[Eskişehir - MT]

Vidolar güzel:cat: ama ikinci video da yerde duran arkadaşın zekasını ölçtürmek istiyorum:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Engin ile konuştum, son 3 haftası kalmış, Erzurumdaymış ::asker::

herkeze iyi akşamlar ... eray gel 110 yapalım sunu hem bak aramıza yeni gelenler var mustafa okur aramıza hosgeldin ne alırsan alda bilinçli binmek gerek az cok kafanda bi tur vardır bence ilk bas turu belirle sinan abi ogun senden kek bekliyoz sen nereye kayboldun?

herkeze iyi akşamlar ... eray gel 110 yapalım sunu hem bak aramıza yeni gelenler var mustafa okur aramıza hosgeldin ne alırsan alda bilinçli binmek gerek az cok kafanda bi tur vardır bence ilk bas turu belirle sinan abi ogun senden kek bekliyoz sen nereye kayboldun?

len ben kayış takmaya gittim sende bizim çakma mühendisle gitmişin:) bi geldim geri sizin beyaz opel ortada yoktu :pale: bende kekleri atölyeye koyduydum görürsem söleyim yesinler diye göremedimde bi daha. :)

Arkadaşlar avatar biraz aykırı mı olmuş?Değiştireyim mi kalsın mı?Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar avatar biraz aykırı mı olmuş?Değiştireyim mi kalsın mı?Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

hamza ıyı olur honda ıle mahkemelık olma

yapalım hacım ayıp edıyorsun 150 km gıtmıstım bakalım 300 km de ne olacak

Son düzenleme:
Abartı bir espri taşıyan avatardı aslında benim hoşuma gitti ama dediğim gibi kişiden kişiye fark gösterecek bir avatar olduğu için en iyisi kaldıralım.Bu arada kredimiz elimize ulaştı hayırlısıyla babamın kararını bekliyorum...

Abartı bir espri taşıyan avatardı aslında benim hoşuma gitti ama dediğim gibi kişiden kişiye fark gösterecek bir avatar olduğu için en iyisi kaldıralım.Bu arada kredimiz elimize ulaştı hayırlısıyla babamın kararını bekliyorum...

oooo hayırlı olsun yakında seni racing makınede gorecegız desene

yamaha ali h.g

ybr ile sakarılıcaları gezisi

yol zordu boyuna tırmaniş sağlı sollu uçurum sürat yapamıyon hep dönüyorsum warasıya yandık aytaç otelin hawuzu serinletti çokk kalabalıkdı güzel geçdi esparkdaki kahve dünyası güzel biraz pahalı süper türk kahvesi yapıyolar

ybrali.jpg

ybr2004.jpg

ybr.jpg

foto_raf-0527.jpg

kask büyük gelmis kanki

foto_raf-0523.jpg

foto_raf-0522.jpg

foto_raf-0521.jpg

foto_raf-0519.jpg

foto_raf-0518.jpg

:queen::queen:acele etme yavaş ye hem kaskı öyle atma babanın kaskı deyil:queen::queen:

foto_raf-0517.jpg

foto_raf-0516.jpg

foto_raf-0515.jpg

foto_raf-0514.jpg

foto_raf-0512.jpg

ybrali.jpg

foto_raf-0013.jpg

:cat::cat:bide dönüşde kahve dünyası ohhh :queen::queen:

foto_raf-0507.jpg

foto_raf-0508.jpg

bu hafda sonu kütahyadaki ılıcaya haftaya cifteler sakar başına

:bestmt:

Son düzenleme:

ben kaçırdım ama neyse. sen en iyisini yaparsın herzaman sen süpersin harikasın hamza :) (racing alcak ya yağ çekiyom çaktırmayın:p:p:p:p:p)

yol zordu boyuna tırmaniş sağlı sollu uçurum sürat yapamıyon hep dönüyorsum warasıya yandık aytaç otelin hawuzu serinletti çokk kalabalıkdı güzel geçdi esparkdaki kahve dünyası güzel biraz pahalı süper türk kahvesi yapıyolar

kask büyük gelmis kanki

:queen::queen:acele etme yavaş ye hem kaskı öyle atma babanın kaskı deyil:queen::queen:

:cat::cat:bide dönüşde kahve dünyası ohhh :queen::queen:

bu hafda sonu kütahyadaki ılıcaya haftaya cifteler sakar başına

:bestmt:

ali, haber verseydin keşke YıBıR YıBıR giderdik :) neyse plakanı gördüm yolda filan görürsem korna çalarım :) araba kornası var dikkat et :p sis farı da takılı kaskım olur arkada da kappa k35 çantam var :) SA 598 :) sen görürsen sen korna çal :) aramıza hoşgeldin:)

ben kaçırdım ama neyse. sen en iyisini yaparsın herzaman sen süpersin harikasın hamza :) (racing alcak ya yağ çekiyom çaktırmayın:p:p:p:p:p)

ali, haber verseydin keşke YıBıR YıBıR giderdik :) neyse plakanı gördüm yolda filan görürsem korna çalarım :) araba kornası var dikkat et :p sis farı da takılı kaskım olur arkada da kappa k35 çantam var :) SA 598 :) sen görürsen sen korna çal :) aramıza hoşgeldin:)

illa bisikletının ozellıklerını yazacaksın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:farao::farao: ilginç bi yorum ama burası için uygun olmadığını düşünüyorum

::plus1:: Arkadaşın topiğinde ben de benzer bir yorum yapmıştım :cat:

İtiraf ediyorum ; ben eski en eski Eskişehir MT grubumu özledim :salut:

illa bisikletının ozellıklerını yazacaksın

20 ytl 6,03 litre 218 km :cherry:

::plus1:: Arkadaşın topiğinde ben de benzer bir yorum yapmıştım :cat:

İtiraf ediyorum ; ben eski en eski Eskişehir MT grubumu özledim :salut:

bende özledim ama yapcak bişeyyok. msnde bile olmuyorlar artık. :pale: demekki gerek görmüyorlar :) eskiden ilkkez sarıcakaya'ya scooter'ımla gittiğimizde ne kadar sevinmiştim gruba dahil olduguma. şimdi motorumu değiştirdim. pazar günleri adeta gezecek arkadaş arar olduk. :pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar