bu pazar ne oldu oldu . pazartesi gününden itibaren bana nefes almak bile yasak
sinan abi yada taha beni de iftar yemegine biriniz arkanızda goturseniz bende gelicem ama sizden ses cıkmadı hic ?
[email protected] eklersiniz
hallederiz merak etme seneray naked'a pek binmez ama
:rendeer:
NOT:Kaç Bay Kaç Bayan war sormayı unuttum ama telefon numarası aldım öğrenirim extraden
birde bnm aklıma şöle küçük güzel baktıkca bizi hatırlıyacakları bi hediye bi küçük biblo olabilir sizde fikrinizi yazınız
yav bu eskisehir mt de bu 3-5 kişiden başka yok mu?
Hadi bakalım Selçuk, bir koşu güncelle de gel, bu arada yemeğe geleceğin için evet seçeneğini de işaretlersen sevinirim :rendeer:
evet aynen dedıgını yaptım bı guzel oldu :queen::queen:
mt 26 nın guncelleme uzm. macrol 500 ıftaarla gunceller :queen::cat::rendeer:
merhabalar kütahyadan; iyi geceler dilerimgörüyorum ki iftar hazırlıkları son sürat
kolay gele hepinize :rendeer:
yav bu eskisehir mt de bu 3-5 kişiden başka yok mu?
ula kafamı bozma yürüyerek gelirim hee bu pazar dan sonra ben sıkı bir mesaıye gırecegım . sen alma taha alır benı
ale:sinan abi yada taha kesin bisi soyleyin bende ona gore kesin gelecegimi bildireyim vipera ???
ama istemiosanız gelmemi gelmem motorum yanımda yok ya o bakımdan![]()
selamın aleyküm motor milletinin insanları.nabersiniz yav uzaklarda kaldık bi halinizi hatrınızı sorayım dedim.bu arada motoru 98 fiat bravoyla takasladım arkadaşlar hayırlı olsun isterim.
selamın aleyküm motor milletinin insanları.nabersiniz yav uzaklarda kaldık bi halinizi hatrınızı sorayım dedim.bu arada motoru 98 fiat bravoyla takasladım arkadaşlar hayırlı olsun isterim.
Hadi bakalım Selçuk, bir koşu güncelle de gel, bu arada yemeğe geleceğin için evet seçeneğini de işaretlersen sevinirim :rendeer:
Eray tekrar ve tekrar hayırlı olsun, kendine yollarda dikkat et, malum taksiciler :bounce:
Buğra ilgin için teşekkürler.Arkadaşlar boş vaktim olsa inanın tüm bu işlerle bizzat sonuna kadar ilgilenecektim ama ne vaktim ne de gidip gelmeye kullancak bir aracım ne yazık ki yok.Tüm bunlarla ilgilenerek mükemmel bir organizasyon yapmak isterdim aynı Moto Gurmeler'de olduğu gibi ama ilgilenemiyorum özür dilerim.Ama ayarlarsanız o işleri bende basını ayarlayabilirim :cat:
Eray tekrar hayırlı olsun :cat: