İşte Filmin Sonu...
_Si_BeMol_ (Eren) ; Nihayet istediği Karadeniz turuna çıkmayı başaran Eren, en son Çorum rampalarında vida sıkarken görüldü. Kendisinden birdaha haber alınamadı. :cyclopsan
zonex2 (Emre) ; Kurye olarak firmalarda çalışan Emre ; artık ilaç dağıtım şirketi sahibi. Kurye ve dağıtım elemanları derneğini kurdu başkan olarak seçildi. :cherry:
toronaga (Yahya) ; Emekli olduktan sonra ev inşaatı ve dekorasyon firması kurdu. Şu anda Honda Silwerwing ile av'a gidiyor. Emekliliğini yaşıyor. Okulunun bitmesi için 2 dersi kalmış. :mrgreen:
viper_1 (Volkan) ; Motosiklet.Net dağıldıktan sonra Eskişehir'de dernek kuran Volkan ; CBF 250 , 500 , 600 serisini tamamladı. Son zamanlarda CBF 1000 ile takılıyor. Her ne kadar istese de beklediği CBF 1200 modeli daha üretilmedi... :mrgreen:
siyahlimuzin (Aytaç) ; Beklenenden hızlı bir çıkış yapan Aytaç ; Eskişehir ve Bilecik'de İşitme Engellileri okulu açtı.Şu anda Anadolu Üniversitesinde öğretim görevlisi. İstediği CBR 125'i aldı ama daha hala vitesli motor kullanmayı öğrenmediği için motor yatıyor. :queen:
ozi2002 (Oğuzhan) ; Oğuzhan , işleri büyüttü. Suzuki ve KTM bayiliği aldı. Eskişehir'de 2.şubesini açtı. Ama babasını aratmıyor... :cherry::cherry:
emr550m (Emrah) ; Motosikletine park bulamayan Emrah, BedRUN (Gökhan)'la beraber motopark şirketi kurdu. Eskişehir'in çeşitli yerlerinde motoparkları var. Park bulamayan motosikletlilere hesaplı fiyatlarla hizmet sağlıyolar... :bounce:
muratd (Murat) ; Okulu biten murat, Eskişehir'de kalmadı. İstanbul'da bir firmada Genel Müdür olarak çalıştığı haberini aldık. Dylan'ı sattıktan sonra daha istediği motoru bulamamış.
BeyFa (Faruk) ; Amelelikle hayatın geçmeyeceğini anlayan Faruk, kendi kurduğu inşaat şirketinin başında... YBR ile hafta sonları Nallıhan'a gidip geliyor...
umut_utu (Umut) ; Motordan başkasının yalan olduğunu düşünen Umut, tek teker denemeleri yaparken Honda tarafından keşfedildi. Şimdilerde Honda'da motosiklet eğitmenliği yapıyor... Beklediği arka teker somunu daha gelmemiş... :mrgreen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: