Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende özledim ama aytaç yapcak bişey yok.ale:
bende özledim ama aytaç yapcak bişey yok.ale:
20 ytl 6,03 litre 218 km :cherry:
bende özledim ama yapcak bişeyyok. msnde bile olmuyorlar artık.ale: demekki gerek görmüyorlar
eskiden ilkkez sarıcakaya'ya scooter'ımla gittiğimizde ne kadar sevinmiştim gruba dahil olduguma. şimdi motorumu değiştirdim. pazar günleri adeta gezecek arkadaş arar olduk.
ale:
200 cc ile senın gibi 70 -80 ile gıdeyım 20 ytl = 200 . 200 cc de 20 km gıtsın bugun ku hasan polatkanı hatırlatırım cc farkı
ben kaçırdım ama neyse. sen en iyisini yaparsın herzaman sen süpersin harikasın hamza(racing alcak ya yağ çekiyom çaktırmayın
)
illa bisikletının ozellıklerını yazacaksın
:lus1:: Arkadaşın topiğinde ben de benzer bir yorum yapmıştım :cat:
İtiraf ediyorum ; ben eski en eski Eskişehir MT grubumu özledim :salut:
biri eskilerdenmi bahsetti kulaklarım çınlar gibi olduda bi gireyim şu Eskişehir MT liler ne yapıyorlar dedim ....
:queen::queen::queen:Yemezler abi :mrgreen: Racing senin köpeğin olsun :cherry: Sinan Abi nasılsın ya görüşemiyoruz bayadırale: Abi yapıcaz inşallah bi Bursa hayırlısıyla sabrettik yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik babamın şu emeklilik işide bu hafta belli oluyor inşallah sezon kapanmadan alıp makinayı anında Bursa yaparız.Herşey yolunda gidiyor inşallah böyle devam eder.:cat:
Of of of of :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan Kavgada söylenmez bu laf :queen::queen::queen:Eray bugün yanındaki cbf'li kimdi ya tanıdıklardan mı sanki gözüm ısırdı ama çıkaramadım :silent:
Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar...:rendeer: Boşverin kimseyi kafaya takmayın,koyverin gitsin herkesin farklı bi kişiliği var :cat: Ama tabi ki bu demek değildir ki istediği gibi davranabilecek :farao: Nese canınızı sıkmayın herşeyin en güzeli sizin olsun...Tekeriniz düz bassın...:cat:
:cat:slm arkadaşlar ben ybr 2004 bu hfda sonu kütahya yolundaki kaplıcalara gidecez benim motor bozuk:salut: 71 evlerde yetişe götürüp tamir etdircem sonya saatleri ayarlıcaz mt eskişehir e koyarmı hasan polatkan bul. migros önünden grubu ayarlar çıkarız:cat: motor bi çıksın tamirden saati ayarlarız ben çatışıyomale: susuz oto yıkamada suzukı sukutır war
ale: ts 132 hırmızı ofis kırım cad. no:43 burada yoksam esgi garajda sararın otoparkındayım geçerseniz uğramayı unutmayın!!!!!:cat:
tren ile motosiklet taşıma işine son verilmişr:
hadi bakalım görelim hamza
kavgada sölenmez ama bizim eray sölüyo iştekamyonuyla kafamı ütüledi akşam ben onu sölemiyom bak
nerdeki susuz oto yıkama ? mutlaka gelcek arkadaşlar oclaktır güzel bi saat ayarlıyalım son gezimiz olabilir belki
bu senin için kötü haber demi aytaçale:
ale: o kadar dedim binip götürelim beraber diye dinlemedin bak. scooterlarla gitcektik işte o zaman :bounce::mrgreen::mrgreen:
bu senin için kötü haber demi aytaçale:
ale:
digi_boy26: nerdeki susuz oto yıkama ? neden son gezimiz ? susuz yıkama kırımcad. sakarya cad. çıkmadan sağdaki ilk köşe
Bir taraftan 300 km. yol, bir taraftan da Ankara trafiği, getirip getirmemek konusunda kararsızım, bakalım sonumuz ne olacak:cherry:
selam eskişehir mt nasılsınız bugun iyisinizdir inş
bugün sabah eskişehire geldim enveriye cevresinde bir tane ev bulamadım okumak icin gelecegim 4 kişiyiz ögrenciye ev yokya olsa bile ögrencıye vermıyorlar bildiginiz evler varmı kıralık porsuk meslek yüksek okuluna gidecegiz bilginiz enveriye tarafında kıralık ev varsa ögrenci kalıcaz bir özel msj cekersenız sevinirim ..
artık demek kütahya mt den eskişehir mt ye gecicez ...
biraz göz attım oralara ilk defa gittigim icin 103 çok az cogunlukla scooter gordum birde 100k ler var msj larınızı beklıyorum mt.
merhaba millet.İsmail abimin de isteği üzerine; herkesi tekrar uyarmak baabında bi resm koymak istedim[/URL]
kazadan 1 hafta sonraki hali ikisininde.Sağlık durumları gayet iyi Allah'a şükür.Herkes daha da dikkatli olsn bi kez daha korkuyu kaldıracak güç kalmadıale:
Yüce Allahım İsmaili bize ve kızına bağışladı :salut:
:mrgreenrhancılar ve müslümcüler maba kızmayın resim hoşuma gitdi paylaşayım dedim:mrgreen:
İsmail abi tekrar geçmiş olsun...:rendeer:Allah beterinden korusun abi...Bizde biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar...
(Bu arada İsmail Abi yakışıklılığından hiçbir şey kaybetmemişsin abi :cat: )
Bugün bizde mahallede motorcu dövdük :queen:Aslında öylelerine motorcu sıfatı yanlış ama neyse...