[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her şey çok güzeldi :rendeer:

eskişehir MT'ye selam :wiinkk: emok dönüşü tatdırmış olduğunuz misafiperverlikten dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliriz iyiki varsınız çok teşekkürlerr.... :rendeer:

Son düzenleme:
Selamın Aleyküm

ortam guzeldı .

bu arada mehmet abi sonsuz başarılar dilerim sana ( yavaş inme )

zaten yavaş inmedim :)

ben çok eglendim, yanımda arkadaşlarımında eglendigini gördüm daha mutlu oldum.

cüneyt abi artçı olarak yarşmaya katılan en iyi artçıydı, süper iple inip, çok iyi kürekçekti. ben en kötü dereceyi yapmasamda çok kötü bi iniş oldu. Kusura bakma abi...

herkese sevgiler

hepinize hoşgeldiniz diyorum gelemedim ama gelmeyi o kadar çok istedim ki anlatamam(Bu senede hacı olamadık:pr: ) İnş. bi sonraki EMOK'a nasip olurda giderik:) Dün bi işim olduğundan sarıcakaya tarafındaydım dönüşte sakarı ılıcalarında V-Strom ekibiyle karşılaştık muhabbete zamanımız olamadığından durup konuşamadık.Kesin onlar da EMOK'tan dönüyorlardı.

Bir de dün ta afyondan kocakurt'a alıcı geldi bizim ki ben Kimseye vermem MZ'i diye tutturdu:pAdamları geri yollamak zorunda kaldım:pr:

Herkese iyi sürüşler dilerim...

EMOK'tan dönen herkese hoşgeldiniz diyorum :cat: Dün zaten çarşı kalabalıktı gelen herkes cafelere kaçmış hemen :cat:Neyse arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın :rendeer:

hamza pm'ine baaaak:wiinkk:

demin fotolara felan baktım festival gerçekten çok güzel geçmiş.Seneye seneye demek hiç hoşuma gitmiyor ama ne yapalım nasip.:)

pek tınlayan yok heralde burada beni :farao:

pek tınlayan yok heralde burada beni :farao:

Olur mu yaw :mrgreen: Dışardaydım, eve yeni geldim. :cyclopsan

eskişehir MT'ye selam :wiinkk: emok dönüşü tatdırmış olduğunuz misafiperverlikten dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliriz iyiki varsınız çok teşekkürlerr.... :rendeer:

Asıl biz teşekkür ederiz. O kadar yolu üşenmeyip geldiniz. :cat:

Mutlu, neşeli bir festival geçirdik. Gelmeyen arkadaşlara bol bol anlatıp çatlatmak lazım :mrgreen:

Bugün cumartesi pazar :p:p

hamza pm'ine baaaak:wiinkk:

demin fotolara felan baktım festival gerçekten çok güzel geçmiş.Seneye seneye demek hiç hoşuma gitmiyor ama ne yapalım nasip.:)

Tamam teşekkür ederim Ahmet :rendeer: Valla ben direkt il gruplarına girdim için pm'e falan bakmıyordum :cherry: Haber verdin için sağol...Onunlada bugün görüştük çalıştığım yere geldi oturup sohbet ettik falan işte :cat: Bu arada ilgilenen arkadaşlar olursa KFC ve Pizza Hut'da A2 Ehliyetli eleman aranıyor :cat:

Herkese günaydın :rendeer: :cyclopsan:cyclopsan Bu sabah ilk yazan benim foruma belkide ilk defa bu kadar erken kalkıyorum :mrgreen: Neyse herkese hayırlı işler,bol kazançlar...Yollarda görüşmek dileğiyle...:rendeer:

Tamam teşekkür ederim Ahmet :rendeer: Valla ben direkt il gruplarına girdim için pm'e falan bakmıyordum :cherry: Haber verdin için sağol...Onunlada bugün görüştük çalıştığım yere geldi oturup sohbet ettik falan işte :cat: Bu arada ilgilenen arkadaşlar olursa KFC ve Pizza Hut'da A2 Ehliyetli eleman aranıyor :cat:

önemli değil hamza:cat: ya bu pizza hut nerde ben bi uğrasam iyi olacak.Bir de çarşıda kirası fazla olmayan düzgün bi yerlerde,kalınabilecek durumda olan bi ev aranıyor.Bilginiz olursa haber ederseniz sevinirim...

Ankara ekibinin objektifinden;

070889.jpg

0708102.jpg

070876.jpg

cüneyt abi fotoları yüklermisin müsait bi zamanında çekindiğimiz fotolar acil lazım bana bekliyorum :)

arkadaslar zeus marka kask alacam da çene açılır olması kaza anında tehlike yaratırmı ki size de sorayım dedım

fotograflar ıcın cok tesekkur ederım ınş. beraber nıce bole eylencelı gunler gecırırız

fotograflar ıcın cok tesekkur ederım ınş. beraber nıce bole eylencelı gunler gecırırız

benim için eğlenceli geçmedi kabus oldun ne özel hayat kaldı ne bişi reklam ettin bizi emoka ümmet abi uyanır uyanmaz sizi dinlerken uyumuş kalmışım dedi akında aynı şeyleri söyledi allahdan çevremizde o gece çok fazla çadır yoktu :p

arkadaşlar uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri varmış ama 5 temmuz 10 temmuz arasındaymış. :) keşke yakın olsaydık da gidebilseydik demi :)
bi Nasrettin Hoca Fıkrası'yla analım hocamızı :)

Esege Yazik Olur

Nasreddin Hoca hayvanlarina agir yükler yükleyip onlara eziyet eden köylülerine iyi bir ders vermek istemis. Bir gün esegine binerek köy meydaninda dolasmaya baslamis. Isin garibi dolu bir çuvali da sirtina vurmus, öyle geziyor. Sasirip sormuslar :

- Yahu Hoca Efendi, hem esegin üzerindesin, hem çuvali sirtinda tasiyorsun. Nasil bir is bu ?

Hoca cevabi yetistirmis hemen :

- Zavalli hayvan, demis. Zaten gece gündüz demeden hizmet ediyor bana. Sirtina bindiriyor, yüklerimi tasiyor, degirmeni çeviriyor. Bu kadar hizmetlerinden sonra dolu çuvali da ona yüklemek istemedim. Bu yüzden ben vurdum sirtima.:)

nasrettinuu5.jpg

hoca.jpg

yarınki 2 eylül kampüsündeki Fanta Gençlik Festivali'nde görüşmek üzere hoşçakalın :)

gunaydın gencler..
emok fotolarının devamı burda

eren'im köfte olmuşunuz hepiniz hee (allah daim etsin :)):p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar