merhaba arkadaşlar ben yeni motor almayı düşünüyorum, aynı zamanda motor kullanmayada yeni başlıyorum, başlangıç olarak cbf 150, 250 veya ybr 125 arasında gidip geliyorum. sorum şu ki servis açısından değerlendirecek olursak eskişehir şartlarını gözönüne alarak hangi motoru tercih etmem benim için hem karlı hemde tatmin edici olabilir.
honda servisini biliyorum sadece oda çok pahalı diyorlar, bende kendileriyle tanıştım pek sevemedim kendilerini. tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
Merheba insecta...başlangıç olarak düşük cc başlamak çok bilinçli bir seçim.
Bende geçen sene ehliyeti ve motorumu aldım,ilk başta suzuki gs500 alma tutkum vardı ama daha sonra aklıselim düşünüp cbf 250 aldım.
Cbf250 nin cbf150 karşı avntajı uzun yolda ortaya çıkar,cbf250 le uzun yolda daha rahat edersin.özellikle rampalarda kendini belli eder.
Eğer ilgilenirsen bende bu aralar cbf 250 mi satışa koymayı düşünüyordum,
tekrar gs500 tutkum harlandı...benimki 2005 model 11500km de aldığımda motoru baya yeniledim,yazın bir çiftde yeni lastik takdırdım enson yağını bakımını yaptırdım şu an sorunsuz kullanılacak bir motora sahibim.dediğin gibi Eskişehirdeki servis banada pek sempatik gelmediğinden benim kendi ustalarım var onlara götürüyorum.yalnız honda parça yönünden biraz pahalı kaçıyor onuda söylemem lazım..
Motorumu gs 500 almak adına istediğim fiyat olursa satmayı düşünüyorum ama olmazsa önümüzdeki yaza da bu kadar emek harcadığım motorumla uzun yol yapmak gibi planlarım var...
İlgilenirsen veya tavsiye niteliğinde bile olsa konusuruz...
selamlar...