güzel paylaşım tekerinize sağlık
Amaç bu sene her zaman gezdiğimizden daha fazla gezmekti ama bu yaz hesaplar pek tutmayacak gibi beyin ameliyatı yada beyine gama knife(gama bıçağı) denilen ışın tedavisi uygulanması mecburiyeti doğdu hayırlısı bundan sonra sizleri burdan takip edip teselli bulmaya çalışaçağım...
Amaç bu sene her zaman gezdiğimizden daha fazla gezmekti ama bu yaz hesaplar pek tutmayacak gibi beyin ameliyatı yada beyine gama knife(gama bıçağı) denilen ışın tedavisi uygulanması mecburiyeti doğdu hayırlısı bundan sonra sizleri burdan takip edip teselli bulmaya çalışaçağım...
öyle tekerinize sağlık demek yok durmuş hazırlanda biraz yol yapalım..!
abicim geçmiş olsun acil şifalar
durmuş abimde çakma motorcu oldu artık , birde gidiyor yozgata tmm artık choppercılar -1 oldu
Arkadaşlar merhaba. Foruma Kütahya'dan yazıyorum. Sizlere sormak istediğim bi kaç konu var. Pazar günleri motosiklet aksesuarı satan işyerleri ve motosiklet servisleri açık oluyor mu ? Eğer ki açık oluyorsa sizin tavsiye edebileceğiniz firma var mı ? Motosikletim Masai FYM Grand Eagle 250 cc ( Aksesuar dam kastım ayna, sis farı, v.s ) Yardımcı olursanız sevinirim. Keyifli sürüşler
Cihat hocam bu Ahmet Usta ve Alaaddin Usta çin menşeili motorlara da bakıyor mu ?
Eskişehir'de benim bildiğim Sakarya Caddesinde Ahmet Yener usta var 1 numara diyebilirim, birde Kütahya Caddesinde demir köprünün yanında Alaaddin usta var tavsiye ederim.