KİMSE BUGUN PORSUK SPOR SALONUNDA DRAG YARIŞI OLP OLMADIGINI BİLMİYORMUUUUUUUUU:silent:
:bounce:
olm millet gezmekte sende valla bi hazırlanamadın ağaç oldum
KİMSE BUGUN PORSUK SPOR SALONUNDA DRAG YARIŞI OLP OLMADIGINI BİLMİYORMUUUUUUUUU:silent:
:bounce:
slm.lar saygıdeğer MT üyeleri.Bildiğiniz üzere kısa bi süre önce siteye üye oldum ama belirtmek istediğim bişey var:
-babamın işi gereği yurt dışına çıkmamız gerekiyor,dışarıda geçirdiğimiz süre içerisinde siteye giriş yapamayabilirim:mrgreen: bu demek değildir ki geri döndüğümde de girmeyeceğim...Babam görevini tamamladığında inş. tekrar döneceğiz ve o zaman yine sizlerle olacağm.
not: bunu belirtmemde ki amaç:
-siteye üye olup;bir kaç msj yazıp kaçanlardan değilim:bounce: Döndüğümde hepinizle tanışmak ümidiyle... :cat:
sevgili yamaha_ali,
yarın kütahya'ya gideceğinizi bir arkadaşımdan duydum. İnşallah bakarsın bu maile, ama bakmasan da ben saat 9.15'te orda olucam. Nasip işte, ben de yarın yolcuydum aynı yöne, hiç değilse birlikte gideriz. Görüşmek üzere...
>>> BU ARADA UZUN ZAMANDIR İŞ NEDENİYLE FORUMU TAKİP EDEMİYORDUM. RAMAZAN BOYUNCA İNŞALLAH BRİLİKTE OLACAĞIZ. HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR<<<
Mübaret ramazan ayınız hayırlı olsun arkadaşlar.....
Merhabalar
Oğuz (ozi2002) ile beraber bir iftar yemeği organize edeceğiz.
Herkese hayırlı ramazanlar... :cat:
----patlat su egsozu be eray
----eray-tamam oglum seni mi kırcam
----motorumu özledim bee
----olsun beraber gezeriz
aha egzosa bak PAAATT PATTT
eee esparkın icinde patlamadı:mrgreen::cat::bounce:
yaa caner Qm250 için kokluyo depoyu 120km/h gecmezsen diyolar ve lastikleri kalın daha kalıplı cüsseli