[Eskişehir - MT]

yanlıs gormediysem volkan umut ve hamza sizi bugun saat 8 sularında migrosun arka sokagında gordm hamza motorun güzel görünüoyor forumdan COOOK uzak kaldım bilgisayarım bozuk giremiyorum ve konulardan koptum hepnize iyi sürüsler

doğrudur ares'e gitmiştik :cat: motor hoş güzel ben seviyorum yani :cherry:

1000 km'ye çok az kaldı hadi hayırlısı :cherry:

günaydın millet

günaydın oğuz dün benim dükkanın önünden sarışın bir bayan ile hızlı bir şekilde geçtin . konuşmalardan işinizin olduğu belliydi . slm veremedim kusura bakma

saat 01:31
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mterayes26, viper_1

Son düzenleme:
Son düzenleme:
taha , sinan abi . bakın allah nasip ederse 2010 yılı mayıs 16 da burdayım . hep beraber mt cek bir tur yaparız gerekirse . VALLA on bın ytl bulamazsam bir gs 500 de ben alırım sinan abi hosuma gıttı makıne

kardeşim o zamana insallah 600 rr yada r6 la gideriz enkotu ihtimalle benim kara kaçanla gideriz sen yeterki hayırlısıyla git gel bakam dimi ama

hacım senin dükkan neredeydi? motorlamı geçtim

motoru gösteren arkadaki manitadır zaten :cherry:

hayır hacım yaya ydın . benim dükkan zx9 yeşil motoru olan ismail abinin çalıştığı yemen baharata sor eray de kırmızı motorlu . tarif ederler yada taşbaşı kuyumcular çarşısı var beyaz bir bina alt tarafında mehmet terzı maraton sporun kocaman bir spor vitrini var onun baktığı sokağa gir ( çarşı camiisinede gider ayrıca ) soldan 2. dükkan ahmet kundura yazıyor. motorun kapıda olma ihtimali yüksek . hayrola seni hiç motorla görmüyorum bakımda diye biliyordum .

yaaaw arkadaşlar yapmayın şu motorları manita makinesi olarak kullanmayın , tadını çıkararak binmeye bakın :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

kardeşim o zamana insallah 600 rr yada r6 la gideriz enkotu ihtimalle benim kara kaçanla gideriz sen yeterki hayırlısıyla git gel bakam dimi ama

hacım bundan sonra hele uzun yola sizden başka kimse ile gitmem . ağzımın payını aldım gidipte uzun yol tecrübesi olmayan insanlarla gidip isim vermeyeceğim

valla hayırlısı ile gidip geleyimde bir uzun yol yapalım izmir falan . hep beraber

arkadaşlar türkiyenin çoğu illerinde 29 ekim için motosiklet konvoyları yapılacakmış mt den ve başka yerlerden gördüğüm kadarı ile 29 ekim çarşamba günü bizde bir konvoy yapsak nasıl olur .

Son düzenleme:
hacım senin dükkan neredeydi? motorlamı geçtim

motoru gösteren arkadaki manitadır zaten :cherry:

:cat::cat::cat::queen::queen::cat:

DİKKAT ÇEKTİĞİ DOĞRU BELKİ AMA BU AMAÇLA HATUN BİNDİRMEK ...:silent:

Race motorda durum böyle kardeşim :cat: Ha tamam hobidir sevdadır binersin ki burada bulunan kişilerde zaten motoru o amaçla kullanıyor ama karı kız işleri işin cilası diyeyim ben sana :wiinkk::cat:Race motor her zaman dikkat çeker hele ki arkasında güzel bi kız varsa iki kat dikkat çeker :cat:

:cat::cat::cat::queen::queen::cat:

Race motorda durum böyle kardeşim :cat: Ha tamam hobidir sevdadır binersin ki burada bulunan kişilerde zaten motoru o amaçla kullanıyor ama karı kız işleri işin cilası diyeyim ben sana :wiinkk::cat:Race motor her zaman dikkat çeker hele ki arkasında güzel bi kız varsa iki kat dikkat çeker :cat:

sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar