[Eskişehir - MT]

eskişehir mt ailesi nin kadir gecesini kutlar hayırlı cumalar dilerim

arkadaşlar şu gezi işini ayın 2 sinde halledelim çok iyi olur katılım da çok olur gibi geliyor

Her fotoğrafın altında şu yazı yazıyor:
Her sene yollarımızda motosiklet kazaları yüzünden 11.000 insan ölüyor ve 30.000 insan ağır şekilde yaralanıyor. Bu demek oluyorki binlerce aile motosiklet kazalarında sakat kalan yakınlarına ömür boyu bakmak zorunda kalıyor. Hasta yakınları, daha fazla insanın sakat kalmasını istemiyor. Sadece kask takılarak yaşanan kazalarda gerçekleşen kalıcı sakatlıkların %40ı önlenebiliyor. Malesef fotoğraftakiler için bir af yok...

Ve en alt sağ tarafta şu cümle yazılıyor:

"Kask takın! Sadece sizin güvenliğiniz için değil."

özellikle imzalarımı kask ve üzerine yapmak çabasındayım :) maksadım insanın gözüne sokarak kask takmayı zorlamak :cat:

afyona gidelim abi şöyle 5-6 motor güzel olur bursa sıktı artık . bozüyük yolundan hiç hoşlanmıyorum

düz yol sıkar zaten hep :) afyon yolunu bir ben bir de ersin bilir :)

Herkese hayırlı günler dilerim,Allah Kandilinizi Mübarek eylesin...:rendeer:

Kadir Gecemizin Hayırlara Vesıle Olmasını Dilerim ...

Hepinize Hayırlı Akşamlar

eyyyy cemaat-i motorize
Kadir geceniz hayırlara vesile olsun inşallah...

_____ESKİŞEHİR MT_____
kadir geceniz mübarek olsun...

eskişehir mt ailesi nin kadir gecesini kutlar hayırlı cumalar dilerim

Sizin de Geceniz Mübarek Olsun sevgili dostlarım :rendeer::rendeer::wiinkk:

Ayın 2si veya 5 ine göre ayarlıyabilirseniz hava iyi olursa düşünebiliriz.

abi tahminlerde bayram ve bazı günlerde yağmur görünüyor ama 3.günü güzel olacak gibi :)

hemen Ankaraya Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü' ndeki arkadaşımıza bağlanıyoruz :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::p:p:p

www.meteoroloji.gov.tr' Alıntı:
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, ''Yağışlı ve serin hava ramazan bayramı'nın birinci ve ikinci günleri yurdun kuzey doğu kesimlerinde etkili olduktan sonra yurdu terk edecek'' dedi.

Çağlar, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nde düzenlediği toplantıda, Ramazan Bayramı'ndaki hava durumuyla ilgili bilgi verdi.

Bayramın birinci günü 30 Eylül'de yurdun kuzey kesimlerinin çok bulutlu olacağını belirten Çağlar, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ile Diyarbakır, Adıyaman ve Kahramanmaraş çevrelerinde sağanak yağış görüleceğini, diğer yerlerin de parçalı, az bulutlu olacağını bildirdi.

Çağlar, bayramın ikinci günü olan 1 Ekimde yurdun kuzey doğu kesimlerinin çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey doğusunun sağanak yağışlı, diğer yerlerin ise az bulutlu olacağının tahmin edildiğinin söyledi. Çağlar, bayramın üçüncü gününün de aynı hava şartları ile geçeceğini belirtti.

Bayram öncesinde yurdun Balkanlar ve Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisinde kalacağını belirten Çağlar, şunları kaydetti:

''Hava sıcaklığı hafta sonu yani yarın ve pazar günü tüm yurtta 2-4 derece azalacak. Salı gününden itibaren 1-3 derece artarak kuzey kesimlerde mevsim normalleri civarında, güney bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Yağışlı ve serin hava Ramazan Bayramı'nın birinci ve ikinci günleri yurdun kuzey doğu kesimlerinde etkili olduktan sonra yurdu terk edecek. Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 18-22, güney kesimlerde 26-27 derece civarında olacak.''
Mehmet Çağlar, bayram sonrası cuma, cumartesi ve pazar günleri yurdun batı kesimlerinin yeni bir yağışlı sistemin içine gireceğini ve bu sistemin yurdun batı ve iç kesimlerinde sağanak yağışlara neden olacağını belirterek, bayramda yola çıkacakları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Tahminlerin 3 güne kadar yüzde 85 oranında tutarlı olduğunu belirten Çağlar, gün sayısı arttıkça bu tutarlılığın düştüğünü, tahminlerin ileri günlerde yeniden değerlendirileceğini sözlerine ekledi

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar

www.emok.org
Ekim 2008
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
1 2 3 4 5

Bayram Bayram
6 7 8 9 10 11 12

YK Toplantısı Aylık Resmi Üye
Toplantısı Yedigöller Gezisi Yedigöller Gezisi
13 14 15 16 17 18 19

MGH Eğitim
20 21 22 23 24 25 26

YK Toplantısı Haftalık üye
Toplantısı

Şile Enduro Yarışı

Şile EnduroYarışı
27 28 29 30 31

11-12 ekimde emok un yedi göller gezisi var, ilgilenen arkadaşlara duyrulur

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu an Ankaradayım ama akşam üstü Allah nasip ederse Eskişehirde olacağım.
Yapılan her türlü plan programdan haberdar ederseniz aileyle bayramlaştıktan
sonra belki ben de plan programlara dahil olabilirim diye düşünüyorum :cat: :cat:

Hepinize iyi sürüşler iyi tatiller iyi bayramlar diliyorum :rendeer:

Herkesin kandili tekrardan mübarek olsun:rendeer:

Volkan abi anlatmak istediğin şey herneydi bilmiyorum ama en güzel örnek hissettim sankim kendimi birden:bounce:Korumasız asla,En azından kask olsn :cat:

yollardakilere hayırlı yolculuklar,2 teker üstündekilere de dikkatli ve kazasız sürüşler diliyorum...:cat:

allah nasıp ederse memlekete cıbıf la gıtcem 180 km gidiş ve 180 geliş hayırlısı allah verede yagmur yagmasa bari yok sa perişanım

selam arkadaşlar.motorumu sattım şu an motorlanmak istiyorum:)
arkadaşlar acil HONDA CBF500 bulun bana.çok acil

offff ya neden pazar günleri izin yok bize ya :pr: yeni elemanlar başlasın belki haftasonuda izin verirler yani umarım :cherry:

sinan abi sonra gideriz abi zaten bayram geldi herkezin ihtiyaçları vardır.onları halleder bayramdan sonra gideriz bi yerlere.

MT_kütahya kardeş şehrimizin bayramını kutlar :) bu tatilde bi eskişehir uğrayacaz sayımız ne olur tam kesin değil ama sizlerle görüşmeyi isteriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar