sinir oldum gökhan ya. keşke çağırsaydın da o bıçağı penseyi kafasına geçirseydim adamın

r:
nerede yaşıyoruz ya. dingonun ahırımı bu şehir :silent: yoksa texsas mı :silent:
umarım en kısa zamanda bir çare bulunur birinizin başına bir şey gelsin istemiyorum ::ban::
geçmiş olsun arkadaşım. dengesizlerle uğraşmak gerçekten zor iş :farao:
bu arada gece yarısı 02:50 de yazacaktım siteye ama kimsenin canını sıkmak istemedim.
evde oturmuş ödev yaparken ani ve acı bir fren sesi ile irkildim.
balkona çıktığımda ağlayan bağıran insanların sesleri ile karşı karşıya kaldım.
telefon var mı ambulans arayalım nefes alıyor mu diye bağırıp ağlıyorlardı.
ama sadece balkonda seslerini duyabiliyordum. kendilerini göremesem de 112 yi aradım hemen.
polatkanda bir kaza olduğunu bildirdim. elim ayağım sesim titriyordu.
sağolsun karşı taraftaki bayan gayet güzel davranarak haber verildiğini ve ambulansın hemen buraya geleceğini söyledi. ardından ne kazası olduğunu sordu.
ben de sadece seslerini duyabildiğimi kendilerini göremediğimi söyledim.
karşılıklı teşekkür ederek telefonu kapattık. ama telefonu nasıl kapattığımı hatırlamıyorum.
sonra şansıma süleyman ile o saatte msn de görüştük. sağolsun beni biraz olsun rahatlattı.
evet gecenin o saatinde dışarıda olan bir insanın pek tekin olmama ihtimali de var ama belli mi olur sonuçta can işte

ale:
ödevimi bitirip yattığım da ise o gencin sesi hala kulaklarımdaydı. ve düşündüm ya bizden biri olsaydı

ale:
kafayı yerim ben ya. hepimiz için dua ettim arkadaşlar. ama şunu unutmayalım ki dua yetmiyor.
size sonuna kadar güveniyorum ama trafikte gezilerde her yerde elimizden gelenin 2 katı dikkatli olalım. yalvarıyorum size :cat:
bu arada çeneye daldım selam vermeyi unuttum

herkese selam. volkan nasılsın :silent: hayret evdesin :cyclopsan
oldcityboy hoşgeldin mt 26 ya ve aramıza ::shake2::