[Eskişehir - MT]

Arkadaşlar ; ne kadar erken toplanırsak o kadar çabuk yola çıkacağız, erken yola çıkmamız güzel bir gün geçirmek anlamına geliyor.
Bu sebeple saat 07:00 dan önce benzin ve diğer ihtiyaçlarınızı gideriniz...

"Saat 07.00" toplanma değil de hareket saatimiz olsun!!!

Not: Sabah kalkma sorunu olan arkadaş varsa bana bildirsin. Uyandırma servisi hizmetimiz ücrete tabidir... :p

Son düzenleme:
arkadaşlar malum hafta sonu geziye gelemiyorum :salut:

hepinize şimdiden bol eğlence ve iyi sürüşler diliyorum :cat:

mangal başında cano cano türküsünü söylemeyi unutmayın :queen:

ayrıca şu kuzu meselesine içim gidiyor ama bir şey demeyeyim bari :pr:

İşte Filmin Sonu...

_Si_BeMol_ (Eren) ; Nihayet istediği Karadeniz turuna çıkmayı başaran Eren, en son Çorum rampalarında vida sıkarken görüldü. Kendisinden birdaha haber alınamadı. :cyclopsan

zonex2 (Emre) ; Kurye olarak firmalarda çalışan Emre ; artık ilaç dağıtım şirketi sahibi. Kurye ve dağıtım elemanları derneğini kurdu başkan olarak seçildi. :cherry:

toronaga (Yahya) ; Emekli olduktan sonra ev inşaatı ve dekorasyon firması kurdu. Şu anda Honda Silwerwing ile av'a gidiyor. Emekliliğini yaşıyor. Okulunun bitmesi için 2 dersi kalmış. :mrgreen:

viper_1 (Volkan) ; Motosiklet.Net dağıldıktan sonra Eskişehir'de dernek kuran Volkan ; CBF 250 , 500 , 600 serisini tamamladı. Son zamanlarda CBF 1000 ile takılıyor. Her ne kadar istese de beklediği CBF 1200 modeli daha üretilmedi... :mrgreen:

siyahlimuzin (Aytaç) ; Beklenenden hızlı bir çıkış yapan Aytaç ; Eskişehir ve Bilecik'de İşitme Engellileri okulu açtı.Şu anda Anadolu Üniversitesinde öğretim görevlisi. İstediği CBR 125'i aldı ama daha hala vitesli motor kullanmayı öğrenmediği için motor yatıyor. :queen:

ozi2002 (Oğuzhan) ; Oğuzhan , işleri büyüttü. Suzuki ve KTM bayiliği aldı. Eskişehir'de 2.şubesini açtı. Ama babasını aratmıyor... :cherry::cherry:

emr550m (Emrah) ; Motosikletine park bulamayan Emrah, BedRUN (Gökhan)'la beraber motopark şirketi kurdu. Eskişehir'in çeşitli yerlerinde motoparkları var. Park bulamayan motosikletlilere hesaplı fiyatlarla hizmet sağlıyolar... :bounce:

muratd (Murat) ; Okulu biten murat, Eskişehir'de kalmadı. İstanbul'da bir firmada Genel Müdür olarak çalıştığı haberini aldık. Dylan'ı sattıktan sonra daha istediği motoru bulamamış. :)

BeyFa (Faruk) ; Amelelikle hayatın geçmeyeceğini anlayan Faruk, kendi kurduğu inşaat şirketinin başında... YBR ile hafta sonları Nallıhan'a gidip geliyor... :p

umut_utu (Umut) ; Motordan başkasının yalan olduğunu düşünen Umut, tek teker denemeleri yaparken Honda tarafından keşfedildi. Şimdilerde Honda'da motosiklet eğitmenliği yapıyor... Beklediği arka teker somunu daha gelmemiş... :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

İşte Filmin Sonu...

siyahlimuzin (Aytaç) ; Beklenenden hızlı bir çıkış yapan Aytaç ; Eskişehir ve Bilecik'de İşitme Engellileri okulu açtı.Şu anda Anadolu Üniversitesinde öğretim görevlisi. İstediği CBR 125'i aldı ama daha hala vitesli motor kullanmayı öğrenmediği için motor yatıyor. :queen:

:queen::queen:

Okul açma konusu için amin desem çok yerinde olur diye düşünüyorum :cherry:

Öğretim görevlisi olmak mı ? vayy bea inşallah inşallah :cherry:

CBR 125 alsam elimden kurtulamayacak ama :mrgreen:

Eline yüreğine sağlık Volkan. süper yazmışsın :rendeer:

volakn abi eilne sağlık valla benimde gülcegim yoktu.herkese güzel şeyler yamışsın:p

faruk biz yolumuza devam kardeşim.giden gider kalan sağlar bizimdir.hayat işte....
(yazdığın sözüde değiştir.uyarı alma boşuna)

uyaranlar uyarsın ya çokta tın isderse atsınlar banane...;)
herkeze günaydın buarada!

Günaydın arkadaşlar. noluyor bakiim burada :cherry:

Hayvanları koruma derneğinden aldığım maile göre yarın barınağa gidilecek.
Ben de bu durumda yarın saat 13:30 da Atatürk Stadyumu Yüzme Havuzu önünde olacağım.
Duruma göre Volkanla telefonlaşacağız. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa sevinirim.
Ayrıca barınaktan ayrıldıktan sonra pazar günü için ufak bir toplantı yaparsınız diye düşünüyorum.
Gelecek olan arkadaşlarımın şundan haberdar olmasını istiyorum. Bana hak vereceğinizi umarak yazıyorum ki ;
Oraya boş gitmek olmayacak. Görevli kişilerden aldığım bilgiye göre para yardımı yapabiliriz. ( En azından 2 şer YTL )
Köpek dostlarımız belirli saatlerde düzenli olarak besleniyorlar. Para yerine mama yardımı
yapmak isteyen arkadaşlarım varsa eğer gelmeden önce Migros ' a uğrarlarsa sevinirim :wiinkk:
Herkese gün içinde iyi sürüşler diliyorum :cat:

kpekcikiw7.jpg

Son düzenleme:
ben orada olacağım..
tabi yağmur yağmazsa:p
sevgilerle..

abi bu hayvan sevilmez mi ya şuna bak:mrgreen:

Son düzenleme:
Gökhan ile telefon görüşmesi yaptık.

Mihallıçık ile Sekiören köyü arası 24 km . Sekiören kahvesinde Gökhan ile buluşacağız! Kim önce giderse orada oturup bekleyecek... :p

Gökhan saat 09.00 dan itibaren Sekiören'de olacak...

Not: Mihallıçık'dan sonra tabelalar yardımıyla yolumuza devam edeceğiz. Tabelalarda "Seki köyü" ile "Sekiören Köyü " 'nü karıştırmamamız hususunda uyardı.

Ayrıca Mihallıçık'dan sonra yollar virajlı ve dar. Lütfen dikkatli olalım.

Dediğim gibi toplanma yerine ne kadar erken gelirsek o kadar vakitli yola çıkacaz...

Lütfen benzin ihtiyacınızı saat 07.00 dan önce karşılayınız...

Tarih : 10.06.2007 Pazar
Toplanma Saati : 07.00
Toplanma Yeri : H.POLATKAN MİGROS

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canlarım pazar gunu ben yokum :salut::salut:
sıze afıyet olsun benım yerımede yıyın :)
barı bende sınemaya gıdıım:) karayıp korsanlarını ızlıyemedım daha ona gıdıım...

Barınak olayına tam destek. Hatta kasaplardan artık kemikleri toplayalım Haşlayıp götürelim direk. Parayı onlar yiyemeyebilir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yarın ıcın bı dusunıım:) gelebılırsem bulusma noktasında olurum..

Faruk ıcın not: RED ALERT CDLERIMI GETIR LEYN BI ARA.. :)
Cuneyt abi ıcın not: pazar gunu artcın olmazsa benı alırmısın abey :)

Son düzenleme:
Yahu kanka ne alemde yok sesi solu cıkmıyor. Pizza söledim pasaporttan özel istek yaptım süleymana adam 3 te mesayiyi bitiriyormuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ıc anadolu ve marmara bolgesı ıcın sel uyarısı yapıldı...gok gurultulu ve sıddetlı yagıs beklenıyo hafta sonuna kadar..
pazar gunu yagmurluklarınızı getırın...

suleyman ıkıncı bı ıste daha calıstıgı ıcın(BİRİNE CBR 125 alcakta:) ) wardıya saatıne gore ayarlıyo pasaport pızzayı.. gunduz wardıyasında calısıyodur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
nolcak lem debrıyaj telınden..kaktır vıtes kolunu azcıkta ara gazı gecıverıyo vıtes :)

hafta sonu kesin bizim şansımıza yağmur yağar..
bu arada cüneyt abinin altındaki motor akıllara zarar..
bence cbr dan daha güzel ve ilgi çekici duruyodu:):)

bu arada eren gell işte beaahhh nie gelmiosun?
ben bile artçı olarak gideceğim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar