Allah rahmet eylesin
bana hiç hoşgeldin diyen olmadı çiçekten geçtim zaten![]()
Tüh beeee keşke 19 Ekimdeki İnegöl,Pazaryeri(Bilecik),Bozüyük,Bilecik Merkez,Yenişehir,Bursa gezimize seni ve arkadaşlarınıda çağırsaydımşimdi gittim geldimSezonu Kapatmayanlara nispet 182 km :cherry:laaaan volkaaaaannnnnn şimdimi söleniiiir
r::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:söğütten bilecikten pazaryeri bözüyük esk yapim dedim bi gittim adamlar dağı deliyolar bee
r::mrgreen::mrgreen: :mrgreen:
zombicikk olurmu kanka . seni bando ile karsıladık sen görmedin mi
h.g zombicikk
gökhan hayırlı olsun motorun valla yeni farkettim...
darısı başıma
gerçi benim istediğim biraz tuzlu ama ...vfr)))
Amin amin hem nasıl amin :cherry:Seçim gerçekten çok güzel bence de.Ama o geceki muhabbetimizde iyi sabır sarfetmişsn eminim, ben olsam dayanamaz söylerdm valla:queen:
1001. msj.dı evetilgin için ben teşekkür ederim abi :rendeer:
bu da 1002. o da senin olsn![]()
Teşekkür ederim İnşallah seninde isteğin gerçekleşir vfr nin çok övgüsünü dinledim benimde düşündüğüm motorlardan biri bide sesi sıralı silindir gibi çıksaale: çok daha vazgeçilmez olurdu:cat: ama onun sesini beğenenlerde vardır elbet:bounce:
Aslında tam söyleyecektim FZ-6 aldım diye sen birden benden önce söyleyince (bende FZ-6 düşünüyorum) diye:silent: bende amanın ben 2 gün önce aldım zaten diyemedim kalakaldımbaşka bir zaman söylerim dedim:bounce:
mesaj konusunu gelince rakam takıntılı biriyimdir![]()
Tüh beeee keşke 19 Ekimdeki İnegöl,Pazaryeri(Bilecik),Bozüyük,Bilecik Merkez,Yenişehir,Bursa gezimize seni ve arkadaşlarınıda çağırsaydımr:
r:şimdi bi bakim dedim bizim Sinan ne alemde diye:silent: görünce aklıma geldi kusura bakma dostum
ale:sende arada bir Bursa MT'ye göz at sizede uyan gezilerde buluşuruz
http://www.motosiklet.net/forum/gez...mt-doga-harikasi-gezilerine-devam-ediyor.html
Not:1-2 Kasımda aksilik çıkmazsa 9. İSOF oyunlarına Sakaryaya gideceğiz Bulgaristan MT ve Yalova MT'den arkadaşlarla geçen sene baya zevkli geçmiş:queen:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/38009-8-isoff-off-road-oyunlari-pamukova.html
valla yaşar'ım ortada bi yerde buluşurduk belkiama ben genelde pazar'ları çalıştığım için ne zaman ne yapacam belli olmuyor yaşar'ım
bugünkü ganimet 407 kmbilin bakalım arkadaki GÖL 'ün adı ne ?
bugün ersinle Abant Gölü'ne gittik. ama yol çok virajlıydı ve haliyle motosikletler biraz fazla yaktı. sürekli düşük viteste gidince bir de rampa çıkınca hep 3-4 viteslerde gittikbi kaç foto da çektik haliyle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ybr yolu öğrendi artık![]()
ulan sadece ersin mi vardı orda ::evil::::evil::::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:
ULAN VARYA Bİ HAFTA YOKTUK GEZMİŞİNİZ HAFTAYA ROVANŞINI YAPAM hadi bakam DİPÇİK GİBİSİNİZ SİNAN ABİ ERSİN VE DE VE DE DE VE ERAY YA PAYLASIM İÇİN TESEKKUR EDERİK sinan abi erayı niye yazmıyon alınır bak
ouf sonunda yine yazabildim uyelikle ilgili biraz sorunlarım wardi herkez iyidir inşallah sinan abimin aklımı celmesiyle ne Cross ne Crusier CBF 250 kafama takılmıs durumda daha karar veremedim sizden ricam cbf ile ilgili test sürüşü linki warsa koyarsanız sevinirim ^^