Sinan Sofuoğlu'na Allah'tan rahmet diler sevdiklerine ve yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum...
Engin abii.Sana da burdan hayırlı teskereler dilerim kib.Görüşmek dileğiyle abi:rendeer:
Yarın sabah Direksiyon sınavım var cup kullanıcaz heralde.ne iştir bilmiyorum ki debriyaj yok şakır şukur vites değiştiriyolar.Neyse hayırlısı olsun bi transitede onla girmesek iyidir
Herkese iyi akşamlar dilerim...
başınız ve başımız sag olsun allah rahmet eylesın bizm ğogsumuzu kabartan bi abimizi daha kaybettik allah aylesıne sabırversın cok zor be ateş dustugu yeri yakar kimsenin basına böyle sey gelmesın allah ailemizi boyle zorluklarla sınamasın ...
cimbom şampiyon ...
eses te piliyoftan bi cıkarsa_______!
ahmedim başarılar dilerim. 1de kalk ardından 2 ye tak dubaların arasından sinyal çeke çeke geç. ayna yoktu benim motorda :queen: çok kolay:mrgreen::mrgreen:
Herkese Günaydınlar olsun.Bol km.li pazarlar:cherry:
heheŞimdi geldim sınavdan.Adamlar başka kursların kursiyerlerini çalıştırıyolar,ben de bizimkileri arıyorum.Hakan abim,Zafer(caracalı olan),Emre abim ve Aslı da vardı.Bi ara bi baktım birileri ahmet mahmet bişiler diyo.Gittim benim o ben diye.Meğerse ilk sıradaymışız pata küte bi gittim geldim sonra sınav başlıyo hadi bi da ha git gel ddiler.gittim geldim dubaların arasında sinyal minyal yakmadım taa köşede dönerkene yaktım tamam:cherry:geldim yanlarına tamam gidebilirsin ddiler.Bu kadar mıydı bu iş ya ddim:mrgreen:
Hakan abi sana da çok teşekkür ederim.Çarşıya bırakıverdiğin için
Herkese Günaydınlar olsun.Bol km.li pazarlar:cherry:
heheŞimdi geldim sınavdan.Adamlar başka kursların kursiyerlerini çalıştırıyolar,ben de bizimkileri arıyorum.Hakan abim,Zafer(caracalı olan),Emre abim ve Aslı da vardı.Bi ara bi baktım birileri ahmet mahmet bişiler diyo.Gittim benim o ben diye.Meğerse ilk sıradaymışız pata küte bi gittim geldim sonra sınav başlıyo hadi bi da ha git gel ddiler.gittim geldim dubaların arasında sinyal minyal yakmadım taa köşede dönerkene yaktım tamam:cherry:geldim yanlarına tamam gidebilirsin ddiler.Bu kadar mıydı bu iş ya ddim:mrgreen:
Hakan abi sana da çok teşekkür ederim.Çarşıya bırakıverdiğin için
9. Kor. 109. Top A. K.lığı ERZURUM:
herkese selam