[Eskişehir - MT]

mt 26 nın guncelleme uzmanı macrol (selçuk) iftaarla günceller

millet buluşmaya kaç saat var daha

Umt_Bgra

Umt_Bgra - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Mondial Zn-125 Ama NAKED or Cruiser Düşünüyo =) cruıserrrrr olsun tastan olsun
Kan Grubu: B Rh+

bak şimdi.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

selam arkadaslar
askerlik bitiyorrrr..
17 eylülde eskişehirdeyim.
ybr yi yaz uykusundan uyandıracagım gelince.
görüşmek üzere umarım beni özlemişsinizdir.....

özledik tabi engin:) ama senin yoklugunu hissettirmedim :) (motor açısından :mrgreen:)

len tamda ehliyetsiz şöför dövecektim 3 kişilerdi elemanlar. durduk yere cengiz topel'in çıkışında ışıkta bekliyorum onümde 26 PU 358 plakalı kamyonet.direksiyonda da ehliyetsiz daha doğrusu araba ehliyetsiz şöför doluymuş.:pr: neyse geri geri geldi ben kırdım direksiyonu, bir yandan da geri geri gelmeye çalışıren yatırdım motoru dururken kurtarmaya çalıştım ama çamurluğu kurtaramadık :pr: çatırtı koptu on çamurluğun ucu kırıldı. kornam zaten çiftli yıktı ortalığı baktım elemanlar kaçıyo orduevinin önündeki tramvayın geçtiği yerde ışığa takıldılar. tabi ben o aceleyle nasıl olduysa tekere de kalktım gözümden alev çıkıyodu resmen. asıldım gaza kırdım önüne cart diye kestim yolu. trafiği aradım hasarlı kazalarda form doldurmanız gerekiyor dedi telefondaki abla :) daha çok kızdım. gittim arabanın kontağını aldım attım cebime kaçarmı benden :) bu arada da durmuş'u aradım onla da konuştuk fiyat bakalım diye o da 50 civarı filandır dedi tamam dedim. Ceplerinden bozuk çıkık kırık 30 lira çıktı aldım elemanlardan. bir de 3ünün de telefonunu aldım. dedim bidaha gözükmeyin gözüme inşallah denkgelirler bu kez bagaj lastikleriyle kayış misali dalacam heriflere:pr: dururken bile bişey oluyor yaa :pr: hadi giderken oluyorda dururken de olmamıştı böle hiç haala acaip sinirliyim acaip dövesim geldi elemanları da allahtan ceplerinde para çıktı da kurtardılar. p.tesi orjinal hakiki japon üretimi çamurluk arıycam girsin eleman girdiği kadar napıyım....

Son düzenleme:

özledik tabi engin:) ama senin yoklugunu hissettirmedim :) (motor açısından :mrgreen:)

len tamda ehliyetsiz şöför dövecektim 3 kişilerdi elemanlar. durduk yere cengiz topel'in çıkışında ışıkta bekliyorum onümde 26 PU 358 plakalı kamyonet.direksiyonda da ehliyetsiz daha doğrusu araba ehliyetsiz şöför doluymuş.:pr: neyse geri geri geldi ben kırdım direksiyonu, bir yandan da geri geri gelmeye çalışıren yatırdım motoru dururken kurtarmaya çalıştım ama çamurluğu kurtaramadık :pr: çatırtı koptu on çamurluğun ucu kırıldı. kornam zaten çiftli yıktı ortalığı baktım elemanlar kaçıyo orduevinin önündeki tramvayın geçtiği yerde ışığa takıldılar. tabi ben o aceleyle nasıl olduysa tekere de kalktım gözümden alev çıkıyodu resmen. asıldım gaza kırdım önüne cart diye kestim yolu. trafiği aradım hasarlı kazalarda form doldurmanız gerekiyor dedi telefondaki abla :) daha çok kızdım. gittim arabanın kontağını aldım attım cebime kaçarmı benden :) bu arada da durmuş'u aradım onla da konuştuk fiyat bakalım diye o da 50 civarı filandır dedi tamam dedim. Ceplerinden bozuk çıkık kırık 30 lira çıktı aldım elemanlardan. bir de 3ünün de telefonunu aldım. dedim bidaha gözükmeyin gözüme inşallah denkgelirler bu kez bagaj lastikleriyle kayış misali dalacam heriflere:pr: dururken bile bişey oluyor yaa :pr: hadi giderken oluyorda dururken de olmamıştı böle hiç haala acaip sinirliyim acaip dövesim geldi elemanları da allahtan ceplerinde para çıktı da kurtardılar. p.tesi orjinal hakiki japon üretimi çamurluk arıycam girsin eleman girdiği kadar napıyım....

hacım bu öss formumuymus gonder trafık polisini ne yapacaksa o yapsın hayret bir şey

aglama len basımın ustunde yerın var gotururuz tabi nolcak no panık 05555987570 al arda konusuruk tamam

cok tesekkürler taha yarın gorusuruz

;;;

sinan abi gecmis olsun ama sana degil o elemanlara iyi sopa yemeden kurtulmuslar:queen:sanada gecmis olsun

Son düzenleme:
abi gecmiş olsun

saat 00:58 kask motorda ama kafama takılı değil diye ceza yedim 55 Ytl dikkat etsin herkez

Arkadaşlar iftar yemekleri rezervasyon şeklinde oluyor.

Önceden belirtilen sayıya göre tabak, çatal, salata, aperatif hazırlanıyor.

Katılıp, katılmama durumunuzu kesin olarak bildirmeniz önemli...

Arkadaşlar iftar yemekleri rezervasyon şeklinde oluyor.

Önceden belirtilen sayıya göre tabak, çatal, salata, aperatif hazırlanıyor.

Katılıp, katılmama durumunuzu kesin olarak bildirmeniz önemli...

volkan toparlanma geç oldu millet gidip geri gelecek biraz daha beklersek ondan sonra bizi ya donas yada yıldız lokantası paklar .

mesela haftaya toplanın böyle pizzahut a sipariş verın ben getireyim bana da bahşiş verin çok hora geçer yani :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

BEKLEMEDEYİZ sinan bi eray bizde taha bni almaya gelicek bizim eve sende erayı almaya buraya bize gelcemissin hep beraber burdan cıkarız ok tammı

sinan abi gecmis olsun ama sana degil o elemanlara iyi sopa yemeden kurtulmuslar:queen:sanada gecmis olsun

valla öle şimdi arıcam zaten gördüğüm yerde.... :)

abi gecmiş olsun

saat 00:58 kask motorda ama kafama takılı değil diye ceza yedim 55 Ytl dikkat etsin herkez

sağol umut bugra. :)

BEKLEMEDEYİZ sinan bi eray bizde taha bni almaya gelicek bizim eve sende erayı almaya buraya bize gelcemissin hep beraber burdan cıkarız ok tammı

tamam 17,30da evden çıkcam size gelirim korna çalınca çıkarsınız. tahayla beraber gelcez. :)

güzel bir iftardı ve ve şehir içi azda olsa güzel gezi yAPTIK . bir daha ne zaman toplanırız ben gelebilirmiyim bilmem

toplanırız merak etme =) ben drek yatıyorum sabah 6da kalkıcam fotoları yarın atıcam herkeze ii geceler

hani foto yok uyuyan guzeller fotoları yukleyın de bakam be nası cıkmıs ayrıca gezi ve yemek için AYTACA tesekur ederim katılan nicccccccceeeee arkadaslarada ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar