[Eskişehir - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi geceler EsEs huzurla uyuyun.

Tamam hamza yoksa bu pazarmı kalksak millet hazır toplanmışken 5-10-15...........220 ytl :queen: o/o 2 = 110 eh fena olmaz :queen:

oh ohh süper valla :queen::queen: :cherry:

bu arada iş bakınayım falan derken iş bakmama gerek kalmadı...Sevdiğim bir abimin tekel bayisini komple devraldım...Pazartesi gününden itibaren dükkan benimdir...:queen::queen: :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlısı olsun Hamza sakın ola veresiye verme.

HAYIRLI OLSUN HAMZA bugun geçtim yuzufun ordaydı EEEE YARIN NAPIYOZ YA HAVA KÖTÜ OLURSA GENE gidilçekmi buyuk ustat sinan aga napıyon senin iş durumun nedir ?
ben hazırım vede gelecem!! allahtan bişey olmassa çok yagmur yagarsa genede gidilçekmi ?

HAYIRLI OLSUN HAMZA bugun geçtim yuzufun ordaydı EEEE YARIN NAPIYOZ YA HAVA KÖTÜ OLURSA GENE gidilçekmi buyuk ustat sinan aga napıyon senin iş durumun nedir ?
ben hazırım vede gelecem!! allahtan bişey olmassa çok yagmur yagarsa genede gidilçekmi ?

ben bugun çalıştım taha. aradım seni. cevap vermeyince ben de kendi köyümze gittim o da çamurmuş yol. elma yediğimiz yer varya ? :mrgreen: oranın devamı çamurmuş :) zor anlar yaşadım. :)

bu arada iş bakınayım falan derken iş bakmama gerek kalmadı...Sevdiğim bir abimin tekel bayisini komple devraldım...Pazartesi gününden itibaren dükkan benimdir...:queen::queen: :cat:

hayırlı olsun hamza kardeşim.:)

Tüm Eskişehir MT'ye günaydınlar bugün belkide çoğunuzdan önce kalkıp dükkanımı açmış bulunuyorum :cherry:Erken kalkmaya bir an önce alışmam gerek :cherry: Herkese hayırlı işler bol kazançlar :cat:

ben bugun çalıştım taha. aradım seni. cevap vermeyince ben de kendi köyümze gittim o da çamurmuş yol. elma yediğimiz yer varya ? :mrgreen: oranın devamı çamurmuş :) zor anlar yaşadım. :)

abi zati donuşu 3 gibi yaptık sen bizi buyuk bi ihtimalle donuş yolunda aramişin abim ama gezi çok güzeldi hakkaten yedik içtik muhabbet ettik gezdik köyluler çok mişafirperber diler çok şey kaçırdın çok neyse ben senin iki hattınıda aradım fakat kapalıyada çekmiyodu .
herkeze hayırlı işler...

Tüm Eskişehir MT'ye günaydınlar bugün belkide çoğunuzdan önce kalkıp dükkanımı açmış bulunuyorum :cherry:Erken kalkmaya bir an önce alışmam gerek :cherry: Herkese hayırlı işler bol kazançlar :cat:
hamza hayırlı olsun. sevindim senin adına.sende esnaf oldun allah kolaylıklar versin:rendeer::bounce:

Hamza abi hayırlı uğurlu olsun dükkanın.Allah bol kazanç nasip etsin.Sabah tramvayla giderken gördüm senin motoru.Sonra dank etti dükkan işi.:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

abi zati donuşu 3 gibi yaptık sen bizi buyuk bi ihtimalle donuş yolunda aramişin abim ama gezi çok güzeldi hakkaten yedik içtik muhabbet ettik gezdik köyluler çok mişafirperber diler çok şey kaçırdın çok neyse ben senin iki hattınıda aradım fakat kapalıyada çekmiyodu .
herkeze hayırlı işler...

valla kalabak yolunda baya bi aradım da göremedim kimseyi. neyse:) eğlendiğinize sevindim :)

herkes Riva 2 Tekel shop'a :) başka yerden sigara almayın :cherry:

gezmeye katılan arkadaşları da tebrik ederim güzel bir srüş sergilemişsiniz :)

Son düzenleme:
abi . 2. gurup yanlış yere gitmeseydi çok daha kalabalık ve zevkli olacaktı . başa motorcularla tanışmak büyük zevk oldu . inşallah daha kapsamlıları yapılır önümüzdeki zamanlarda ... hele gökhan abinin xt 600 tadından yenmedi demi taha

caner resim koyar gelince yada sinan abi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar