[Eskişehir - MT]

motosikletin binbir şekillisi var baksanıza :) motoru kullanan yürüme engelli bi motosiklet tutkunu. kazada bacakları iş göremez hale gelmiş yine de yılmamış kendisine bir motosiklet uyarlamış. bmw'nin ne modeli ben anlayamadım ama bi bilen çıkar heralde :)

bune laa sinan abi nerden bulun böyle seyleri bilmem bide abiler anasayfada ilrehberlerinde eskişehir bolumu üstte olmayınca giremiyom bi yardımcı olun ya

slm arkadaslar zafer ben eskisehırden sizler gibi bugun yenı caracal 200 aldım eray kardesımle yıllardır suren muhabbetımız var bana dedı gel boyle bır gurubumuz var dedı . arkadaslar aranızda bır kısılık yer daha varmı :mrgreen:

slm arkadaslar zafer ben eskisehırden sizler gibi bugun yenı caracal 200 aldım eray kardesımle yıllardır suren muhabbetımız var bana dedı gel boyle bır gurubumuz var dedı . arkadaslar aranızda bır kısılık yer daha varmı :mrgreen:

hoşgeldin zafer.:) servisteki kara'cal seninmiydi:mrgreen: c.tesi görmüştüm motorunu toplanmış halini. :) hayırlı olsun güle güle kullan. eray'a uyma sen sakin kullan:queen::queen::queen:

eray,zafere rodajını tarif et sen artık. ne olsa aynı motor.:cat:

iyi geceler mt'liler. görüşmek üzere...

eray kardesım bısıler yazmayı unutma

dıjı_boy26 kardesım oncelıkle ılgın ıcın lcok sagol o motor benım deıldı benımkı pazartesı geldı salıda ben aldım cok sagol

Son düzenleme:
hoşgeldin zafer.:) servisteki kara'cal seninmiydi:mrgreen: c.tesi görmüştüm motorunu toplanmış halini. :) hayırlı olsun güle güle kullan. eray'a uyma sen sakin kullan:queen::queen::queen:

eray,zafere rodajını tarif et sen artık. ne olsa aynı motor.:cat:

iyi geceler mt'liler. görüşmek üzere...

ulan sankı sehır ıcı 150 basıyoruz heee . o motoru ben bır acacam oyle bır serı olacak kı , zafer tekerın düz bassın

Hoşgeldin Zafer :rendeer: Yeni motorunda hayırlı olsun kazasız,belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle :rendeer:

http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/30693-[eski-ehir-mt].html bu sayfayı açtıktan sonra sık kullanılanlara ekleyin.:) sonra sonuncu sayfa yazana basarsınız kolaylaşır:) en azından her seferinde uğraşmazsınız :)

http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/30693-%5Beski-ehir-mt%5D-312.html
not: link tam görünmüyor sağ tıklayarak bağlantıyı kopyala'yı seçerek tam linke ulaşabilirsiniz

....ir-mt%5D-500.html

linkin sonundaki sayfa numarasını gösteren yere henüz olmayan çok ilerdeki bi sayfa numarasını yazdığımızda ve link her çalıştğında o anda formun en son sayfası neyse ona yönlendiriliyorsunuz haberiniz olsun sık kullanan birinin her defasında ilk sayfayı yüklemesi gereksiz :)

bu arada hepiniz iyisiniz inşallah uzun zamandır görüşemiyoruz

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Eskişehir MT :rendeer:

başaran motor özürün kabul edildi kardeş yanlış anlamalar olabilir neyse canın sağolsun belki biraz fazla tepki vermiş olabilirim bende kusura bakma çünkü bu konularda çok hassasım bi ara yanına uğrarım ok sen sanayide audi wolkswagenle falan uğraşan eşref usta var tanıyomusun o sizin tanıdıkmış galiba benimde babamın arkadaşı o da seni tavsiye etmişti bi ara uğrarım yanına motorun biraz işleri var sinyal düğmesi falan değişecek

http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/30693-%5Beski-ehir-mt%5D-312.html
not: link tam görünmüyor sağ tıklayarak bağlantıyı kopyala'yı seçerek tam linke ulaşabilirsiniz

....ir-mt%5D-500.html

linkin sonundaki sayfa numarasını gösteren yere henüz olmayan çok ilerdeki bi sayfa numarasını yazdığımızda ve link her çalıştğında o anda formun en son sayfası neyse ona yönlendiriliyorsunuz haberiniz olsun sık kullanan birinin her defasında ilk sayfayı yüklemesi gereksiz :)

bu arada hepiniz iyisiniz inşallah uzun zamandır görüşemiyoruz

vay uğur kardeş nasılsın :)

Günaydın Eskişehir MT :rendeer:

vaay kimleri görüyorum cıstak cıstak :cherry:

hoşgeldin zafer.ben bu 25 karakteri icat edeni!

forumu icad eden erzurum'luymuş burak :cherry: ben icat etseydim 26 karakter olurdu daha çok kızardın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar