[Eskişehir - MT]

teker patladı diye götürdüm servise artı bakım.bakımda havafiltresi deişmesi gerektiği görüldü.ayrıyeten yazın ufak bi kaza yapmıştım granaj takımını tamamen yenileyim dedim üç parça da o.ayrıyeten ilkbaharda km adaptörü bozulmuştu uzun süre garantiden bekledim ümidi kestim bunlarla birlikte parasını vererek sipariş ettim.işide bu parça bozdu zaten yani benim tahminim diğer parçalar bulunmayacak parçalar değil ama bu parça gümrükte tıkandı anladığım kadarıyla.:pr:

hımm . japon ve gümrük geçişli motosikletlerde bu sorunlar var yaa ... sezonu kapattım desene ...

bugün ilkokul arkadaşım olan cumhur'la sakar 'a gittik oldukça eğlenceliydi uzun zamandan sonra ufakda olsa geziyi raporladım buyrun fotoğraflar

Bora0012.jpg

Bora0014.jpg

Bora0016.jpg

Bora0017.jpg

Bora0024.jpg

Bora0029.jpg

Bora0031.jpg

Son düzenleme:
Eray Bugun Hava Güzel Birseyler Yapalım Diyorum Katılacak Arkadaslar Var Mı ???

Eskisehir Uyumaaa Hava Güsel Gezinti Yapacak Var Mı ?????

Son düzenleme:
caner hava güzeldi ama motorum yok allah ZzzzZz etsin yoksa bugun warya en az 200km yapardım

bora canın sıkıldıkça sakar ılıcalarına gidiyon anlaşılan:p

valla cüneyt abi işin açıkcası daha uzağa gitmeyi gözüm yemiyo motosiklete güvenemiyorum altımızda yokki 1000'lik makina heryeri gezelim :p

cumhur'un motoru suzuki gn 250 mi?

iyi gezmeler bora abi ve cumhur'a :)

Yok o motosiklet xs 650 28 yaşında ama halen canavar gibi alet yeni bakımdan çıktı

altta makinanın videosu var arzu eden seyredebilir.. (not: videoyu sesi için koydum ama videoda ses gelmiyor verdiğim sitede)

Yok o motosiklet xs 650 28 yaşında ama halen canavar gibi alet yeni bakımdan çıktı
altta makinanın videosu var arzu eden seyredebilir.. (not: videoyu sesi için koydum ama videoda ses gelmiyor verdiğim sitede)

abi benden büyük o kerata yaa :) ya da senle yaşıt :p kazasız günlerde gezmeye devam edin abi :)

slm arkadaslar

30 Kasım Pazar günü Yu.Kalabak köyünün daveti üzerine toplanıp köye gidiyoruz.
Gelmek isteyenler olursa Eskişehir grubu (EE) olarak saat 12.00 da Hasan Polatkan Shell pertol önünde buluşalım.Gelecek olanlar lütfen liste oluştursun.
Her marka model ve tarza açık bir gezi yapılacaktır.Bütün MT Eskişehir grubunu bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar