[Eskişehir - MT]

asfaltta kayıyo onlar ama tekerleri degistirmen asfaltt tekeri alman lazım yoksa cok kayar naked istemiomuydun sen ? :) ee sen kimlerle takılıon motorla ?

naked biliyosun 500 Honda istiyorum 13,000Ytlcik =) ya dt yada Caracal alıcam sonum öle olucak

bnm motor pert =) toplanıyo o yuzden kimseyle takılamıyorum

Kimseler Yokk =(

Son düzenleme:
Bu ramazanın herkese hayırlara vesile olması dileğiyle ramazan ayınız mübarek olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
gripi

gripi Motorundan memnunmusn bende ramzey düşünüyorum ama bana biraz alcak gibi geldi hep fotolarda gördüm

.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ESK-mt takip ediyodum ama evde int yok diye üye olmamıştım şimdi nasipmiş. Ben Umut Buğra Mızrak 4,5Yıldır Bu 2 tekerli icada aşığım artık aşkta değil 1 tutku bnm için mondial Zn125 Scooter motorum war Dt 125 ve Cross motor aramaktayım Eğer hoş görürseniz Bende Esk-Mt olmak isterim =)

hoşgeldin umut buğra. :)

Bu ramazanın herkese hayırlara vesile olması dileğiyle ramazan ayınız mübarek olsun

sağol kardeşim oğuz :) hayırlı işler olsun :)

bu arada bugün yamaha_ali'yle tanıştık :wiinkk:. susuz oto yıkamayı gördüm güzel bişey :) yarınki oto slalom gösterisi ve akabinde sarıcakaya gezmesi olacaktı ben gelemiyorum 15'de çıkcam işten gelsem de bişeye yaramaz anca motorun temizliğiyle uğraşırım. öle gün geçer. :) hepinize iyi pazarlar olsun bol km'li günler baylar ve bayanlara :wiinkk::wiinkk:

slm.lar saygıdeğer MT üyeleri.Bildiğiniz üzere kısa bi süre önce siteye üye oldum ama belirtmek istediğim bişey var:
-babamın işi gereği yurt dışına çıkmamız gerekiyor,dışarıda geçirdiğimiz süre içerisinde siteye giriş yapamayabilirim:mrgreen: bu demek değildir ki geri döndüğümde de girmeyeceğim...Babam görevini tamamladığında inş. tekrar döneceğiz ve o zaman yine sizlerle olacağm.
not: bunu belirtmemde ki amaç:
-siteye üye olup;bir kaç msj yazıp kaçanlardan değilim:bounce: Döndüğümde hepinizle tanışmak ümidiyle... :cat:

sevgili yamaha_ali,

yarın kütahya'ya gideceğinizi bir arkadaşımdan duydum. İnşallah bakarsın bu maile, ama bakmasan da ben saat 9.15'te orda olucam. Nasip işte, ben de yarın yolcuydum aynı yöne, hiç değilse birlikte gideriz. Görüşmek üzere...

>>> BU ARADA UZUN ZAMANDIR İŞ NEDENİYLE FORUMU TAKİP EDEMİYORDUM. RAMAZAN BOYUNCA İNŞALLAH BRİLİKTE OLACAĞIZ. HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR<<<

eray drag yarısı var diye duydum ben porsuk spor salonun orda? dogrumu

gidecek varsa beraber gidelim

Son düzenleme:
Eray bugün son motorcuda alındı kardeşim.Şu an için eleman boşu olmamasına rağmen ramazandaki durumlara göre her an ihtiyaç olabilirmiş.Ben sana en küçük gelişmede ulaşırım kusura bakma :pale:

Türk polisi ve UFO
Eveeet, şimdi de o kocaman alkışları Antalya'da UFO gördüğü için
polisi arayan vatandaşa 'havadayken yapabileceğimiz bir şey yok,
inerse tutuklarız' diyen yurdum polisi için alabilir miyiz?

umut geceleyin geceleyin öldüm gülmekten :mrgreen:

Eray bugün son motorcuda alındı kardeşim.Şu an için eleman boşu olmamasına rağmen ramazandaki durumlara göre her an ihtiyaç olabilirmiş.Ben sana en küçük gelişmede ulaşırım kusura bakma :pale:

tüh keşke gelseymiştim nasip değilmiş sağlık olsun . iyi ben biraz daha gezeyim ve ayım 6-7 sındekı sınavlara hazırlanayım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar