yahya abim gelmişsin yine döktürmüşsün. yazının her cümlesini zevkle okudum abi :rendeer:
ben de sitem mesajımda yazacaktım. yahya abim olsaydı ilgilenirdi benimleale:
ya bu arada 2 saatcik inşaata mola versen diyorum![]()
volkan hakikaten bize layık oluosun
başarılarının devamını diliyoruz. kolay gelsin bu arada :cat:
faruk evet msn den seslendik ama hiç sesiniz çıkmadı
ya toplu görüşme dedik de depreştim. en son ki toplu görüşmede benim canım da vardı.
veeee özlemek dedim ya söliim bari ben canımın içini de çok özledim yaaaaa :salut:
yahya abi yengen diosan akan sular durur tabi
hoş geldin kürşat hocam. ilgin için teşekkürler :rendeer:
Yahya abi. Fena fikir değilde, herkesçe rağbet görecek mi, bir de yeni katılmak isteyenlerin nasıl haberi olacak. Ben Volkan ne derse ona uyarım...
bedrun (gökhan çok geçmiş olsun).
senin gibisakin adama nası çattılar anlamadım. ama tetikte ol ne yapacakları belli olmaz. motorada eğr yer bulamazsan bi alarm falan taktır bence. gerçi varmı bilmiyorum ama en azından ses yapar haber verir.
gökhan uzun süreli şehir dışı ayrılacağın zamanlarda motorunu benim bahçeye koyabilirsin ancak günlük kullanıma benim adresim sana ters gelebilir (Ömerağa)
evet cumartesi günüydü.doğum günümde. gece DT 125 şi olan arkadaşım mehmetle haller geçlikğe gitmiştik ki doktorlara bi gidelim dedi gittik nerden gittik.bazı arkadaşlar gazlamışlar biraz sanırım.bizde ne oldu diyerek vardık..nasibimizi aldık...cezayı yedik.kroscu arkadaşım benim.seni tanıdım.bana güzel bir doğum günü hediyesi oldu.teşekkürler.
Yeşil Krosçu Anadolu Üniv. içinde de ön kaldırıp yine ceza yemişti... :farao:
Bu adam akıllanmaz.:queen: