yavastım yanımda kosarken arka frene asıldım kıtledım tekerı bı cayırtı koptu napcanı sasırdı hayvan bıde bagırınca dondu kacmaya basladı :queen:

ulan kuzu kesmeye gıtcez dıye kac sayfa yazı yazıldı..bıde su hayvan barınagı ıcın yazılsaydı 1 sayfa fenamı olurdu??
hanı bakıım kımler gıdıyo yarın barınaga??

Son düzenleme:
İşte Filmin Sonu...

_Si_BeMol_ (Eren) ; Nihayet istediği Karadeniz turuna çıkmayı başaran Eren, en son Çorum rampalarında vida sıkarken görüldü. Kendisinden birdaha haber alınamadı. :cyclopsan

zonex2 (Emre) ; Kurye olarak firmalarda çalışan Emre ; artık ilaç dağıtım şirketi sahibi. Kurye ve dağıtım elemanları derneğini kurdu başkan olarak seçildi. :cherry:

toronaga (Yahya) ; Emekli olduktan sonra ev inşaatı ve dekorasyon firması kurdu. Şu anda Honda Silwerwing ile av'a gidiyor. Emekliliğini yaşıyor. Okulunun bitmesi için 2 dersi kalmış. :mrgreen:

viper_1 (Volkan) ; Motosiklet.Net dağıldıktan sonra Eskişehir'de dernek kuran Volkan ; CBF 250 , 500 , 600 serisini tamamladı. Son zamanlarda CBF 1000 ile takılıyor. Her ne kadar istese de beklediği CBF 1200 modeli daha üretilmedi... :mrgreen:

siyahlimuzin (Aytaç) ; Beklenenden hızlı bir çıkış yapan Aytaç ; Eskişehir ve Bilecik'de İşitme Engellileri okulu açtı.Şu anda Anadolu Üniversitesinde öğretim görevlisi. İstediği CBR 125'i aldı ama daha hala vitesli motor kullanmayı öğrenmediği için motor yatıyor. :queen:

ozi2002 (Oğuzhan) ; Oğuzhan , işleri büyüttü. Suzuki ve KTM bayiliği aldı. Eskişehir'de 2.şubesini açtı. Ama babasını aratmıyor... :cherry::cherry:

emr550m (Emrah) ; Motosikletine park bulamayan Emrah, BedRUN (Gökhan)'la beraber motopark şirketi kurdu. Eskişehir'in çeşitli yerlerinde motoparkları var. Park bulamayan motosikletlilere hesaplı fiyatlarla hizmet sağlıyolar... :bounce:

muratd (Murat) ; Okulu biten murat, Eskişehir'de kalmadı. İstanbul'da bir firmada Genel Müdür olarak çalıştığı haberini aldık. Dylan'ı sattıktan sonra daha istediği motoru bulamamış. :)

BeyFa (Faruk) ; Amelelikle hayatın geçmeyeceğini anlayan Faruk, kendi kurduğu inşaat şirketinin başında... YBR ile hafta sonları Nallıhan'a gidip geliyor... :p

umut_utu (Umut) ; Motordan başkasının yalan olduğunu düşünen Umut, tek teker denemeleri yaparken Honda tarafından keşfedildi. Şimdilerde Honda'da motosiklet eğitmenliği yapıyor... Beklediği arka teker somunu daha gelmemiş... :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

volkan abi ne mantıkla kendi yazdığın şeyi alıntı olarak tekrar yazdığını sorabilirmiyim??

arkadaşlar pazar günü 28 derece ama yağmurlu gösteriyo haberiniz olsun!!

yaaaa hem cbr 125 demişsiniz hem kanka demişsiniz depreştim yine :pale:
evet emrah kanka iki işte birden çalıştığı için bu hafta pasaportta gündüzde :wiinkk:
valla pazar günkü muhabbetten getireceğiniz fotoğrafları dört gözle bekliyorum :cherry:
bu arada barınağa para yardımı uygun görülüyor. ya da isteğe bağlı olarak mama yardımı ...
çünkü dediğim gibi belirli saatlerde oradaki görevliler tarafından besleniyorlar.
yani bizim besleme gibi bir şansımız yok. orada yapabileceğimiz tek şey
onlara sevgimizi göstermek. zaten buna yeterince ihtiyaçları var :cat:

pazar gök gürültülü,fırtınalı,sağanak yağışlı--25 derece...

yaww murat sen ii bi haber vermez misin?:mrgreen::mrgreen:
ne yagmuru günlük güneşlik olacak hava.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ooo ozi gelmıs:D
lem benım bısıkletı satmadın dımı hurdacıya:D
pazartesı gelıp alcam onu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar