[Eskişehir - MT]

Cafe Motorcularını Yaşatma ve Dayanışma Derneği :)

caferacemanitou1tj6.jpg

Bütün Motorsiklet Severlerin.tutkunu Olanların Başısağolsun Sinan Sofuoğlu Vefat Etmiştir..genc Yaşta Inanılıcak Gibi Değil Gercekten,,allah Tan Rahmet,ailesine Ve Yakınlarına Sabırlar Diliyorum...

Bu Arada Len Ikiz Dingiller.. Nasıl Resim O öyle..bayıldım Ulen Xt Olsaydıda En Tepede De Ben Dursaydım...ah Ulen Ahhh...

arkadaşlar sinan sofuoğlunun kazası tam olarak nasıl olmuş bileniniz varmı

yarışlar için antrenman turları sırasında kaza oluyor. boynu kırılıyor kafatasında travmalar oluşuyor acilen hastaneye kaldırılıyor :salut: sonrasında da vücudun direnci yetersizkalıyor vefat ediyor abimiz :salut:

ne ? noluyo? kim ? nereye gidiyo ? :p:mrgreen: yatıya kalmayın bak kene çıkmış gene :pale:

başımız sağolsun ailesine allah sabır versin

volkan ordamısın sana özelden msj attım

Son düzenleme:
uzerı dukkanda radyo dınlerken kaza yaptığını ogrendım ve eve geldıgımde burak vefat ettiğini soyledı bahattin safuoglundan sonra 2. evlat acısı allah ailesine sabırlar versın ve cenap allah abimizi yerinde dinlendirsin

bu arada kymco venox 250 ıle dadwy regal raptor gelmıs esk e yenı gordum ıkısınıde guzel motorlar

KÜMBET ÇEŞME..
16ex8.jpg

19gl5.jpg

11vm0.jpg

İKİ ZAMANLI YERİNDE DURMUYO :)
27zr7.jpg

BODY CALIŞMANIN FAYDALARI :)
31ij8.jpg

DESTUR BİSMİLLAH :)
38hy5.jpg

SEVİMLİ KARDESİM :cherry:
72266499hf2.jpg

CBF600 VS SPEEDFİGHT2
40cz2.jpg

41sx9.jpg

CANIM KARDESİM :wiinkk:
44kg9.jpg

ESKİSEHİRİN GİZLİ KALMIS GUZELLIKLERİ...
45va1.jpg

GRUBA YENİ MOTUR KATTIK :queen:
48ts4.jpg

48np9.jpg

MUKEMMEL MANZARA...
49pj2.jpg

39wx7.jpg

İHTİŞAMLI ESER ABİM :cherry:
67ik2.jpg

ESKISEHİR BUTAFARA :cherry:
50ys5.jpg

EKMEGİN DUMANI TÜTÜYORDU ÇAYLAR TAVŞAN KANIYDI KÖYLÜLERİN İKRAMIYDI SAAT ÜÇ SULARIYDI HAFİF YAĞMUR VARDI :queen:
53sh2.jpg

BİZE İKRAMDA BULUNAN MASUM KÖYLÜ :bounce:
57gu6.jpg

DOYURAMADIK ::dpac::::dpac::
58jg6.jpg

EMİROĞLU MOTOR 233 98 34:cat:
68fc6.jpg

BAHADIR EMİROGLU HALI KİLİM OVERLOK MOBİLYA DAYANIKLI TUKETİM MAMULLERİ LTD ŞTİ AŞ KLFMNŞ :queen:
70sc5.jpg

BEN VE ŞİRİN MOTORUM.
77sd7.jpg

YAZMAKTAN YORULDUM.
74nr2.jpg

hehe valla aylardır gidemediğim bizim köy orası yemyesiş olmuş ya:D

size ikramda bulunan arkadaşın adı selim gecen hafta ananesi vefaat etmişti sanırım onun helvasını yediniz.

Hepimizin başı sağolsun...Sinan Abi'nin mekanı cennet olsun...Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin...

bu arada kymco venox 250 ıle dadwy regal raptor gelmıs esk e yenı gordum ıkısınıde guzel motorlar

Kymco Venox'a bende hasta oldum ya :cat: Görünüşü egzozları ve silindir tipi harika :queen: :cat:

1024x7683ru5vy3.jpg

phenemenon walla ogün plan kütahyaydı sonradan kümbete doğru döndük gerçekten çok güzelmiş.Evet selim arkadaşın ananesi ölmüş bizde açtık sağolsun izzeti ikramda bulundu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar