[Eskişehir - MT]

arkadaşlar bahsettiğim asker düğününe gitmek için
18:30 da Yunus Emre kapısı önünde otoparkta olacağım.
19:00 a kadar beklerim. gelen gelir gelmeyen dona kalır :p
gelmek isteyenlerinize duyurulur. tanışmak isteyen
arkadaşlara da fırsat olur diye düşündüm :cat:

kürşat hocam bu arada babanızın ellerinden öpüyorum.
çok güzel bir şeyi fark ettirdiniz bizlere :rendeer:

bir de sanırım ceza konusunda yeşil kurunun yanında diğer renkteki yaşlarda yanmış :farao:

Son düzenleme:
Gökhan geçmiş olsun kardeş. İstersen otoparkçıyı göster, çekelim kulağını.Bir gün babam arabamda beyzbol sopası gibi bişey gördü. Bu kimin dedi. Benim dedim. Acı bi tebessüm ederek ''Oğlum ben hayatım boyunca alet taşımadım. Mangal gibi yürek taşıdım'' dedi. Utandım ve o günden sonra mangal gibi yürekten başka bişey taşımadım. Yüreğim senin....:cat:

Eyvallah abim. Olay otoparkın kapısından çıktığım an bitmiştir benim için.

bizimki buraya mesaj yazdığını söyledi birkezde buradan üzüntümü bildireyim istedim doğum gününde ceza yiyen adam olarak tarihe geçeceksin ama merak etme o yeşil cross 'cu arkadaşdan ceza paralarını söke söke alacağız o ön kaldırdı bütün millet ceza yedi

canım arkadaşım ben cezayı yatırdım zaten sorun değil.tatlı bir anı oldu benim için.:cherry: tarihe geçtik yaww fena mı.canlar sağolsun...sizlerle tanışmak daha güzel.:) ..kopan debriyaj teline inat yollardayız.:cat:

kopan debriyaj teline inat yollardayız.:cat:

kopan debriyaj teline inat sen bu akşam düğüne de gelirsin :p

Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
siyahlimuzin, ondeer, viper_1, oldcityboy

hadi ya gök gürlese bile çıkacağım ben :mrgreen:
ya siz :silent:

Son düzenleme:
Herkese Selamlar.

Zamanımın kısıtlı olması nedeniyle bugünkü faaliyete katılamıyorum. Askere giden arkadaşımıza şimdiden Hayırlı Yolculuklar diliyorum.

MT ekibi size de dikkatli sürüşler.

Yer yer yağmur var.

ya287murvy2.png
sar305gn5.png

Su birikintileri , çamur ve su nedeniyle kayganlaşan zeminlere dikkat... :cat:

Son düzenleme:
siyahlimuzin sen hala düğne gitmeyi düşünüyomusun:silent:. burda gökgürlemeye başladıda. tam gelmeye karar vermiştim ama yağmur yağarsa diye korktum valla. yağmur yağınca benim lastikler buzda gider gibi oluyo. mesajı yazarken emek mahallesinde yağmurda başladı işte.:pale: tam süper oldu valla. tam tanışmak için fırsat doğdu derken yine olmadı işte. :pr::pr:neyse şu havalar bi açsın yine bi fırsat olur tanışmak için.:cat:

askere giden arkadaşada şididen hayırlı teskereler. sayılı gün çabuk geçer ama yinede gurbetlik var işte.

evet bu tarafta da vişnelikte de başladı yağmur
ama ben çok istiyorum ya gitmeyi :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walla bugun hıc bı kuvvet benı ewden cıkaramaz...
yarım saat once eve gırdım..yagmura yakalandım motorla..allahtan ustumde mont wardı yoksa perısandım.. ama belden asagısı mont kapatmadıgı ıcın sırılsıklam oldu..suyun kotumun pacalarından ayakkabımın ıcıne dooru süzülmesini hısettım...sankı musluktan sıp sıp damlıyodu..

siyahlimuzin hava nasıl biliyorsun.bence sende motorla cıkmamalısın.inatım tutdumu ne hava dinlerim nede yol durumu da.ya benim düldülü yıkadım tertemiz.parlattım,zincirini yağladım yemledim,taradım.:) ahırında yatıyor.inş hep beraber olucaz..hafta sonu hava durumuna göre toplanma olursa haberimiz olsun.organisazyonu planlıyan arkadaş varmı.. bu arada...arkadaşlar beni gören gelsin haa cekinmek yok..ok..:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cekınmeyız sen merak etme ısmaıl :) hatta ustune ustune gelen bı cheetah gorursen bılkı ben gelıyom:mrgreen: haftasonu organızasyonlarını genelde 1 gun onceden kararlastırıyoz..burayı takıp edersen ogrenırsın zamanı..ayrıca wolkana yada bana cepten ulasırsan yıne haberlesırız..
benım numaram : 0544 740 98 67
324 11 11
324 28 18

walla bugun hıc bı kuvvet benı ewden cıkaramaz...
yarım saat once eve gırdım..yagmura yakalandım motorla..allahtan ustumde mont wardı yoksa perısandım.. ama belden asagısı mont kapatmadıgı ıcın sırılsıklam oldu..suyun kotumun pacalarından ayakkabımın ıcıne dooru süzülmesini hısettım...sankı musluktan sıp sıp damlıyodu..

desene sıçana döndün.ben yağmurda ıslanmayı severim ama motor sürerken ıslanınca hiç hoş olmuyo doğrusu. hele bide üzerine su sıçratırlar yada kamyonların lastiklerinden sprey gibi pis sular gelir ya kaskına ve üstüne , işte ona uyuz oluyom.

evet arkadaşlar düğüne gitme isteğim yalan olmuş bulunmakta :pale:
ama yine yeniden çıktım çarşıya. kırtasiyeye gitmek zorundaydım :cherry:
enginin deyimi ile şipidik şipidik yağmurun altında gittim geldim güzelce sağ salim :wiinkk:
yolda polislerle falan muhabbet bile ettim :bounce:
ayrıca geçen gün karşı köşemizdeki pizzacıdan iş teklifi almıştım.
bugün de bahsettiğim kazayı sormak için yanlarına gittiğimde
çalışmak için bu sefer de dükkanda görevli olan abla çağırdı :mrgreen:
sonra bir de akşamüstü foto makinasını bırakmak için canımın yanına gittim.
sonracıma henüz ana caddeye çıkmadan dükkandan bir abi yakaladı beni.
seni bizim dükkana transfer edelim dedi. benim 2 tarafa da verdiğim cevap
aynıydı : benim temmuzda sınavım var. o zamana kadar başlayamam :pale:
işte böle eee sizde ne var ne yok :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
aytac bacım masallah walla..
kıskandım sımdı bı pantolonda benım almam lazım rahat gezıyım yagmurda :)
ıs teklıflerını bı degerlendır bence :)
ben yaz sonu PVC ıslerı bıtınce kıslık bı ıs arıcam..yenı sezona xt 600 le gırmek ıstıyom :cherry: sende calıs sanada bı cbr 125 alırız :wiinkk:

onder o dedıgın kamyonlardan sadece 1 tane gectı yanımdan allahtan...kutahya yolunda olmama ragmen tek kamyonun suyunu yıyerek atlattık yolculugu :)
kaskın vizorunu temızlıcem sımdı..
warmı temızlık ıcın onerısı olan?

temmuzdan sonra düşünmüyorum değil aslında ama bakacağız bakalım.
bana büyüklerim motosiklet sever abilerim kaskımın camını bol su ile yıkamamı önermişlerdi :cat:
bu arada dün de dediğim gibi haziran sonunda mezuniyetim var. okul bitio :pale:
kpss ye gireceğim ama bir yandan ya yapamazsam diye endişelendiğim için
bir yandan da eskişehirde kalmak istediğim için zel okulları araştırıyorum.
bir kaç okul ile görüştüm. cv mi falan bıraktım. aklımda olan bir kaç yer daha var.
onlarla da iletişim kuracağım. istanbuldan çok ısrarlı bir şekilde çağırıyorlar ama
istanbula gitmek istemiyorum şimdilik. eskişehir de bildiğiniz işitme engelliler
rehabilitasyon merkezi var mı :silent: ya da işitme / zihin üzerine :silent: bildiğiniz yerler varsa belirtirseniz sevinirim :rendeer:

( 5. sırada ) zel okulları = özel okulları :p

Son düzenleme:
Kaskı önce ıslak bezle sil. Daha sonra da kuru besle iyice kurula. Vizörü de aynı şekilde temizle... :wiinkk:

Temizleme bezlerinin pamuk, yün, kıl vs bırakmayacak şekilde olması sinir ve psikoloji açısından faydalı olur... :p

Herhangi bir kimyasal malzeme kullanma... :cat:

kaskın vizorunu temızlıcem sımdı..
warmı temızlık ıcın onerısı olan?

tükürük:mrgreen::mrgreen::p:queen:

arkadaslar o yesil crosslu arkadasla en kısa zamanda tanısmak isterim ::rantinp:::rantinp:::rantinp:bana 39 ytl ye mal oldu da kendileri bugun yatırdım cezayı.

Arkadaşlar ; Trafik Cezaları taksitlere bölünebiliyor !

Vergi dairesine gidip plakaya göre borcunuzu çıkartırken ; detaylı bilgi alın. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
benımde wardı arabayla yedıgım 49 ytl cezam..gıttım wergı daıresıne taksıte boldurdum..4 taksıte bolduler..ılk taksıt ıslemı yaptırdıgınız gun alınıyo..ondan sonra 3 ayda bı taksıt oduyosunuz..49 ytl yı 61 ytl olarak gerı odıcem..ama 3 ayda bı taksıt yatırıyom..onemlı degıl bence 10 ytl vade farkı ...

tükürük:mrgreen::mrgreen::p:queen:

arkadaslar o yesil crosslu arkadasla en kısa zamanda tanısmak isterim ::rantinp:::rantinp:::rantinp:bana 39 ytl ye mal oldu da kendileri bugun yatırdım cezayı.

dostum okadar kızma belkı o yesıl cross lu arkadasında kendıne gore haklı bı nedenı vardır

Arkadaşlar ; Trafik Cezaları taksitlere bölünebiliyor !

Vergi dairesine gidip plakaya göre borcunuzu çıkartırken ; detaylı bilgi alın. :cat:

zaten cezaya kafam bozuldu bi
her taksidi ödedikce aklıma gelecek gene dellenecem olmaz ole sey.

dostum okadar kızma belkı o yesıl cross lu arkadasında kendıne gore haklı bı nedenı vardır

yaktın bizi yaktın
kendini yaktın bizi de yaktın:):):):):):):)

o 39 lira benim bir haftasonu yakıt paramdı
önümüzdeki pazar kaldık malak gibi evde

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar