[Eskişehir - MT]

selam arkadaşlar ben yeni aldım motosikletde kask daha almadım ls2 carton kasklar nerden bulabilirim üzerinde resim olanlar varya onlardan eskişehirde öz mert diye bi yere sordum orda yokmuş

selam dostlar nasılsınız... bu sene geçti ama önümüzdeki sene sezon açılışı es es es yapcaz...ybr team......

selam arkadaşlar ben yeni aldım motosikletde kask daha almadım ls2 carton kasklar nerden bulabilirim üzerinde resim olanlar varya onlardan eskişehirde öz mert diye bi yere sordum orda yokmuş

Muttalip Köprüsü altında "Yılmaz Motor" var oradan hesaplıca alabilirsin.Her beden mevcut orda :cat::cat::cat:

salın bakam geyikleri topige
herkeze slm bizi soran olursa eskişehirenduro.com dayız herkezi bekleriz kask takmak koşuluyla

Arkadaşlar merhaba, adım burak. öğretmenim...
Yazın başında cbf 150 aldım fakat buraya yazmak bugüne kısmetmiş...
diyorum ki; şöyle 10 Kasımda motorlara atlayıp Anıtkabir'e bir gezi düzenlesek eskişehir motorcuları olarak anlamlı olmaz mı?

Arkadaşlar merhaba, adım burak. öğretmenim...
Yazın başında cbf 150 aldım fakat buraya yazmak bugüne kısmetmiş...
diyorum ki; şöyle 10 Kasımda motorlara atlayıp Anıtkabir'e bir gezi düzenlesek eskişehir motorcuları olarak anlamlı olmaz mı?

motoruna güvenen yola çıkar dostum. ben güveniyorum ama uzun yola çıktınmı herşey değişiyor :) yinede bana özelden ulaşabilirsin.

ARKADAŞLAR önümüzdeki ay eskişehir yapacağız... soğuk karkış bize bişey yapamaz.... ybr 125 yolu seviyor.... sedat la bana kalacak bir yer lazım... es mt yardımcı olun bize....

>Selam millet bende eskişehirdenim ve yeni üye oldum motor yok ama almak için uğraş içindeyim ne önerirsiniz... yeniyim her konuda... önerilerinizi bekliyorum...

s.a arkadaşlar iyi akşamlar
bende eskişehir/eskibağlar'dan şuan bir scooter ım var inşallah yazın bir motor alıcam o zaman görüşlerinizi alıcam.
ehliyetimiz kaskımız montumuz hepsi var ama ii bir motorumuz yok :(

merhaba arkadaşlar ben yeni motor almayı düşünüyorum, aynı zamanda motor kullanmayada yeni başlıyorum, başlangıç olarak cbf 150, 250 veya ybr 125 arasında gidip geliyorum. sorum şu ki servis açısından değerlendirecek olursak eskişehir şartlarını gözönüne alarak hangi motoru tercih etmem benim için hem karlı hemde tatmin edici olabilir.
honda servisini biliyorum sadece oda çok pahalı diyorlar, bende kendileriyle tanıştım pek sevemedim kendilerini. tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar