günaydın arkadaşlar (sinan kardeşim hayırlı olsun yıbır ın güle güle kullan. ALLAH tekerini asfalttan ayırmasın kardeşim)uğrada bi bakayım motoruna:cat::bounce:
merhaba,
motosikletin hayırlı olsun.
Açık Öğretimi bitirdim sonunda çok mutluyum, sizinle paylaşmak istedim
günaydın arkadaşlar (sinan kardeşim hayırlı olsun yıbır ın güle güle kullan. ALLAH tekerini asfalttan ayırmasın kardeşim)uğrada bi bakayım motoruna:cat::bounce:
Sinan hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.![]()
merhaba,
merhaba,
merhaba,
Arkadaşlar dün sabah Ankaradan motosikletçi bir arkadaşımızı kaybettik.
Eskişehirin de ben de ayrı bir yeri var malum. N'olur kendinize dikkat edin :salut:
Eskişehirin de ben de ayrı bir yeri var malum. N'olur kendinize dikkat edin :salut:
Sinancım Aşkına kavuştun sonunda hadi gözün aydın olsun ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah eee şimdi bi benmi kaldım scooter cı![]()
Sinancım Aşkına kavuştun sonunda hadi gözün aydın olsun ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah eee şimdi bi benmi kaldım scooter cıHayırlı Uğurlu olsun:cat:
hadi hayırlı olsun sanada Mehmedim:cat:
Gökhan abi merak etme seneye ben alıyom herhalde ufak cc de olsa bi scooter:cat::rendeer:
sağol gökhan kardeşim :rendeer: seninki acaip bi scooter zaten cbf 250'yle yanyana gidiyon ki :queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sağol Sinancım şimdilik yetiyor diyebilmeyi cağğğnı gönülden isterdim ama yetmiyor buralar hep otobanr:
Allah rahmet eylesinArkadaşlar dün sabah Ankaradan motosikletçi bir arkadaşımızı kaybettik.
:salut: