[Eskişehir - MT]

Gece vakti can sıkıntısı msndekilerin spacelerini geziyordum.Faruk'un(BeYFa) spacesinde takılı kaldım...Ya harbiden inanılmaz derecede güzel amatör fotolar çekiyo Faruk ya:cat: Harbi kitlenip kaldım resimlere süper fotolar var :cat: Eline sağlık Faruk fotolar harika :cat:

Ahanda buda gece vakti yaptım chopper
hmzstylefo9.png

Herkese iyi geceler yada günaydın :cherry:Yol yapmak istiyorum artık ya :pale: Bi motor buluyoruz kazalı diğeri satılmış of of of :pr: Burak ve Sezgin Abi'ye tekrar çok teşekkürler son zamanda motor işimle çok ilgilendiler...Eksik olmayın :rendeer::rendeer::rendeer:

merhaba arkadaslar;

bende eskişehirdeki motosiklet tutkunlarındanım. EMOKta görüşmek üzere. hepinize keyifli sürüşler.

:cherry:
kusura bakma ahmet kızma sadece rekabetımız artsın dıye soledım koca kurt benı boz dagda gecebılırmı:)
Rekabet etmem! Takip edilirim:queen: yok kızmadım zaten de yanlış kelime kullanılmasına karşıyım:pr:
iyi geceler mt eskişehir :)
unutulmak ne kötü yaa :farao:
görmedim,duymadım,bilmiyorum ve görüp,duyup bildiklerim hep hatrımda kalır.Bigün tanışmak nasip olduğunda inan unutulmazsın:wiinkk:
merhaba arkadaslar;

bende eskişehirdeki motosiklet tutkunlarındanım. EMOKta görüşmek üzere. hepinize keyifli sürüşler.
hoşgeldin Cihat abi.kısa zamanda tanışmak ümidiyle...Ahmet ben
EMOK bu sene eğlenceli geçecek... :)

evet galiba öyle olacak ve inş. hep birlikte göreceğiz...:cat:
Volkan abi çaktırmadan sorayım::secreet: bu deli_kız kim abi,unutlmak kötü bişey felan diyo,ne diyelim kendisine::blusssh:

selamun eleykum millet nabarsınız yahu ?
deli_kız tanısmadık ki unutayım
eray özmerte sordummu ? emok emok ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamun eleykum millet nabarsınız yahu ?
deli_kız tanısmadık ki unutayım
eray özmerte sordummu ? emok emok ...

neyi soracam olum ? ne emoku

cihat abi hele şükür gelenildin nerelerdesin yawwf bu sene emok harika gececek inşallah baya kalabalık gidiyoruz ben şimdiden başladım hazırlıklara

Para olmaz motor aramazsın her taraf motor...Paran olur motor ararsın motor yok :farao: Sıkıldım ya artık böle boş boş oturmaktan :salut: Burak şu motoru bi bulalım hayırlısıyla alalım sana küçük bi sürpriz düşünüyorum eğer Sezgin Abi'de burada olursa ya da gelirse tabi ki onada...:cat: Güzel bi sürpriz :bounce:Şu İstanbul'daki 636ya yapışayım en iyisi ben ya :wiinkk:

eray emok ne da herkes ondan bahsedıo

zafercim ben yılda bir diye biliyordum ama 2 yılda bir miş galiba türkiye çapında ki motosiklet tutkunlarını bir araya toplamak için yapılan organizasyon yada kamp gibi bir sey bu sene temmuz 3-6 da bilecik pazaryerinde yapılacak daha detaylı bilgiyi google a emok yazarak elde edebilirsin

21 haziran günü önder abinin düğününe gidecek olan varmı varsa hep beraber gidelim

Son düzenleme:
İşte budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :queen::queen:

YÖK üniversiteye girişte daha önce önlisans ve açıköğretim için 160 olan taban puanını 145'e, lisans programları için ise 185 olan taban puanını 160 olarak değiştirdi.

YÖK Genel Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrasında yapılan yazılı açıklamada, üniversitelerin kontenjanlarının daha etkin kullanılabilmesi amacıyla ÖSYM'nin önerilerinin değerlendirildiği belirtilerek, önlisans ve açık öğretim için ÖSS taban puanının 145, lisans programlarının ise 165 olarak yeniden belirlendiği ifade edildi.

Kaynak:Mynet
http://haber.mynet.com/detay/bilim-egitim/OSS-de-baraj-sistemi-degisti/19Haziran2008/X1213879745843

Oh be sonunda adam akıllı bi adım attılar ya :cat::cat:

digi_boy26 Power link kayışlardan bir bilgin varmı bugun castrol yag aldım tam dergiştirecektım yag fıtresı ezık buzuk ıcı pislik bu sorun edemır bızım scooterlara işte yag fitresi almaya gıttım birde aklıma geldı abi sizde orjinal kaytış varmı var dedı sasıdrıdm bando var power link var dedi ama orjial olrak ve saglam olarak power linki tavsıye ederım dedı nasıl iyimi bu power link kayıslar resmini koyayaım bak....

207478312649ec9315cacd3149010e6cdd4960a.jpg

207478205883bb97aa6acffd1d4628b4d38e155.jpg

arkadaşlar iyi akşamlar.bu akşam inşallah bayrakları alıp tura çıkacaz.skor bence 3/0 nedersiniz.Almanya hazır ol geliyoruz:cherry::cat::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar