Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi geceler EsEs huzurla uyuyun.
Tamam hamza yoksa bu pazarmı kalksak millet hazır toplanmışken 5-10-15...........220 ytl :queen: o/o 2 = 110 eh fena olmaz :queen:
oh ohh süper valla :queen::queen: :cherry:
bu arada iş bakınayım falan derken iş bakmama gerek kalmadı...Sevdiğim bir abimin tekel bayisini komple devraldım...Pazartesi gününden itibaren dükkan benimdir...:queen::queen: :cat:
oh ohh süper valla :queen::queen: :cherry:
bu arada iş bakınayım falan derken iş bakmama gerek kalmadı...Sevdiğim bir abimin tekel bayisini komple devraldım...Pazartesi gününden itibaren dükkan benimdir...:queen::queen: :cat:
HAYIRLI OLSUN HAMZA bugun geçtim yuzufun ordaydı EEEE YARIN NAPIYOZ YA HAVA KÖTÜ OLURSA GENE gidilçekmi buyuk ustat sinan aga napıyon senin iş durumun nedir ?
ben hazırım vede gelecem!! allahtan bişey olmassa çok yagmur yagarsa genede gidilçekmi ?
ben bugun çalıştım taha. aradım seni. cevap vermeyince ben de kendi köyümze gittim o da çamurmuş yol. elma yediğimiz yer varya ? :mrgreen: oranın devamı çamurmuşzor anlar yaşadım.
abi zati donuşu 3 gibi yaptık sen bizi buyuk bi ihtimalle donuş yolunda aramişin abim ama gezi çok güzeldi hakkaten yedik içtik muhabbet ettik gezdik köyluler çok mişafirperber diler çok şey kaçırdın çok neyse ben senin iki hattınıda aradım fakat kapalıyada çekmiyodu .
herkeze hayırlı işler...
hamza hayırlı olsun. sevindim senin adına.sende esnaf oldun allah kolaylıklar versin:rendeer::bounce:Tüm Eskişehir MT'ye günaydınlar bugün belkide çoğunuzdan önce kalkıp dükkanımı açmış bulunuyorum :cherry:Erken kalkmaya bir an önce alışmam gerek :cherry: Herkese hayırlı işler bol kazançlar :cat:
abi zati donuşu 3 gibi yaptık sen bizi buyuk bi ihtimalle donuş yolunda aramişin abim ama gezi çok güzeldi hakkaten yedik içtik muhabbet ettik gezdik köyluler çok mişafirperber diler çok şey kaçırdın çok neyse ben senin iki hattınıda aradım fakat kapalıyada çekmiyodu .
herkeze hayırlı işler...