[Eskişehir - MT]

NOT:Kaç Bay Kaç Bayan war sormayı unuttum ama telefon numarası aldım öğrenirim extraden

birde bnm aklıma şöle küçük güzel baktıkca bizi hatırlıyacakları bi hediye bi küçük biblo olabilir sizde fikrinizi yazınız

Bence en güzel hediye yaşlısıyla genciyle topluca çekilmiş bir fotoğrafı 50x70cm tablo halinde hediye etmek diye düşünüyorum. Hem (Esk.MT) reklamımız olur, hem de yıllar boyu hatırlanacak bir hediye. ne dersiniz?
Aynısı çocuklar için de geçerli.

Son düzenleme:

mtk

merhabalar kütahyadan; iyi geceler dilerim :) görüyorum ki iftar hazırlıkları son sürat :) kolay gele hepinize :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@ mtk

Kütahyadan bir arkadaş da bize eşlik edecek, sizi de bekleriz efendim :bounce:

@ kurtulus69

Neden sordunuz ki :silent: Oradan bakınca 3 - 5 kişi mi gözüküyoruz :silent:

Arkadaşlar iyi hoş güzel Huzur Evi Çocuk Esirgeme diyoruz ama ara sıra şu iftar yemeğini güncellerseniz sevinirim :cherry: :cherry:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Akıllım burayı değil duyurular bölümündeki iftar yemeği konusunu güncelleyecen :queen:

aaa hadii yaa tuh hemen oraya gecıyım balıme hemen orayıda guncelleyım guncelcı selcuk macrol 500 mt guncel uzmanı hehehe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hadi bakalım Selçuk, bir koşu güncelle de gel, bu arada yemeğe geleceğin için evet seçeneğini de işaretlersen sevinirim :rendeer:

Eray tekrar ve tekrar hayırlı olsun, kendine yollarda dikkat et, malum taksiciler :bounce:

:pale:sinan abi yada taha kesin bisi soyleyin bende ona gore kesin gelecegimi bildireyim vipera ???

ama istemiosanız gelmemi gelmem motorum yanımda yok ya o bakımdan :(

Son düzenleme:
Buğra ilgin için teşekkürler.Arkadaşlar boş vaktim olsa inanın tüm bu işlerle bizzat sonuna kadar ilgilenecektim ama ne vaktim ne de gidip gelmeye kullancak bir aracım ne yazık ki yok.Tüm bunlarla ilgilenerek mükemmel bir organizasyon yapmak isterdim aynı Moto Gurmeler'de olduğu gibi ama ilgilenemiyorum özür dilerim.Ama ayarlarsanız o işleri bende basını ayarlayabilirim :cat:

Eray tekrar hayırlı olsun :cat:

selamın aleyküm motor milletinin insanları.nabersiniz yav uzaklarda kaldık bi halinizi hatrınızı sorayım dedim.bu arada motoru 98 fiat bravoyla takasladım arkadaşlar hayırlı olsun isterim.

merhabalar kütahyadan; iyi geceler dilerim :) görüyorum ki iftar hazırlıkları son sürat :) kolay gele hepinize :rendeer:

sana da mtk :) bekleriz eskişehir'e:)

yav bu eskisehir mt de bu 3-5 kişiden başka yok mu?

valla yaz sezonu oldugu için herkes dışarda :) evde oturanlar da burda takılıyoruz işte:)

ula kafamı bozma yürüyerek gelirim hee bu pazar dan sonra ben sıkı bir mesaıye gırecegım . sen alma taha alır benı

::151::::144::::foto::::xs22::::jester::::comico::::sefereee

:pale:sinan abi yada taha kesin bisi soyleyin bende ona gore kesin gelecegimi bildireyim vipera ???
ama istemiosanız gelmemi gelmem motorum yanımda yok ya o bakımdan :(

olm halletcez dedik ya :) tamam ben alırım seni.:wiinkk:

selamın aleyküm motor milletinin insanları.nabersiniz yav uzaklarda kaldık bi halinizi hatrınızı sorayım dedim.bu arada motoru 98 fiat bravoyla takasladım arkadaşlar hayırlı olsun isterim.

zaten çoktandır görmüyodum seni burak :) iyi olmuş hayırlı olsun :) ilerde alırsın gene bi 250lik filan :)

Hayırlı olsun Burak :rendeer: Ne kadara saydın motoru :silent:

Arkadaşlar Eylül'ün sonuna kadar 9.000-12.000 YTL fiyatları arasında 600cc racing arıyorum aklınızda bulunsun.Tercihen Yamaha R6 ve CBR 600RR olabilir ama Eylül sonuna kadar istediğim türden birşey bulamazsam ya beklicem(niyetim yok) ya da CBR 600F Alıcam.Lütfen aklınızda bulunsun acil olarak lazım :queen::queen:

0536 826 49 59 nolu telefondan ve [email protected] msn adresi ve [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz yardımlarınızı bekliyorum
:cat::cat:

Hadi bakalım Selçuk, bir koşu güncelle de gel, bu arada yemeğe geleceğin için evet seçeneğini de işaretlersen sevinirim :rendeer:

Eray tekrar ve tekrar hayırlı olsun, kendine yollarda dikkat et, malum taksiciler :bounce:

evet taksiciler bana canlı örnek hehhee

hayırlı olsun burak kardeşim o motora ben kafa kilitlemiştim ama hayırlısı olsun

Buğra ilgin için teşekkürler.Arkadaşlar boş vaktim olsa inanın tüm bu işlerle bizzat sonuna kadar ilgilenecektim ama ne vaktim ne de gidip gelmeye kullancak bir aracım ne yazık ki yok.Tüm bunlarla ilgilenerek mükemmel bir organizasyon yapmak isterdim aynı Moto Gurmeler'de olduğu gibi ama ilgilenemiyorum özür dilerim.Ama ayarlarsanız o işleri bende basını ayarlayabilirim :cat:

Eray tekrar hayırlı olsun :cat:

hamza sagol hem iş hem sivil hayat arkadasım

26 tc 402 ışık ihlali yapma office süper store önü
26 tc 307 abi kafan yogundu direksiyon basında farkına vardım adliye sarayının orda sokak arasında biraz süratliydin

aytaç ' a söylediğim gibi arkadaşlar aman dikkatli olalım . bugun keeway arn 125 ıle 20 km yol gıttım kendı motorum servıste oldugu için . caracalı yine sıkıstıramıyorlar malum bıraz buyuk fark edılıyor . bugun kac kere kaza atlattım tartısma fln . ınsanlar dıkızlerıne bakmadan saga sola atlıyorlar

kasklar kafamızda, farımız ve yolumuz açık olsun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar