[Eskişehir - MT]

geziye çıkmadan görmüştüm nuri abimleri güzel gezmişsiniz tekerinize sağlık..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amaç bu sene her zaman gezdiğimizden daha fazla gezmekti ama bu yaz hesaplar pek tutmayacak gibi beyin ameliyatı yada beyine gama knife(gama bıçağı) denilen ışın tedavisi uygulanması mecburiyeti doğdu hayırlısı bundan sonra sizleri burdan takip edip teselli bulmaya çalışaçağım...

Amaç bu sene her zaman gezdiğimizden daha fazla gezmekti ama bu yaz hesaplar pek tutmayacak gibi beyin ameliyatı yada beyine gama knife(gama bıçağı) denilen ışın tedavisi uygulanması mecburiyeti doğdu hayırlısı bundan sonra sizleri burdan takip edip teselli bulmaya çalışaçağım...

Geçmiş olsun, umarım ciddi bir ameliyat değildir.:rendeer:

abicim geçmiş olsun acil şifalar

durmuş abimde çakma motorcu oldu artık , birde gidiyor yozgata tmm artık choppercılar -1 oldu

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun kardeşim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hepinize teşekkür ederim sağolun...

nuri abi büyük geçmiş olsun inşallah tez zamanda aramızdasın yazın gezilerde görmek isterim seni...

öyle tekerinize sağlık demek yok durmuş hazırlanda biraz yol yapalım..!

ayıp ediyon hakanım her zaman hazırım ben motoru elden çıkardım ama nasipse yaza lazım gene düşünüyorum ii bişey görüşelim senin makinede duruyor aynı yerde görüyorum:)

abicim geçmiş olsun acil şifalar

durmuş abimde çakma motorcu oldu artık , birde gidiyor yozgata tmm artık choppercılar -1 oldu

aaa eray yazları burdayım dostum -1 felan yok tamam yozgatta olucazda tatilimiz çok eksikliği hissettirmem size...

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Foruma Kütahya'dan yazıyorum. Sizlere sormak istediğim bi kaç konu var. Pazar günleri motosiklet aksesuarı satan işyerleri ve motosiklet servisleri açık oluyor mu ? Eğer ki açık oluyorsa sizin tavsiye edebileceğiniz firma var mı ? Motosikletim Masai FYM Grand Eagle 250 cc ( Aksesuar dam kastım ayna, sis farı, v.s ) Yardımcı olursanız sevinirim. Keyifli sürüşler

Arkadaşlar merhaba. Foruma Kütahya'dan yazıyorum. Sizlere sormak istediğim bi kaç konu var. Pazar günleri motosiklet aksesuarı satan işyerleri ve motosiklet servisleri açık oluyor mu ? Eğer ki açık oluyorsa sizin tavsiye edebileceğiniz firma var mı ? Motosikletim Masai FYM Grand Eagle 250 cc ( Aksesuar dam kastım ayna, sis farı, v.s ) Yardımcı olursanız sevinirim. Keyifli sürüşler

Bildiğim kadarıyla kapalı, ama sezonda bazı firmalar mağazalarını pazar günleride açıyor şimdi değil.

Arkadaslar selam bende eskisehirdeyim bu sene tasındım buraya honda nx 250 motorum var motoru bi elden gecirtmek istiyorum egzantrik zinciri yagi vs vs.. tavsiye edebiliceginiz eskisehirde bi usta varmidir yada servisi varmis galiba ÖZMERT diye eskisehirde orayami goturiyim pahaliya kacmazmi yardimci olursaniz cok sevinirim

ben burası bitmiştir,dedim hala biraz hayat varmış selam olsun esk.mt ye :)

Selam arkadaslar yeniden yokmu yardimci olucak arkadaslar? keyifli sürüsler bu arada..

Eskişehir'de benim bildiğim Sakarya Caddesinde Ahmet Yener usta var 1 numara diyebilirim, birde Kütahya Caddesinde demir köprünün yanında Alaaddin usta var tavsiye ederim.

eskisehir servisler

Eskişehir'de benim bildiğim Sakarya Caddesinde Ahmet Yener usta var 1 numara diyebilirim, birde Kütahya Caddesinde demir köprünün yanında Alaaddin usta var tavsiye ederim.

Oncelikle tesekkurler dukkanlarinin isimlerini verebilirmisiniz aciba yada tarif edebilirmisiniz eskisehire yeni tasindigim icin cogu yeri tam manasiyla bilemiyorum

Birde Honda nx 250 domanitor icin sizce ahmet ustayami gidiyim alaaddin ustayami ?

Bu arada Mt'ye üye Başaran Motorda var, sitedeki arkadaşlar adresini biliyordur, ben diğer yerleri az çok tarif ettim eğer istersen tefonlarını daha sonra yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar