[Eskişehir - MT]

slm.lar saygıdeğer MT üyeleri.Bildiğiniz üzere kısa bi süre önce siteye üye oldum ama belirtmek istediğim bişey var:
-babamın işi gereği yurt dışına çıkmamız gerekiyor,dışarıda geçirdiğimiz süre içerisinde siteye giriş yapamayabilirim:mrgreen: bu demek değildir ki geri döndüğümde de girmeyeceğim...Babam görevini tamamladığında inş. tekrar döneceğiz ve o zaman yine sizlerle olacağm.
not: bunu belirtmemde ki amaç:
-siteye üye olup;bir kaç msj yazıp kaçanlardan değilim:bounce: Döndüğümde hepinizle tanışmak ümidiyle... :cat:

hadi bakalım güle güle git samet :)

sevgili yamaha_ali,

yarın kütahya'ya gideceğinizi bir arkadaşımdan duydum. İnşallah bakarsın bu maile, ama bakmasan da ben saat 9.15'te orda olucam. Nasip işte, ben de yarın yolcuydum aynı yöne, hiç değilse birlikte gideriz. Görüşmek üzere...

>>> BU ARADA UZUN ZAMANDIR İŞ NEDENİYLE FORUMU TAKİP EDEMİYORDUM. RAMAZAN BOYUNCA İNŞALLAH BRİLİKTE OLACAĞIZ. HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR<<<

abi ben seni hep görüyorum sen de beni görüyosun ama bi türlü durup ta ayak üstü 2 laf edemedik :) ben çantalı kırmızı dat-dat kornalı ybr'si olan motorcu :)

salim abilerle akşamüstü bi 50km yapıverdik :) fotoları yarın yüklücem :)

Herkese hayırlı ramazanlar dilerim arkadaşlar :rendeer:

Eren bugün karşılaştımızda ne doğru düzgün selam alabildim ne verebildim kusura bakma kafam baya bi allak bullak oldu valla moron gibiydim ya bugün :cherry:

----patlat su egsozu be eray
----eray-tamam oglum seni mi kırcam
----motorumu özledim bee
----olsun beraber gezeriz
aha egzosa bak PAAATT PATTT
eee esparkın icinde patlamadı :D:mrgreen::cat::bounce:

arkadaşlar ee mübarek ramazan geldi şöyle güzel bi İFTAR yemeği düzenliyelim Eskişehir-mt olarak hepbirlikte güzel bi iftar yapalım ne dersiniz?

Merhabalar

Oğuz (ozi2002) ile beraber bir iftar yemeği organize edeceğiz.

Herkese hayırlı ramazanlar... :cat:

süper olur yaaa bi iftar yemegi smdiden emeginize saglık

umut fiyatına göre güzel duruyor ama kullananlara bi danıs istersen forumda mutlaka vardır bu motorun sahibinden ama CARACAL derim ben :D

Son düzenleme:
Merhabalar

Oğuz (ozi2002) ile beraber bir iftar yemeği organize edeceğiz.

Herkese hayırlı ramazanlar... :cat:

canım donas çekti birden :p:p:p:p:p:p

dünkü salim abi ve sametle bi çukurhisar göleti yaptık :) ordaki amcadan da bi tane olta kaptık vakit güzel geçti :) ganimet bile var :p:p:p:p:p:p

önce biz :)

29192158dr0.jpg

sonra motorlarımız :)

1inci 125'lik :)

pict1482hs1.jpg

2inci 125lik:)

pict1484xw8.jpg

gölet ve balık tutan manzaraları :p

pict1486li7.jpg

41136822vc1.jpg

42825762nz6.jpg

salim abi ne gelen vaar ne giden :pale: :mrgreen::mrgreen:

pict1497zo0.jpg

sona samet el attı işe bakalım nolcak dedi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pict1498rm4.jpg

ahanda bişey geldi :mrgreen: o bir gümüş :mrgreen:

pict1491la7.jpg

karşılar

pict1496uo0.jpg

ahanda bişey daha geliyo :queen::queen::mrgreen::mrgreen::p:p

pict1492ll5.jpg

o ne samett ? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

abi bu geldi diyo :):):)

pict1499jk4.jpg

pict1500zl8.jpg

bunu da olta sahibine verdik döniş geçtik.:) gidiş çok rüzgarlıydı da dönüşte de soldan soldan vuruyodu rüzgar... :) sezon bitti sanırım. şuanda dışarıda fırtına öncesi sessizlik gibi bi hava var ben tırsıyorum artık. galiba aldığım son benzin olcak bu dolu depo :p ölece de kış uykusuna yatcaz gibi... :)

Son düzenleme:
yaa caner Qm250 için kokluyo depoyu 120km/h gecmezsen diyolar ve lastikleri kalın daha kalıplı cüsseli

yaa caner Qm250 için kokluyo depoyu 120km/h gecmezsen diyolar ve lastikleri kalın daha kalıplı cüsseli

umut bugra oncelıkle 100 km de kac lt yaktıgını kendin test edeceksın 2. sozum 2006 modele o fiyat çok 2000 -2500 arası gidiyor. crusıer motorun lastıklerı kalın değilse yanaşma zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar