[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi gittim geldim :) Sezonu Kapatmayanlara nispet 182 km :cherry:laaaan volkaaaaannnnnn şimdimi söleniiiir :pr::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:söğütten bilecikten pazaryeri bözüyük esk yapim dedim bi gittim adamlar dağı deliyolar bee :pr::mrgreen::mrgreen: :mrgreen:
Tüh beeee keşke 19 Ekimdeki İnegöl,Pazaryeri(Bilecik),Bozüyük,Bilecik Merkez,Yenişehir,Bursa gezimize seni ve arkadaşlarınıda çağırsaydım :pr::pr:şimdi bi bakim dedim bizim Sinan ne alemde diye:silent: görünce aklıma geldi kusura bakma dostum :pale:sende arada bir Bursa MT'ye göz at sizede uyan gezilerde buluşuruz
http://www.motosiklet.net/forum/gez...mt-doga-harikasi-gezilerine-devam-ediyor.html
Not:1-2 Kasımda aksilik çıkmazsa 9. İSOF oyunlarına Sakaryaya gideceğiz Bulgaristan MT ve Yalova MT'den arkadaşlarla geçen sene baya zevkli geçmiş:queen:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/38009-8-isoff-off-road-oyunlari-pamukova.html

gökhan hayırlı olsun motorun valla yeni farkettim...

darısı başıma

gerçi benim istediğim biraz tuzlu ama ...vfr:))))

Teşekkür ederim İnşallah seninde isteğin gerçekleşir vfr nin çok övgüsünü dinledim benimde düşündüğüm motorlardan biri bide sesi sıralı silindir gibi çıksa:pale: çok daha vazgeçilmez olurdu:cat: ama onun sesini beğenenlerde vardır elbet:bounce:

Amin amin hem nasıl amin :cherry:Seçim gerçekten çok güzel bence de.Ama o geceki muhabbetimizde iyi sabır sarfetmişsn eminim, ben olsam dayanamaz söylerdm valla:queen:

1001. msj.dı evet :) ilgin için ben teşekkür ederim abi :rendeer:

bu da 1002. o da senin olsn :p

Aslında tam söyleyecektim FZ-6 aldım diye sen birden benden önce söyleyince (bende FZ-6 düşünüyorum) diye:silent: bende amanın ben 2 gün önce aldım zaten diyemedim kalakaldım:) başka bir zaman söylerim dedim:bounce:

mesaj konusunu gelince rakam takıntılı biriyimdir:)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim İnşallah seninde isteğin gerçekleşir vfr nin çok övgüsünü dinledim benimde düşündüğüm motorlardan biri bide sesi sıralı silindir gibi çıksa:pale: çok daha vazgeçilmez olurdu:cat: ama onun sesini beğenenlerde vardır elbet:bounce:

Aslında tam söyleyecektim FZ-6 aldım diye sen birden benden önce söyleyince (bende FZ-6 düşünüyorum) diye:silent: bende amanın ben 2 gün önce aldım zaten diyemedim kalakaldım:) başka bir zaman söylerim dedim:bounce:

mesaj konusunu gelince rakam takıntılı biriyimdir:)

hea aynen ondan 2 kiloda bende var :p

Allah kazadan esirgesin abim benim ama keşke söleseydin ya o gün bende saf saf ilan gösteriyorum sana:p

Tüh beeee keşke 19 Ekimdeki İnegöl,Pazaryeri(Bilecik),Bozüyük,Bilecik Merkez,Yenişehir,Bursa gezimize seni ve arkadaşlarınıda çağırsaydım :pr::pr:şimdi bi bakim dedim bizim Sinan ne alemde diye:silent: görünce aklıma geldi kusura bakma dostum :pale:sende arada bir Bursa MT'ye göz at sizede uyan gezilerde buluşuruz
http://www.motosiklet.net/forum/gez...mt-doga-harikasi-gezilerine-devam-ediyor.html
Not:1-2 Kasımda aksilik çıkmazsa 9. İSOF oyunlarına Sakaryaya gideceğiz Bulgaristan MT ve Yalova MT'den arkadaşlarla geçen sene baya zevkli geçmiş:queen:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/38009-8-isoff-off-road-oyunlari-pamukova.html

valla yaşar'ım ortada bi yerde buluşurduk belki :) ama ben genelde pazar'ları çalıştığım için ne zaman ne yapacam belli olmuyor yaşar'ım :)

bugünkü ganimet 407 km :) bilin bakalım arkadaki GÖL 'ün adı ne ? :p:p:p

bugün ersinle Abant Gölü'ne gittik. ama yol çok virajlıydı ve haliyle motosikletler biraz fazla yaktı. sürekli düşük viteste gidince bir de rampa çıkınca hep 3-4 viteslerde gittik :) bi kaç foto da çektik haliyle:)

img0036app7.jpg

img0038ace2.jpg

img0032axr5.jpg

img0034amo6.jpg

img0035aed2.jpg

ybr yolu öğrendi artık :)

valla yaşar'ım ortada bi yerde buluşurduk belki :) ama ben genelde pazar'ları çalıştığım için ne zaman ne yapacam belli olmuyor yaşar'ım :)

bugünkü ganimet 407 km :) bilin bakalım arkadaki GÖL 'ün adı ne ? :p:p:p

bugün ersinle Abant Gölü'ne gittik. ama yol çok virajlıydı ve haliyle motosikletler biraz fazla yaktı. sürekli düşük viteste gidince bir de rampa çıkınca hep 3-4 viteslerde gittik :) bi kaç foto da çektik haliyle:)

img0036app7.jpg

img0038ace2.jpg

img0032axr5.jpg

img0034amo6.jpg

img0035aed2.jpg

ybr yolu öğrendi artık :)

ulan sadece ersin mi vardı orda ::evil::::evil::::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:

Eskişehir CBF Grubu Frigya Vadisi'ni ziyaret etti...

Selam arkadaşlar,
╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦
Eskişehir CBFTurkiye grubu ani bir kararla (iş nedeniyle program yapamıyoruz) Pazar sabahı ulaşabilinen kişilerce (maalesef3 kişi) derhal toplandı ve ani bir planla yola düştü. Her zaman ki gibi gezilerimizin bir amacı vardı. Bu gezimideki amaç da sizlere Frigya Vadisi'nin bir başka bölümünü tanıtmaktı. Seyretmek için http://www.cbfturkiye.org/forum/viewtopic.php?f=19&t=7379&p=179065#p179065 linkini tıklayınız.
╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩

ULAN VARYA Bİ HAFTA YOKTUK GEZMİŞİNİZ HAFTAYA ROVANŞINI YAPAM hadi bakam DİPÇİK GİBİSİNİZ SİNAN ABİ ERSİN VE DE VE DE DE VE ERAY YA PAYLASIM İÇİN TESEKKUR EDERİK sinan abi erayı niye yazmıyon alınır bak

ulan sadece ersin mi vardı orda ::evil::::evil::::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:

aa seni unutmuşum eray :p:p

ULAN VARYA Bİ HAFTA YOKTUK GEZMİŞİNİZ HAFTAYA ROVANŞINI YAPAM hadi bakam DİPÇİK GİBİSİNİZ SİNAN ABİ ERSİN VE DE VE DE DE VE ERAY YA PAYLASIM İÇİN TESEKKUR EDERİK sinan abi erayı niye yazmıyon alınır bak

adamım sende valla denkgetiriyon hee:) neyse haftaya çalışmama ihtimalimiz var bakalım revüzyon var fabrikada. yurtdışından Hans'lar Richard'lar Hillary'ler :mrgreen::mrgreen::mrgreen: bende gitmek istiyom Hillary'nin yanına ama bakalım izin verirlerse gitmeye de bilirim :) yaparız bi tur :) ben aslında bi gün şöyle çıkıp Eskişehir'in bütün ilçelerini dolaşmak istiyorum :) seyitgaziden başlıcam alpu'da bitcek mesela :) ama sadece fotoraf çekmek için gitmeyi düşünüyorum :)

:cat:ÇILDIRIN ÇILDIRIN ES-ES İÇİN ÇILDIRIN:cat:​

2.jpg

[

adamım sende valla denkgetiriyon hee:) neyse haftaya çalışmama ihtimalimiz var bakalım revüzyon var fabrikada. yurtdışından Hans'lar Richard'lar Hillary'ler :mrgreen::mrgreen::mrgreen: bende gitmek istiyom Hillary'nin yanına ama bakalım izin verirlerse gitmeye de bilirim :) yaparız bi tur :) ben aslında bi gün şöyle çıkıp Eskişehir'in bütün ilçelerini dolaşmak istiyorum :) seyitgaziden başlıcam alpu'da bitcek mesela :) ama sadece fotoraf çekmek için gitmeyi düşünüyorum :)

:cat:ÇILDIRIN ÇILDIRIN ES-ES İÇİN ÇILDIRIN:cat:​

2.jpg
[/QUOTE]

hakkaten ne maç oldu beeee açık taydım ve atmosfer süperdi nasıp se cümartesi de fener macın dayım ve pazar gidelim be abi be

abi 50 ytl yaa çok kalın geldi . eses im feneri de yensin de gidip ondan sonra amatör kümeye yenilse gam yemem 24 yıl sonra galibiyet aldık boru değil

Haftaya bir aksilik olmazsa ES ES - FENER maçındayım.
Haydi arkadaşlar bir kez daha ÇILDIRMAYA.

Son düzenleme:
ouf sonunda yine yazabildim uyelikle ilgili biraz sorunlarım wardi herkez iyidir inşallah sinan abimin aklımı celmesiyle ne Cross ne Crusier CBF 250 kafama takılmıs durumda daha karar veremedim sizden ricam cbf ile ilgili test sürüşü linki warsa koyarsanız sevinirim ^^

çıldırın çıldırın çıldırın bu taraftar için çldırın kendimi kaybettim maçta ssesim yeni kendine geliyo fener macın da tam kodro ordayım ...

ouf sonunda yine yazabildim uyelikle ilgili biraz sorunlarım wardi herkez iyidir inşallah sinan abimin aklımı celmesiyle ne Cross ne Crusier CBF 250 kafama takılmıs durumda daha karar veremedim sizden ricam cbf ile ilgili test sürüşü linki warsa koyarsanız sevinirim ^^

bugra teste gerek mi var bi gun volkan da uygun gorurse verir motorunu bi tur atarsın ogrenirsin yada ben veriyim moyoru ha 150 ha 250 ne fark eder be eee eeee

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar