[Eskişehir - MT]

Bende senin gibi günlerdir millet nerede diyordum az önce toplantıdan geldim millet artık diğer sitede o yüzden esk-mt bu kadar aktif değilmiş ilk defa 35-40 kişilik bir katılımlı motosiklet sitesi toplantısında bulundum herşey çok güzeldi

Eskişehir'de böylesine güzel bir oluşumun oluşması sevindirici bir gelişme umarım daimi olur :cat: Vakit bulabilirsem bir dahaki sefere aranızda olmaya çalışcağım...

Eskişehir'de böylesine güzel bir oluşumun oluşması sevindirici bir gelişme umarım daimi olur :cat: Vakit bulabilirsem bir dahaki sefere aranızda olmaya çalışcağım...

sen ne diyon hamza :mrgreen: o atmosferi yaşamanı isterdim senin de :) gözünün önüne getir :) 30'dan fazla motosiklet tutkunu kişi var ve hepsinin de Eskişehir'li olması çok güzel. :)

ben adanadayım arkadaşlar eniştem yoğun bakima kaldirilmiş acil adanaya gittim anca wakit buldum hastaneden herkez iyi baksın kendine cok bi waktim yok zaten herkeze kazasız belasız sürüşler

hamza gördüm bayii'i hayırlı olsun motoruda yandaki boş dükyanın önüne koymussun nese herkeze iyi günler

herkese slm arkdaslar ..

hamza bugün senin motoru yakından gördüm bayinin önünde resimlerden daha güzel duruyo:)))

Eskişehir MT'nin Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, sizlere ve ailenize huzur, sağlık dolu günler dileriz. Sevgilerle Antalya MT :)

KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA

Son düzenleme:
ESKİŞEHİR MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

BURSA MT

Ey cemaati mt nasılsınız?Herkesin kurban bayramı kutlu ve kazasız belasız geçsin inş.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkesin bayramı mübarek olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar