ortam guzeldı .
bu arada mehmet abi sonsuz başarılar dilerim sana ( yavaş inme )
pek tınlayan yok heralde burada beni :farao:
eskişehir MT'ye selam :wiinkk: emok dönüşü tatdırmış olduğunuz misafiperverlikten dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliriz iyiki varsınız çok teşekkürlerr.... :rendeer:
hamza pm'ine baaaak:wiinkk:
demin fotolara felan baktım festival gerçekten çok güzel geçmiş.Seneye seneye demek hiç hoşuma gitmiyor ama ne yapalım nasip.![]()
eskişehir MT'ye selam :wiinkk: emok dönüşü tatdırmış olduğunuz misafiperverlikten dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliriz iyiki varsınız çok teşekkürlerr.... :rendeer:
Tamam teşekkür ederim Ahmet :rendeer: Valla ben direkt il gruplarına girdim için pm'e falan bakmıyordum :cherry: Haber verdin için sağol...Onunlada bugün görüştük çalıştığım yere geldi oturup sohbet ettik falan işte :cat: Bu arada ilgilenen arkadaşlar olursa KFC ve Pizza Hut'da A2 Ehliyetli eleman aranıyor :cat:
cüneyt abi fotoları yüklermisin müsait bi zamanında çekindiğimiz fotolar acil lazım bana bekliyorum![]()
fotograflar ıcın cok tesekkur ederım ınş. beraber nıce bole eylencelı gunler gecırırız
Esege Yazik Olur
Nasreddin Hoca hayvanlarina agir yükler yükleyip onlara eziyet eden köylülerine iyi bir ders vermek istemis. Bir gün esegine binerek köy meydaninda dolasmaya baslamis. Isin garibi dolu bir çuvali da sirtina vurmus, öyle geziyor. Sasirip sormuslar :
- Yahu Hoca Efendi, hem esegin üzerindesin, hem çuvali sirtinda tasiyorsun. Nasil bir is bu ?
Hoca cevabi yetistirmis hemen :
- Zavalli hayvan, demis. Zaten gece gündüz demeden hizmet ediyor bana. Sirtina bindiriyor, yüklerimi tasiyor, degirmeni çeviriyor. Bu kadar hizmetlerinden sonra dolu çuvali da ona yüklemek istemedim. Bu yüzden ben vurdum sirtima.![]()
gunaydın gencler..
emok fotolarının devamı burda