[Eskişehir - MT]

ouf sonunda yine yazabildim uyelikle ilgili biraz sorunlarım wardi herkez iyidir inşallah sinan abimin aklımı celmesiyle ne Cross ne Crusier CBF 250 kafama takılmıs durumda daha karar veremedim sizden ricam cbf ile ilgili test sürüşü linki warsa koyarsanız sevinirim ^^

he iştee :mrgreen: ne varsa naked'da var kardeşim sende :cat:

hoşbulduk sağolasın just_hmz_26
sene 2008 ben daha yeni girdim bu forum olaylarına :mrgreen::mrgreen:

güzel motorlar varmış sende de hee:wiinkk: bi gün görüşem kalçamız 600 üzeri racing'e değsin :cherry:

Yok yaw ne farkedecek ha 150 ha 250 ha 500...

::huuuh::::huuuh::::huuuh:: vur abi öldürme ::huuuh::::huuuh::::huuuh::

aha gözü şişti :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

taha olm, 100cc artış en az 10 hp atış demektir :) senin motor 11 hp ise volkanınkisi 22 hp :)

23-05-2007, 15:33 PM :wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Aydınlatıcı bilgi için teşekkürler... :queen:

---

Honda 2003 - 2004 yıllarında CBX 250 'yi piyasaya soktu.

Fakat 24 HP olmasından dolayı , bu motor EURO2 standartlarına uygun değildi.

Daha sonra 2005 yılında CBX kaldırıldı , aynı özellikteki fakat birkaç ufak değişiklikler yapılarak CBF 250 'yi üretime başlandı...

CBF 250 " 20 HP ve 22 HP " olarak 2 çeşittir...

Sanırım Türkiye 'dekilerin hepsi 22 beygir... :cat:

yakıdna 49 hp' ye ulaşcaz nasip bakalım :)

ilginiz için teşekkur ederim

sinan abi imzana hasta kaldım "YBRRRRR bni neden yoruyooosunnn"

Aslı'yla planladığımız daha sonradan yolda karşılaştığımız mahalleden arkadaşlarım olan Emre,Engin ve Ömer'in arabayla bize eşlik ettiği Kütahya & İlçeleri Turu'ndan Şu An Eve Girmiş Bulunmaktayım.Fotoğrafları yüklemeye çalışıyorum daha sonra topic açıcam çok fazla fotoğraf olduğu için biraz uzun sürecek işlem :) 292 km yol + 200 kadar fotoğraf içinden seçip en güzellerini güzel bir anlatım eşliğinde sizlere sunucam :cat:

dsc00043sd0.jpg

Faruk hoşgeldin şekerim :mrgreen: Geldiğini hemen belli ediyo canım ya :mrgreen::mrgreen: Bugün görüşelim konuşuruz öyle sinir stres yapma :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar