[Eskişehir - MT]

Eskişehirli beni tanıyan tanımayan kardeşlerime selam sevgiler...

beni tanımayanlar Mokoko Bora Bbadaya sorabilir...o mokokonun ekürisiyim...

artık burdayım ben yokken bişeyler okudum burdaykende yazılırsa sevinirim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hoşgeldin Metehan ,yatılı mı yatısız mı kalacaksın:cherry:

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşlar diyorum çünkü ben Eskişehir grubu gibi samimi içten yardımcı olan bir grup görmedim. Yazdığım her sıkıntıda yardımlarınızı esirgemediniz. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Bu dayanışmanız inşaallah devam eder. Kalın sağlıcakla.

eyvallah merdoğan kardeşim :) kütahyayla dost şehiriz zaten :cat: bi çok organizasyonda benim gelemediklerim dahil şehir grubumuzla görüşmüşlüğümüz tanışmışlığımız var :) sizin ekipten alparslan ve emrah'ı tanıyorum :)

yok yok yer yok kalma kalma :mrgreen:

Mete_han abim, MT eski başbakanım, MD kültür bakanım... :mrgreen::mrgreen:

Hoşgeldin. :) :rendeer:

valla bu dünyada misafirim...sitede değil ama...:p

Hoşgeldin Metehan abi :cherry:

abisinin gülü deli gızzz...nettin...mamur oldu didiler doğrumudur...eskişehirdemi Ankaradamı nerdesin canısı balısı...

yok yok yer yok kalma kalma :mrgreen:

kardeş bugüne kadar sana bir yanlışımız oldu mu hatırlamıyorum olmadı diye biliyorum...inan hafızam zayıftır...ama kolay kolay birini kırmam kırdıysamda özür dilerim...geçen eftelyanın topiğinde hakkımda bişeyler yazdın...ha buyur işte burdayım şimdi ne diyeceksen buyur yaz...sanal alem yalan dünyadır ama emin ol...önemli olan gerçek hayatın içindeki dostluklar kardeşlikler...

abi mokokoyu yavru pandalar yanlış anlayabilir . H.g

kanka taktım bu ara mokoko lafına...:pdilime dolandı bi kere...:p

Mete_han abim, MT eski başbakanım, MD kültür bakanım... :mrgreen::mrgreen:

Hoşgeldin. :) :rendeer:

vay kardeşim sağlam koptuk be ...ama üçkaatcılık bende...çevrimdışında seni görüyorum ses etmiyorum...heyvan olan benim yani...

abisinin gülü deli gızzz...nettin...mamur oldu didiler doğrumudur...eskişehirdemi Ankaradamı nerdesin canısı balısı...

Abicim neşe dolu tavırların sanalda dahi yetiyor da artıyor bile. Memur oldum demeyelim deeeeeee
çok şükür özel bir kurumda mesleğimi layıkı ile yapmaya çalışıyorum. Hıııı bu arada Ankaradayım :rendeer:

selam olsun bütün Eskişehirli motosikletçi ruhuna sahip olan aile fertlerime:rendeer: uzun bi süredir yokum buralarda bi arada foruma yazamıyordum bi sorun vardı yani öyle böyle biraz zaman geçmiş olsa da yine burdayım. Konya'dan çok çok selam olsun, iyi akşamlar herkese :cat:

selam olsun bütün Eskişehirli motosikletçi ruhuna sahip olan aile fertlerime:rendeer: uzun bi süredir yokum buralarda bi arada foruma yazamıyordum bi sorun vardı yani öyle böyle biraz zaman geçmiş olsa da yine burdayım. Konya'dan çok çok selam olsun, iyi akşamlar herkese :cat:
aleyküm selam ahmedim özlettin kendini:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar